Expert
פורסם: ראשון 25 נוב',12 11:26
כן אני גם בבעיה הזאת , חפשתי בהגדרות לא מצאתי , אפילו שהכנסתי כתובת אחרת בארה"ב זה לא עזר לי ,
אשמח גם אני לפתרונות אם למישהו יש.
לא רק זה , ויכול להיות שזה קשור , אבל כאשר אני עושה חיפוש , הממשק מוצא לי את מה שאני מחפש בדרך כלל , אבל מסתבר שלא את הכל ,
אם אני הולך לגוגל ומחפש משם באיביי , פתאום מופיעות תוצאות עדכניות נוספות, וזה ממש מרגיז.
אפילו את הליסטינגס של מה שאני מוכר , הוא לא מוצא לי בחיפוש רגיל.
הוא כן מוצא לי מוצרים שלא שולחים לישראל כך שזה לא הסינון שלו , אז אין לי מושג מדוע.
Act Compatible
פורסם: ראשון 25 נוב',12 12:48
כדי לקבל תוצאות לגבי מדינות אחרות בממשק החדש, לא תהיה לך ברירה אלא להוסיף Shipping adress ולהפוך אותה ל-Primery.
באופן כללי, אני חושב שהממשק החדש שלהם הרבה פחות נוח...
Expert
פורסם: ראשון 25 נוב',12 22:41
אני מניח שמדובר במסטופ ?
עקרונית חשבתי להתקשר אליהם ולשאול את הכל מאחר ויש להם שירות לקוחות פשוט מעולה , אמנם עונה איזו פליפינית עם מבטא שאי אפשר להבין , אבל ממש חשוב להם שתצא מרוצה.
Expert
פורסם: שני 26 נוב',12 00:57
טוב , בעיית השליחה למדינות נפתרה חלקית ,
כנס לאיביי קנדה תערוך חיפוש של מוצר כלשהו וכדף התוצאות מופיע , אז משמאל למטה באפור , תמצא קטגוריה של LOCATION , תסמן שם את WORLDWIDE וזה אמור לפתור לך את הבעיה , זה פתר לי , עכשיו הלשונית נפתחת כמו פעם עם מחירים ומדינות , משום מה זה גם פתר לי את בעיית החיפש החסר.
מימין למעלה , ליד חלונית ה - SORT BY הקטנה יש את CASTOMIZE VIEW ואת SHIPPING TO ,כנס ותראה אם הפרמטרים שם מכוונים או משפרים לך את החיפוש.
דווח אם יש בעיה , ננסה שוב.
לא ממש משנה שזה קנדה הוא מוצא הכל בדיוק והכל עובד כמו פעם , רק ב איביי דוט קום יש את העניין הזה.