תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 04:58
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
הנה זה מתחיל..אפקט התאונה בהר הרצל..
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (145) ›
לך לעמוד 1, 2, 3, 4, 5   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA
  ammihay  
הנה זה מתחיל..אפקט התאונה בהר הרצל..
הודעה פורסם: חמישי 03 מאי,12 16:06   
מזה כמה שנים שיש לנו הופעה באולם "עולמות" בפ"ת (שהוא בעצם אולם כדורסל עם כ 600 מקומות מסודרים).גם השנה היתה אמורה להתקיים ההופעה בעוד כשבועיים אך קיבלתי הודעה מהעירייה כי לא מאשרים יותר ארועים באולמות ספורט (מדובר על הצגה כאשר הקהל יושב במקומו ואף אחד לא מתקרב לשטח המגרש) בכל שנה היינו עוברים בדיקה של בודק חשמל ומהנדס בטיחות אבל עכשיו גם זה לא מספיק #confused
זה כל כך ישראלי ברגע שקורה מקרה אחד כולם נכנסים להיסטריה ויורים לכל הכיוונים ,כל אחד מנסה להראות עד כמה הוא מהמחמירים והמדקדקים.העיקר לכסת"ח את עצמו #sad
האם משהו מכם גם נתקל בגזרות חדשות ולא הגיוניות אחרי האסון?
djbarak
הודעה פורסם: חמישי 03 מאי,12 16:14   
מוזר מאוד.
הייתי באולם כמה פעמים, אפילו הופעתי בו כחלק מסדנת תיאטרון לפני כמה שנים.
ישראלי לגמרי #sad
Dror_Shi
תומך
הודעה פורסם: חמישי 03 מאי,12 16:24   
חבר'ה מסינקופה סיפרו לי על עיכובי זוועה של יום שלם, איומי ביטולים וציוד עומד בשמש כי
מישהו נזכר בנמל יפו ברגע האחרון שצריך אישור לצ'ופצ'יק של הקומקום.

כנראה אף אחד לא רוצה פדיחות על חשבונו , שזה בסדר, אבל גם כאן, בודקים ברגע האחרון, מכניסים את כולם לפאניקה, מייבשים צוות שלם שאמור לעבוד שם 48 שעות, הקמה עוברת לילה,
צוות בוקר עובר להיות צוות לילה שהתייבש בשמש 16 שעות, ואחר כך תולים פנסים הפוך - והנה לך עוד אסון.

חלילה שלא יבקשו אישורים, חייבים פרוצדורות ברורות כדי למנוע אסונות, אבל כרגע נראה שיש סוג של פאניקה.

* מודה שאני לא עובד PA שנים, ובמה אני רואה כנגן או כצופה. אבל חברי הטובים ביותר "בחוץ בבוץ" וזה מה ששמעתי.
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
fugazi
הודעה פורסם: חמישי 03 מאי,12 17:02   
זה מתחיל בצבא, שומר אחד נרדם והגדוד נופל בביקורת.

במקום להעלות את השומר שסרח למשפט, המג"ד שנלחץ מוציא נוהל שמעכשיו שומרים בזוגות, מכפיל את צוות הכוננות, ומוריד את סבב היציאות לחצי.

הרבה יותר פשוט להוציא נהלים ולהתנער האחריות, מאשר לפקוח עיניים ולקבל החלטה נכונה.

אני לא בקיא במה שקרה בהר הרצל, אבל בלי קשר למחדלים שהיו בתכנון, מה עם הגורמים שנכחו במקום?
ראיתם שיש רוח חזקה ושהעסק מתנדנד, למה אף אחד לא לקח אחריות ופינה את הנוכחים עד לבדיקה של הנושא?

מניסיוני, כמה צעדי מנע שתנקוט, וכמה גיבויים שתכין, מרפי יגיע ותצטרך להתמודד עם משהו לא צפוי, ואז מה יקרה? תיצמד לנהלים או שתנסה למצוא פיתרון הולם?
shaharv
S.Supporter
הודעה פורסם: חמישי 03 מאי,12 21:03   
יש הכפלות מוגזמות של בטונדות, שמעתי על גשר תאורה שעבד מופע שלם בגובה אפס כמעט, ביום הזכרון קיבלתי מישהו שנראה כמו אב בית עם הגדרת "נאמן בטיחות" עם דרישות שלא מחוברות למציאות.

מצד שני עצמאות האחרון היה עדיין בסימן קומבינה, עם "שימו עוד אזיקון לחיזוק"
נראה מה יהיה בהמשך העונה...
שי
Supporter
חחח מזל שיש מקום לשים רמקולים בקיסריה מרוב בטונדות
הודעה פורסם: שישי 04 מאי,12 02:21   
המסכים הורחקו כמטר מטר וחצי מהרגליים של הריג כי המהנדל הנכבד של החברה שמספקת את הריג החליט שאסור פתאום לעגן לשם מסך,אז הביאו 2 בטונדות עם טראס,עוד בטונדה חצי טון נראה לי מרוצטת לכל רגל קידמית ויש עוד איזה 4 מכל צד שמעוגנות לכל מיני מקומות ברופ....

נראה לי שיהיה מאוד ריווחי להשקיע בבטונדות וראצטים הקיץ
הודעה פורסם: שישי 04 מאי,12 05:00   
אני יוצא להפקה גדולה בדרום בעוד שעה. נראה איזה הנפצות יהיו שם
  ammihay  
הודעה פורסם: שישי 04 מאי,12 08:23   
אני רואה ש "עם ישראל ממציא לנו פטנטים" ...מנסיוני כל בודק/מהנדס/וכיוצא בהללו צריך להראות את מקצועיותו ואת זה שהוא עושה משהו בשביל הכסף שהוא מקבל.לכן אם הכל יהיה בסדר מבחינת חשמל/בטיחות הוא ימציא מתחת לאדמה איזה חוק חשמל מימי התורכים כדי להראות למזמין איזה תותח מקצועי הוא.לכן עלה בדעתי רעיון להשאיר לו תמיד משהו שאני יודע שהוא דורש תיקון (כמובן אם הוא לא יעיר אני אסדר זאת לפני ההופעה)על מנת שהוא יוכל להתלבש על זה ולמלא את האגו המקצועי ויעזוב אותי לנפשי עם חוקים מצוצים מהאצבע..
מה דעתכם?
maoz
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 04 מאי,12 08:41   
עמיחי,זה פטנט שלי, יש לי עליו זכויות...
וזה תמיד עובד.
משאיר איזה כבל לא מודבק איפשהו, בא מפיק/מהנדס. אומר תדביק. מדביק.כולם מרוצים.

http://maozpeled.bandcamp.com/album/ep
  ammihay  
הודעה פורסם: שישי 04 מאי,12 10:19   
#lol #thumbsup
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA

לך לעמוד 1, 2, 3, 4, 5   הבא
עמוד 1 מתוך 5

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון