תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 16:59
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
בבקשה תגובות על מוניטורים behringer truth
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (95) ›
לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי
  saziv  
בבקשה תגובות על מוניטורים behringer truth
הודעה פורסם: שלישי 09 ספט',03 19:11   
שלום חברים, לפני שיתחילו המתקפות - כן קראתי את כל השרשראות בנושא ובכל זאת .
אני מבקש שיענו על שאלה זו רק חברה שיצא להם למקסס לפחות מס' שירים על המוניטורים הספיציפים האלו ויגידו לי אם הם נתקלו בבעיות מסויומות ןאם כן, אם יוכלו לפרט בבקשה מהן הבעיות.
במשך השנתיים האחרונות מקססתי לא מעט שירים עליהם ובכל פעם יש חוסר התאמה בינם לבין מערכות אחרות כאשר מוניטורים אמורים להיות flat .
יש תחושה שחסר להם mid - האם משהוא הרגיש בכך ????
כל תגובה רצינית כמובן תתקבל בברכה - אני אשמח לשמוע תגובה גם מהחברה הוותיקים פה בפורום אם יצא להם להשתמש במוניטור זה - יואב שדמה, ראובן מנשרוף,zoot היקר ועוד.
תודה מכל הלב - אני פשוט חייב להחליט אם באמת יש צורך להחליף אותם.
sishbari
הממ
הודעה פורסם: שלישי 09 ספט',03 21:24   
גם אני מתלבט . באינטרנט מבקרים אותם הרבה ומשבחים אותם הרבה .
לפי דעתי זה החברות של ברינגר והמתחרות ששולחות את הביקורות האלה
כדי להרוס אחת לשניה . בכל אופן כל החנויות בארץ מלכלכות אחת על המוצרים של השנייה
ונורא קשה לדעת מה באמת אמין !
  saziv  
הודעה פורסם: רביעי 10 ספט',03 05:50   
חברה בבקשה עוד תגובות מאנשים שיצא להם כבר לעשות מיקסים על המוניטורים האלו
ofer™
S.Supporter
הודעה פורסם: רביעי 10 ספט',03 08:35   
אני מכיר אותם, ולא חושב שיש עוד 8" מוגברים שעולים כל כך מעט ונשמעים טוב כמו אלה.

כמובן שהייתי מעדיף אחרים, אבל זה קטע כספי בלבד

אתה כותב שאתה שוקל להחליף, על איזה דגמים חשבת?

http://www.prorec.com/prorec/articles.nsf/files/79ED4ACCBC15E60386256AE10010743B
event ps6
הודעה פורסם: רביעי 10 ספט',03 17:05   
האמת חשבתי על ה event ps6 - מוניטורים צנועים במימדים, אך נותנים תמונת סאונד נכונה או קרוב לכך ללא היימרויות להיות משהוא שהם לא.
זה ברור שכל מוניטור לשדה שמיעה קרוב הוא סוג של פשרה וכשאתה מגיע לאולפן מסטרינג אתה מגלה שמה שהתכוונת חסר לך דיבי פה ועודף של דיבי וחצי שם וזה מתחיל כבר להמאס לכן כיוון שמוניטור זה הכלי הכי חשוב באולפן אני בהחלט שוקל להחליף.
דרך אגב משהוא יודע כמה עולה בדיקה לבדיקת תקינות המוניטורים האלו ???
חברה תגובות בבקשה !!!!
אורח
הודעה פורסם: שבת 13 ספט',03 02:38   
יצא לי לעבוד קצת עם המוניטורים האלה ואני ממש לא ממליץ.
הם אמורים להיות Flat אבל צובעים את הסאונד בהרבה:
הם מוסיפים בוכתא של גבוהים, וגם הרבה Low mid.

בכל מקרה, אם כבר קנית...
בזמן שאתה עושה מיקס, תשמע מידי פעם איזה דיסק שאתה מכיר היטב ל -Reference.
רצוי שיהיה קטע מוסיקלי בסגנון דומה לזה שאתה ממקסס.

