תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 16:59
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מוניטורים שמשקרים
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה
  U-E  
מוניטורים שמשקרים
הודעה פורסם: רביעי 25 פבר',04 21:45   
הלו אנשים

יש לי בעית מוניטורים חמורה, קניתי מוניטורים 20/20 Event
והתוצאות ממש לא לעניין, ברמקולים רגילים אני מגלה שהמיקס
דפוק מהיסוד המיקס דפוק לגמרי אם זה בנמוכים במיד או בגבוהים

השאלה:
האם יש מצב שהמגבר דופק לי את כל העסק
או שנדפקתי עם המוניטורים האלה #mad

כבר היה עדיף לעבוד עם המערכת סטריאו הישנה שלי
#ugh
Side EffecT
הודעה פורסם: רביעי 25 פבר',04 22:02   
מספר דברים:
1. איזה מגבר מגביר לך את המוניטורים? דגם, חברה?

2. למה קנית מוניטורים שאתה טוען שאתה לא מרוצה מהסאונד שלהם? האם זה היה כך גם בחנות או רק כשהגעת הביתה הם נשמעים גרוע? (אם כאן התשובה היא שרק בבית הם נשמעים גרוע, אז סביר מאוד שיש לך בעיה אקוסטית בחדר עבודה שלך, בהנחה שזה לא המגבר)

3. יקח לך קצת זמן "להתרגל" לסאונד של המוניטורים. תשמע הרבה רפרנסים במוניטורים, שתוכל לקבל פרספקטיבה על איך הם אמורים להשמע עם חומר ממוסטר.
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: רביעי 25 פבר',04 23:33   
מה שאתה אומר חמור ביותר:
- הבדל כזה גדול יכול להיות בעייה חיבורית, אם כבלים, במגבר, או בדרייברים (בתוך הרמוקלים), ויוצא לי להיתקל בבעיות האלה יותר מדי, אות זה צריך לגלות מיד!
- או שהתיאור שלך מוגזם, וזאת אם על אותו מגבר ניסית רמקולים אחרים.
אחרת משהו פה לא מריח טוב.
אם עקבת אחר מה שנכתב מעלי, סעיף 3 שם הוא זה שיש לשים לב אליו במיוחד, אם עד היום התרגלת לשמוע על שמהו אחר או ללא רפרנס בכלל.
  U-E  
הודעה פורסם: רביעי 25 פבר',04 23:47   
ציטוט:
או שהתיאור שלך מוגזם, וזאת אם על אותו מגבר ניסית רמקולים אחרים

התיאור ממש לא מוגזם, ההבדלים כל כך גדולים שבה לי לבכות

ציטוט:
. איזה מגבר מגביר לך את המוניטורים? דגם, חברה?

המגבר הוא מגבר לא מקצועי משהו פשוט , בגלל זה אני שואל - האם יכול להיות שמגבר עושה ממוניטורים ממש צחוק

ציטוט:
. למה קנית מוניטורים שאתה טוען שאתה לא מרוצה מהסאונד שלהם? האם זה היה כך גם בחנות או רק כשהגעת הביתה הם נשמעים גרוע? (אם כאן התשובה היא שרק בבית הם נשמעים גרוע, אז סביר מאוד שיש לך בעיה אקוסטית בחדר עבודה שלך, בהנחה שזה לא המגבר)

המוניטורים נשמעים מצוין , המוסיקה במערכות אחרות נשמעת ממש משפילה כאילו ילד בן 6 מיקסס אותה
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: רביעי 25 פבר',04 23:56   
ציטוט:
וזאת אם על אותו מגבר ניסית רמקולים אחרים.

עכשיו אתה כבר חייב לנסות את זה.
כואב הלב שזה המצב. אין לך איזה מגבר אחר בסביבה? מערכת.. משהו? או להביא למגבר הזה רמקולים אחרים להשוואה?
האם בצירוף של המוניטורים האלה והמגבר הקיים אתה שומע מוסיקה אחרת/מסחרית/מוכרת טוב או לא?
אם היא נשמעת טוב, סעיף 3 למעלה חוזר בגדול. אם היא לא נשמעת טוב, בדוק את המגבר ואם הרמקולים לא עברו שינוי (חיווט בדקת? קוטביות?)
rockem
הודעה פורסם: רביעי 25 פבר',04 23:59   
שני דברים שאני יכול להגיד לך :

