ציטוט: |
בתאריך 2002-07-31 08:24, sesil b כתב: ההבדל העיקרי בין מוניטור לרמקול רגיל הוא שהמוניטור נותן צליל "שטוח" צליל שאיתו תוכל לבצע מיקס נכון (בעזרת מיקסרקונסולה)היינו איקיו במוניטור שמים גם יותר דגש על תחום תדרים מה שמחזיר אותנו לאי קיו כדי לבצע אי קיו נכון בעל תוצאות טובות צריך מוניטור בעל תחום תדרים רחב מוניטור יכול להיות או אקטיבי שזה אומר שיש לו מגבר משלו והוא איננו מתחבר להגברה או פסיבי שכשמו כן הוא ללא מגבר וזקוק להגברה. בד"כ האקטיבים עולים יותר כסף לדעתי עדיף אקטיבים כי לכל מוניטור מגבר משלו עם ההספק הדרוש לו לגבי סוגים יש המון סוגים חלקם יקרים בטירוף(כמו המוניטורים של mackie) לי יש את behringer truth ואני מאד מאד מרוצה מהם אך גם הם קצת יקרים(5900 ש"ח אם אני לא טועה)ישנם גם את הסידרה של event וגם ה tanoy revel שהם די זולים בקיצור צא מהבית ותתחיל להיסתובב ולישמוע.... בהצלחה ![]() ![]() ![]() |
ציטוט: |
בתאריך 2002-07-31 09:22, JS כתב: . יקר וזול יחסיים לקונה |
ציטוט: | ||
בתאריך 2002-07-31 22:10, VooDoo כתב: 7
JS תן לי לפרשן אותך.. יקר וזול זה יחסי לארצנו..המוניטורים שנמכרים בארצנו כמו כל דבר מיובא מחו"ל מתומחרים בדולרים..ולכן מה שסביר ואפילו למטה מזה באירופה,יהיה יקר מאוד בארצנו. אם מוסיקאי גרמני ירצה לקנות מחר מוניטורים,הוא ניגש לחנות שם את כספו ולוקח צמד רמקולים הביתה בלי להרגיש את זה בבנק. בארצנו אדם צריך לעבוד חודש שלם כדי לקנות חצי מוניטור.. הכל בגלל שהשקל כל כך מחורבן ביחס לדולר ! |