הצטרף: 06 נוב' 03
הודעות: 2
מיקום: רמת השרון
פורסם: שלישי 20 אפר',04 16:03
יש ברשותי שני כבלים, אשר בקצה האחד מולחם לכל אחד מהם פלאג PL מונו, והקצוות האחרים נטולי פלאגים - כלומר יוצאים מהם שני "ליפופים" - אחד חשוף, ואחד בתוך מעטפת שחורה - סה"כ 4 גידים.
ברשותי גם פלאג PL סטריאו (TRS), וברצוני להלחים אותו לשני הכבלים הנ"ל, על מנת ליצור כבל Y (קצה אחד - פלאג סטריאו, קצה שני - שני פלאגי מונו).
פתחתי את פלאג הסטריאו ונוכחתי לדעת שיש בו 3 "אזורים" אליהם ניתן להלחים. משום שברשותי 4 גידים להלחים אל הפלאג, אני מסיק ששניים מהם עליי ללפף יחד ולהלחים לאחד הנקודות בפלאג. השאלה היא אילו משני הגידים אני צריך ללפף ולהלחים יחד? אלו שנמצאים תחת מעטפת שחורה, או ה-"חופשיים"? ולאיזו נקודה בפלאג עליי לחבר אותם?
תודה מראש, ליאור.
הצטרף: 13 מרץ 03
הודעות: 89
פורסם: שלישי 20 אפר',04 16:19
בפלאג הסטריאו קיימות 3 רגליים חבר את שני הסיכוכים ביחד (הגידים שמחוץ למעטפת)והלחם לארקה בד"כ רגל ארוכה.
כעת נשארת עם שני גידים, כ"א בתוך בידוד PVC שחור/אדום/לבן
אחד מהם יולחם לאחת הרגליים הקצרות (להלן LEFT) והשני לרגל הנותרת (להלן RIGHT)
בצד המונו הלחם סיכוך + גיד לכל אחד מהפלאגים