פורסם: שני 18 פבר',08 01:16
יש לי מיקרופון ישן עם חיבור שנקרא din 3. אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כבל מתאם כדי להפוך את זה ל xlr? אני מנסה להמנע מהפתרון של להלחים חיבור חדש... תודה
Supporter
פורסם: שני 18 פבר',08 01:24
מפני שחיבורי אודיו ב DIN פגו בערך מתי שנולדתי בעולם המערבי.
לא נראה לי שזה מסובך מדי זה 3 פינים ל 3 פינים - אם זה היה דין 5 זה כבר היה יותר מאתגר...
פורסם: שני 18 פבר',08 10:14
קודם כל תודה רבה על התגובה המפורטת, זאת פעם ראשונה שלי בפורום וטוב לדעת שיש עם מי לדבר.. אני לא מספיק מבין באלקטרוניקה אז אני רוצה לוודא שהבנתי נכון...מה שעדיף לעשות הוא פשוט לוותר על ה din ולהלחים חיבור xlr רגיל? צפויה להיות איזושהי השפעה על הסאונד או הווליום אם אעשה את זה או שהמיקרופון יתפקד באותה צורה? שוב תודה..
פורסם: שני 18 פבר',08 21:16
אוקיי.. אז המחבר מתפרק והפינים מחוברים בצורה הבאה: חוט צהוב לפין השמאלי, חוט כחול לפין הימני וחוט אדום לפין התחתון. ישנו חוט נוסף שמחובר לסוגר המתכת. הסידור הנ"ל (שמאל-ימין) הוא כשהמחבר מולי. אני מקווה שזה מובן וכמו שאתה רואה יש מרחק שנות אור ממני ומאלקטרוניקה, אז הגיוני שלא אני יהיה זה שיבצע את ההלחמות..אלא אם כן זה משהו אמור להיות פשוט.. מאחר ולא שמעתי את המיקרופון בתצורה הנוכחית לא אדע ממש אם יש הבדל כשאשנה אותו..
פורסם: שלישי 19 פבר',08 12:24
המיקרופון הוא md411 sennheiser, אין לו מפסק.
יש לי תמונה של החיבורים אבל הסתבכתי בנסיון להעלות אותה כי אפשר רק להעלות קישור אינטרנט..
מה הכוונה הסיכוך של הכבל?
כמו שאמרתי קודם מלבד לשלושת הפינים יש חוט נוסף שמולחם למעטפת המתכת החיצונית של המחבר..אולי לזאת הכוונה?