קודם כל, כמובן שמגבר מיקצועי ייתן תוצאות הרבה יותר טובות

ודבר שני כמו שאמרו פה, למוניטורים צריך להתרגל ולדעת בעצם איך אמור
מיקס טוב להישמע עליהם לכל מוניטור יש את המיגרעות שלו, תשמע על המוניטורים
שלך דיסקים תעשייתים ותשמע איך בעצם מיקס טוב צריך להישמע בהם
זו כל התורה
  U-E  
הודעה פורסם: חמישי 26 פבר',04 00:13   
חבר'ה

הבעיה היא שהכל נשמע טוב במוניטורים האלו :sad:

המוסיקה המסחרית המוכרת, המיקסים שלי הישנים והחדשים
כמעט כל דבר נשמע פיצוץ במוניטורים האלו #ugh

אבל שאני לוקח את המוסיקה שעשיתי עם המוניטורים האלו למערכת סטריאו בבית
או לאולפן של חבר או סתם שומע באוזניות זה נשמע נורא
אבל ממש נורא #headphones
Zooot
S.Supporter
הודעה פורסם: חמישי 26 פבר',04 01:24   

I really don't mean 2 rub more salt in, but I bet that when U bought the speakers U were (like most shoppers ) looking 4 the best sounding speakers, not the most REVEALING 1s.

It's also the tone I read in "searching for monitors" threads here in the forums: "...these XXX have a gr8 bass tone... ...I just love how the YYYs sound... " etc.

That's hi-fi shopping, not monitors. A good pair of monitors should sound BAD most of the time except 4 when the mix is PERFECT. A pair of white coned speakers I'm familiar with can shoot U out of the room covering ur bleeding ears when playing bad mixes.

I've yet 2 c a smart shopper bringing also BAD mixes over 2 audition alongside with his favorite mixes, which have been already mixed and mastered 2 sound gr8 on any given shitty system.

Having said that, and trying 2 give U a better advice not involving an axe, acid or gasoline - try and identify WHAT sounds different in the "bad" mixes ON UR MONITORS. NOT the overall color, but rather - are the "bad" mixes THINNER then the good 1s? Are they beefier? More focused perhaps? Is there a certain range dipped in?

U should b able 2 notice some of these differences even on hi-fi speakers by a/b testing. Learn 2 identify them on ur monitors and mix accordingly.

Peace,

Zooot
  U-E  
הודעה פורסם: חמישי 26 פבר',04 01:50   
ציטוט:
Having said that, and trying 2 give U a better advice not involving an axe, acid or gasoline - try and identify WHAT sounds different in the "bad" mixes IN UR MONITORS. NOT the overall color, but instead- are the "bad" mixes THINNER then the good 1s? Are they beefier? More focused perhaps? Is there a certain range dipped in?

בקיצור מה שאתה אומר זה שנדפקתי ובענק, הרי קניתי מוניטורים כדי לחסוך זמן על השוואות שונות ומשונות בין מערכות

פשוט לא מאמין , היה לי יותר קל כבר עם המערכת סטריאו
המיקסים עם ה- EVENT פשוט לא קשורים למציאות, אין מצב למאסטרינג בכלל

הגבוהים נשמעים תמיד טוב, גם שבמערכת אחרת הם צורחים הצילו
הבאס והקיק - מעורפלים ואף פעם אני לא יודע איך הם יושבים באמת
המיד צורם בדרך כלל וכשאני מחליש אותו הוא פשוט נעלם ברמקולים אחרים

לכל תחום תדרים יש את הבעיות שלו, לא מספיק שאני צריך ללמוד את הבעיות
אני צריך גם לחלק אותם לתדרים בראש, קיבינימט :yuck:
Side EffecT
הודעה פורסם: חמישי 26 פבר',04 13:07   
ציטוט:
בקיצור מה שאתה אומר זה שנדפקתי ובענק, הרי קניתי מוניטורים כדי לחסוך זמן על השוואות שונות ומשונות בין מערכות.

עדיף לך לא לחסוך בעניין הזה, מניסיון. גם לי יש מוניטורים, אבל בכל הזדמנות שיש לי אני צורב דיסק עם המיקס ושומע אותו על כמה שיותר מערכות. שווה כל דקה!
בנוסף, במקום לבכות על חלב שנשפך (או על מוניטור שנקנה), תלמד את המוניטורים שלך. אם מהמערכת שלך הוצאת מיקסים טובים, אני מניח שבעזרת המוניטורים אתה תוכל להוציא מיקסים טובים בהרבה (אל תשכח שזה הייעוד שלהם).

לסיכום - תתחיל לשמוע רפרנסים, והרבה! #headphones

נ.ב
שוב, בהנחה שהמגבר לא דופק לך את כל העסק.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון