תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 04:58
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מחפש מקום להקליט תופים ברמה גבוהה
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (100) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תופים וכלי הקשה
  AsiC  
מחפש מקום להקליט תופים ברמה גבוהה
הודעה פורסם: שישי 27 יונ',08 10:52   
שלום לכולם בימים אלו אני עושה סינגל ללהקת רוק בתחילת דרכם,ואנו מחפשים מקום שמאפשר לנו מבחינת ציוד\אקוסטיקה וכו' להקליט סורס תופים ברמה הכי גבוהה שאפשר,ושיעבדו על תוכנת קיובייס\נואנדו.

תקציב יש,אשמח לקבל המלצות =)

תודה ויום נפלא

#sorry
הודעה פורסם: שישי 27 יונ',08 10:56   
אסי שלום

אני יכול להמליץ בחום רב על אולפני "הוק"
התוצאות שקיבלתי שם נהדרות, אולפן ששייך למתופף שיודע איך להקליט תופים בצורה נהדרת
טכנאים נהדרים ומקצוענים

במקום ישנם 3 סטים שונים של תופים במידה ותרצו אפשרויות נוספות של סאונד ובנוסף המחיר לשעת עבודה סביר ביותר
הודעה פורסם: שישי 27 יונ',08 11:36   
היי

תודה על ההמלצה! אני אבדוק זאת לעומק.

שאלה: האם הם מכניסים טכנאים מה שנקרא פרילנסרים? =)

#search #search
הקלטת תופים אולפני דיבי
הודעה פורסם: שישי 27 יונ',08 13:09   
לאולפני דיבי יש את מה שאתה מחפש: אקוסטיקה מצויינת, מיקרופונים, קונסולת SSL, צוות מצטיין, עובדים עם פרוטולס HD192 או נואנדו ומארחים פרילנסרים. רשימת מקליטי התופים ארוכה כל כך שכדאי לשתות הרבה קפה לפני שמתחילים (קפה הבית על הבית).
האם אולם הקלטה של 10x12 וגובה 8.5 מטרים בתכנון בריטי קלאסי מתאים ללהקה?
הודעה פורסם: שישי 27 יונ',08 17:03   
חדר התופים שהכי אהבתי היה בסיגמא (נתן ילין מור)
עכשיו יושב שם ליאור טבת ונדמה לי שקוראים להם "לונה"

לא הקלטתי אצלם אבל מבחינתי, הקלטת תופים זה קודם כל החדר והחדר של סיגמא לא השתנה.
yraziel
Act Compatible
מצטרף לתומר
הודעה פורסם: שישי 27 יונ',08 17:18   
לא הייתי בhook אבל שמעתי גם סורסים שלו וגם סורסים של עוד חבר שהקליט עם מתופף אחר בהוק ושני המקורות נשמעו מדהים.

hook

ממליץ בחום.
הודעה פורסם: שישי 27 יונ',08 21:04   
היי אסי
הקלטתי כהר בכמה אולפנים, כמה מהם מהגדולים, אני הכי ממליץ על האולפן של אודי תורג'מן -
050-8585060
www.myspace.com/musestudio
Rock_Artist
S.Supporter
הודעה פורסם: שישי 27 יונ',08 21:34   
אם נעזוב את פונקציית המתופף (אתה אומר להקה בתחילת דרכם) ואתה מציין רוק, חדר הוא פונקציה מרכזית.
לצערי מרבית האולפנים בארץ כוללים חדרים קטנים שלא מתאימים לתופים.

אם ציוד אינו פונקציה בכנות, למצוא האנגר מגניב של מפעל באיזור שקט עלול להביא לך חדר תופים מדהים.

יש את בארדו עם חדר סביר שמצלצל טוב אבל הגרעין הנוכחי של האולפן הוא פרוטולס ללא קונסולה/מספר ציוד עם אישיות.

ויש את די.בי עם חדר גבוה אבל קטן (יחסית לחדרי תופים בקנה מידה עולמי).
ומבחינת ציוד נכון להיום היחיד שפתוח ומציע סאונד קלאסי של SSL עם חדר שמאפשר גם למיקרופונים של החדר לא להישמע חנוקים.
אלירן-complex
תומך
הודעה פורסם: שישי 27 יונ',08 23:21   
אני מאוד אוהב את החדר באולפן של אודי תורג'מן וליאור שושן חדר גבוה עם מערכות טובות, ציוד טוב ואופציה להקליט גם נואנדו וגם פרוטולס, אם תהיה מעוניין להקליט שם דבר איתי, חוץ משם אהבתי גם את בארדו...
הודעה פורסם: שישי 27 יונ',08 23:28   
ציטוט:
ויש את די.בי עם חדר גבוה אבל קטן (יחסית לחדרי תופים בקנה מידה עולמי).
ומבחינת ציוד נכון להיום היחיד שפתוח ומציע סאונד קלאסי של SSL עם חדר שמאפשר גם למיקרופונים של החדר לא להישמע חנוקים.

נו באמת , קטן ?

העובדה שיש חדרים עצומים בכל מיני אולפנים בעולם בגדלים של 300 מטר מרובע לא הופכת לרגע אחד את ה 120 מטר של די בי לחדר קטן יחסית ובטח לא תקרה של 8.5 מטר
זה עדיין חדר ענק ולבטח במושגים ישראליים .

דרך אגב , אתה לא חייב חדר עצום בהכרח כדי להגיע לסאונד טוב , יש גם חדרים קטנים שנשמעים מדהים , למעשה ישנן הרבה מאוד הקלטות תופים ידועות ומדהימות שנעשו דווקא בחדרים קטנים שטופלו היטב על ידי טובי אנשי המקצוע .

זה תלוי באופי הסאנד שאתה רוצה ולאו דווקא באיכות ,
חדר קטן וטוב ( 30 מ"ר ) עשוי לספק סאונד תופים מאוד הדוק ויבש שיתאים להפקות מסויימות שלחדר גדול מידי יהיה קשה לתת להן מענה .

וחשוב לזכור - יש הרבה אפשרויות להגדיל סאונד יבש "וקטן" לעומת זאת לעשות את ההפך זה הרבה יותר קשה ...

אני באופן אישי הייתי הולך על די בי גם בגלל החדר גם בגלל המקצועיות וגם בגלל הציוד - הקונסולה והציוד החיצוני העצום שיש שם שהוא מהרמות הגבוהות ביות שיש גם באולפנים הגדולים ביותר .

בשורה התחתונה - חדר טוב ,מתופף מעולה , סט תופים מעולה עם עורות חדשים ומכוונים ,מקרופונים מעולים ,כבלים מעולים פראמפים מעולים (ושאר ציוד חיצוני) , ממירים מעולים וטכנאי מעולה , כל אלה יביאו אותך לתוצאה הרצויה ,

הסאונד שלך ישמע תמיד כמו החוליה החלשה ביותר בשרשרת , ומעל לכל - אם המתופף שלך מתחיל ונשמע ככזה שום דבר מאלה כבר לא יעזור ,

בהצלחה

ויואב , אתה חייב לשפר את האתר שלך ,הוא נראה קצת מיושן ועל אף שהייתי באולפנך מספר פעמים חסרות לי באתר תמונות גדולות ומפורטות של האולפן מכל מיני זוויות - חדרי ההקלטה חדר הקונטרול ועוד , אם פספסתי את זה באתר אשמח לקבל לינק כי האולפן שלך הרבה יותר מרשים ממה שרואים באתר עצמו - אל תשכח שלא כולם יודעים לקרוא רשימות ציוד מקצועי ...

תודה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תופים וכלי הקשה

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון