תודה זוט חיכיתי לכמה רעיונות לגבי התקרה האמת במקום הספציפי היא כ3 מטר (או קצת יותר)
My meanming was OVER 3m.... NM, 3m is more thn 2.5m...
ומבחינת ציוד בכל זאת זה אולפן ולא ציוד שלי אז יש לא מעט ציוד ... השאלה היא איך משתמשים בו.
Very true. What gear?
לגבי מתופפים עדיין במקרה הזה זו הפקה ישראלי לחלוטין (נגני סשנים שחתומים על אינסוף דיסקים ישראלים) לכן לגבי התופים הם מכוונים פיקס
There is no such thing, drums r tuned 4 a drummer, room and song.
אבל לך תשכנע מתופף בהפקה שיסתכל לך בעיניים ויהיה מוכן לניסויים , ממילא מבחינתו כמה שפחות הכנות וכמה שיותר הקלטה יותר טוב הוא מגיע עם גישת הבייתה (כנראה הפרוייקטים) עדיין השאיפה היא ללמוד מהפרוייקטים האלה וליישם רעיונות ומסקנות באולפן הביתי
גם
Hmmm.... have we mentioned attitude?
לגבי הOH ניסיתי לקמפרס אכזרי וגם LIMITERים נראה שהם נתנו משהו אבל עדיין לא זה,
השאלה המעניינת היא האם בחדר שיש לי 3 מטר+ תקרה אני מעוניין להרים את הOH לגבהים או שיהיו בגובה ראש המתופף או אפילו פחות ,
Close, m8, the height is 4 drum resonance. Unless U're in a fabulous room - Far = reverb.
לגבי קומפרסורים OUTBOARD במידה והיה לך כל קומפרסור בעולם להכניס על הOHים במי הייתי בוחר.
SSL 4k- use the quad comp - that's the big MF in the center section. Distressors r nice if U have the stereo link mod. Alan Smart C2 in crush mode. A pair of trakkers. Anything fast bright and aggressive.
תודה לך וסליחה על השאלות האלה אני עדיין פשוט מאמין שהכל אפשרי רק צריך לעבוד קשה (ולמצוא מתופף נורמלי שמוכן לתרום בלי תקציב מיותר).
In the songs U like the drums r blended with some room sound. (Averil lavigne's "loosing grip" snr sounds sampled, btw) put some room mics if the room's ok. The drum style U like is HF busy, which is fine 4 the drummer U'll b recording, however balance and overall kit sound r crucial.
Tell me about the room and gear, and I'll try 2 help.
Peace,
Zooot