Act Compatible
פורסם: רביעי 18 מאי,05 13:04
לגבי הכרטיס אשראי, אם החנות היא מקוונת, אני לא חושב שתהיה בעיה.
לי היה כרטיס אשראי לא בינ"ל ולא היתה לי בעיה להשתמש בו לאינטרנט בחנויות לא ישראליות.
תומך
פורסם: רביעי 18 מאי,05 13:59
מאחר וה"ידידה" היא אישה מבוגרת שאני בכלל לא מכיר(חברה של אמא שלי) ואני לא ממש סומך עליה בקשר לכל הקומבינות שם במכס (קבלות וכו'...).החלטתי שכשאני מזמין אני איידע את החנות שהקניה היא מתנה עבור מישהו ולכן אני מקווה שהם לא ייצרפו קבלות.
אם יהיו בעיות במכס אני אסתמך על המחיר המקוטלג של המיק' בכל האתרים בנט.
בכלל לפי מה שאני מבין אני יכול להגיד שהמיקרופון מיועד לאחי החייל ובמקרה כזה אהיה פטור ממכס או שאולי אצטרך לשלם קצת (נראה לי שהפטור הוא עד 30$ בלבד).
בחרתי חנות שקרובה לביתה כדי שבמקרה והמשלוחה לא מגיע אליה עד לתאריך הטיסה שלה אני כן אוכל לסנג'ר אותה ולבקש שתקפוץ בעצמה לחנות.למרות שקראתי פה המלצות על חנויות אחרות דווקא.
מקווה שהמיקרופון הזה באמת כזה טוב ומצדיק את כל ההמלצות הטובות שקראתי עליו...
פורסם: רביעי 18 מאי,05 18:42
ב) ייתכן שאפשר להזמין באמצעות כרטיס אשראי מקומי (לא בינלאומי)?
אני הזמנתי בכרטיס לאומיקארד מקומי ב2000 דולר - ללא בעיות
ג) ups ground = הכוונה לחברת המשלוחים שתעשה את המשלוח,נכון?
כן
ד) אולי במקרה מישהו יודע כמה זמן בערך לוקח למשלוח להגיע (במקרה הספיציפי היא גרה די קרוב לחנות)?
תוך יומיים שלושה בד"כ
ה) למה לעזאזל רק על המיקרופון שלי מחייבים אותי על 5$ נוספים ואילו על מוצרים אחרים אין חיוב נוסף בכלל?
שכחת היכן את חי ?
ו) המחיר הבסיסי של המיק' הוא פחות מ-200$ אבל לאחר תוספת של מיסים ומשלוח זה מגיע ליותר.יש מצב שיעשו לי על זה בעיות במכס?
כמה זה עולה בארץ ? אני קניתי לאחרונה סינתי בארץ במחיר זהה למחיר של ייבוא (12000 ש"ח)
תומך
פורסם: רביעי 18 מאי,05 23:19
ב) ייתכן שאפשר להזמין באמצעות כרטיס אשראי מקומי (לא בינלאומי)?
אני הזמנתי בכרטיס לאומיקארד מקומי ב2000 דולר - ללא בעיות
-------------------------------------------------------------------------------------------
- הרגע קיבלתי מייל שהם לא מאשרים לי את הקנייה.
-------------------------------------------------------------------------------------------
) אולי במקרה מישהו יודע כמה זמן בערך לוקח למשלוח להגיע (במקרה הספיציפי היא גרה די קרוב לחנות)?
תוך יומיים שלושה בד"כ
------------------------------------------------------------------------------------------------
-אני תוהה אם לנסות ולהזמין מחנות אחרת.ה"ידידה" הזו עולה על המטוס ביום ראשון.מפחד להזמין ושהמשלוח יגיע אחרי שהיא כבר תטוס לארץ.
------------------------------------------------------------------------------------------------
) המחיר הבסיסי של המיק' הוא פחות מ-200$ אבל לאחר תוספת של מיסים ומשלוח זה מגיע ליותר.יש מצב שיעשו לי על זה בעיות במכס?
כמה זה עולה בארץ ? אני קניתי לאחרונה סינתי בארץ במחיר זהה למחיר של ייבוא (12000 ש"ח)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-בארץ זה עולה 1500 שקל.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
-איזה בעסה בשבילי,כבר ממש חשבתי שהכל מסודר....