נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: שני 09 מרץ,09 22:56
כל קונדנסר שתראה לנכון יעשה את העבודה. זאת בסך הכל קופסאת דיקט (ויסלחו לי כל הקחוניסטים). 60-100 ס"מ לפני הקחון בגובה 100-120 סמ מהרצפה מצביע אל הקחון. קמפרס יפה ולאט ויהיה בסדר גמור. C414 מכל סוג הוא המיקרופון הפשוט והמועדף ליישום זה.
איני חובב שני מיקרופונים על שום כלי שאפשר להקליט עם מיקרופון אחד.
פורסם: שלישי 10 מרץ,09 01:58
לדעתי קחון בלייב ממרחק של 100 ס''מ זה קצת בעייתי , 60 זה כבר בסדר אבל בכל זאת הייתי מוסיף לו מקרופון קרוב באזור החור של התהודה כדי שיהיו לי מספיק נמוכים ופאנצ' לצליל , מאוחר יותר במיקס אתה יכול להוסיף אותו במידה הרצויה למקרופון המעט רחוק יותר .
האם זה לייב הופעה או לייב באולפן ?
זאת אולי קופסאת דיקט אבל יש בפנים מעיין "סנר" כזה שכדאי לתפוש אותו כמו שצריך אם רוצים שזה ישמע כמו קחון ולא סתם קופסא ...
אני חושב שה - MD421 שקולט נמוכים מצויין יהיה טוב בתור המקרופון הקרוב ואחד מהקונדנסרים שברשותך לרחוק יותר .
בהצלחה
תומך
פורסם: שלישי 10 מרץ,09 16:08
אבל הניסיון הכי טוב שלי עם קחון היה דווקא עם D112 כ20 ס"מ מהחור של הקחון,
אמנם זה היה בהופעה אקוסטית והיה עוד SM57 בקדמת הכלי אולם בסוף השתמשתי רק בD112. נתן נפח יפה בנמוכים כפי שציפיתי ובעיקר הפתיע בסאונד "סנר" מדוייק ונעים. כמעט לא היה צורך בEQ.
כמו שTANTAN הזכיר, כל שיר עומד בפני עצמו. בחלק מההופעה באמת הסאונד היה מרוח מעט, אולם משחק קצר ביחס בין ה57 לD112 איזן את הבעיה.
מהרשימה שלך הbluebird נראה לי יתפקד יפה כ414 למרשם של JS.
עדכן אותנו איך יצא. תמונות תמיד יתקבלו בברכה.