פורסם: שני 08 מרץ,04 14:07
אז ביום בהיר אחד לפני כשבוע החלטתי לעשות סיבוב מוניטורים אופנתי.
בתפריט היו-5 דגמים
1) SAMSON 65a
2) ALESIS המופיעים באתר הבית של אקט
3)EVENT BX-5
4) EVENT BX-8
5)EVENT TR-6
אז ככה...מבין גדול באודיו\סאונד אני לא ואולי דוקא בגלל זה כדאי להתחשב בעניות דעתי.
התחלתי בשמיעתם של ה BX5 אכן סאונד טוב מאוד איכותי יחסית לרמקול בגודלו מתאים מאוד לחדר קטן, אין הרבה מה לומר נשמע צלול נקי..ודי מדויק(שהרי אני מכיר היטב את הדיסק שהבאתי עמי) בתקציב של 2300 ש"ח זה דיל לא רע.
לאחר מכן עברתי ל-EVENT TR6 אמנם יש עוצמה וסאונד עם כבוד אבל...משום מה הוא העלים לי (יחסית לאחרים) את המידים לגמרי (סביבת ה 1KHZ) די "טבעה" לי ...כך ש...תבדקו בעצמכם.
המשכתי ל BX-8 ה "מפחידים"...אכן קיבלתי סאונד כמו שאומרים "לפנים" רמקול עם הרבה כבוד..."מביע" יפה מאוד את כל התדרים..נותן הרגשה טובה מאוד לגבי הדיוק בנמוכים...אם כי המידים שלו היו לי קצת גבוהים מדי..(קצת אכזב בתחום הזה) אבל שוב להתרשמותי זה רמקול שמתאים יותר לחדרי סטודיו גדולים יותר ולא לכל מיני "חצאי חדרים" של דירה.
חשוב לציין שהמחיר שלו ירד פלאים(להבדיל ממה שמופיע באתר של חלילית...הוא עולה 3,300 ש"ח)
משם המשכתי ל-SAMSON מהשניה הראשונה של ההאזנה היו מאוד!!! חסרים לי הנמוכים קיבלתי סאונד שנשמע מעט פלסטי...סינטטי...ללא עומק (ובטראק שהבאתי יש עומק)...די
התפלאתי שהרי ההודאות בפורום מדברות בעיקר בשבחו....אבל אותי הוא אכזב...למרות מחירו האטראקטיבי.
בסוף הגעתי למיוזיקשופ להקשיב ל-ALESIS ..ובכן.....האלסיס נתנו לי צליל מצוין מאוד מדויק רמת כל התדרים(הנשמעים) היתה מאוד "נכונה" למרות נסיוני המועט בתחום הסאונד היתה לי את ההרגשה שהאלסיס "שיקרו" לי הכי מעט מכל השאר....אבל..ה "מינוס" הוא שעלותם (ביחס למוניטורים בדרג הזה) היא גבוה מעל למצופה\ההגיוני ואין להם נכונות להתפשר על מחיר וחבל.
אז מה שנקרא....BOTTOM LINE נראה לי שאני הולך על ה BX-8 כי בסה"כ העלות\תועלת שלו מאוד מתאימה להגדרות שלי....ואתם....תחליטו מה שהכי טוב לכם.
בהצלחה.
פורסם: שני 22 מרץ,04 01:03
איזה רמקול בחרת בסוף?? :x-mas:
פורסם: שני 22 מרץ,04 10:39
אתה בטח מתכוון לרקמקולים של M-AUDIO
כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי רמקולים של EVENT BX-8
בכל מקרה אני אישית התרשמתי מהאלסיס למרות שיחסית המחיר יקר לדעתי