* הגיעו לטק-טופ מוניטרים "6 ממוגברים וזולים יותר, שאמור להיות להם סאונד קרוב יותר ל-NS10 של Yamaha. אז תבדוק ת'עניין.
BoazP
הודעה פורסם: שבת 13 ספט',03 05:54   
כששמעתי אותם בחלילית לרבע שעה הדבר הראשון ששמתי לב אליו זה כמויות של טרבל... המצילות צלצלו כל כך חזק... אבל זה היה התנסות קצרה בסביבה לא אולפנית עם מבחר מצומצם של דיסקים (והייתי צריך להתכופף באופן רציני כדי להיות בגובה האוזניים המתאים - הם היו גבוהים מדי לכסא אבל נמוכים מדי כדי לעמוד זקוף.

בועז
U-E
הודעה פורסם: שבת 13 ספט',03 17:59   
שמעתי אותם:
הם מוסיפים גוון חם לסאונד
שנשמע אחלה אבל לא מתאים למאסטרינג

יש דברים יותר טובים בשוק

ממוניטורים טובים בדרך כלל לא נהנים משמיעה, רק בעבודה.

דרך טובה נוספת להכיר מוניטורים זה דווקא לקחת את החומר שלך
ולשמוע את כל הטעויות שאתה מכיר, אם לא תישמע אותם סימן שיש בעיה במוניטורים. :grab:
astond
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 13 ספט',03 18:16   
U-E :
דרך טובה נוספת להכיר מוניטורים זה דווקא לקחת את החומר שלך
ולשמוע את כל הטעויות שאתה מכיר, אם לא תישמע אותם סימן שיש בעיה במוניטורים. :grab:

או שאין טעויות... סימן קריאה

לי יצא לעבוד איתם פעם, נחמדים דווקא ויתר אהבתי אותם יחסית לטאנוי רוויל למשל.
אגב U-E מה נסגר עם האווטאר שלך? עשית לי בלאגן בעין.... :crazyeyes:

http://www.act.co.il/guide/index.php?gu=shwad&ad=261

?

למכירה בבזאר
AMIT
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 13 ספט',03 18:30   
אני רואה שפתחת שרשרת..
לטובת הכלל, הנה הפרטית ששלחתי לשאלתך:

ציטוט:

היי.
בגדול וכמו כל דבר- עניין של טעם.
הם מסוג המוניטורים שאינם מתביישים לבטא את עצמם ויש שיאשימו אותם בהתיפיפות. דומים מאוד לאיבנטים למינהם.כוחניים. לקח לי הרבה זמן ללמוד אותם, הם מושפעים בקלות מהמיקום שלהם ומבלבלים אם לא מכירים אותם מספיק טוב.
כששומעים דרכם בולטים התדרים הנמוכים ( 8 אינץ..'). 150 הרץ וחבריו נשמעים מנופחים כך שבייס דראם/בס נשמעים עוצמתיים. זה יתרון וחסרון. חסרון כי זה מורח ומוריד מהפוקוס את כל המיד ריינג' וייתרון כי אפשר להקשיב ביתר דיוק לאזור הנמוך. דוגמא הפוכה: עשיתי מיקס על טנוי ריבל ולא היה לי מושג איך להתייחס לבס מהסיבה הפשוטה- לא שמעו אותו!. 80 הרץ ומטה נשמעים בגדר תעלומה אם כי אני מניח שגם לזה מתרגלים, עובדה שעושים עליהם מיקסים נהדרים. אני, בכל אופן, בסוף הסשן הראשון לקחתי את חומר הגלם ושמעתי אותם על הברינגר.
אני מניח שאתה יודע- ברינגר חשבו על הבעיה ושמו כפתור ויסות לאזור הנמוך והגבוה מאחורי המוניטור. כך שאתה יכול לפצות על אקוסטיקה לא טובה או טעם אישי. אני לא מסתדר עם הכפתורים האלו, רוב הפעמים נשמע לי יותר נכון שכל העוצמות על 0 להוציא מיקסים שהרגשתי בהם נח יותר לשחק עם המצבים השונים.

התמונה הסטראופונית בברינגר היא נהדרת, אם לומדים איפה להציב אותם ביחס לטכנאי הם מדוייקות להפליא ונותנים תחושת התמצאות טובה. הנקיון שלהם זה גם יתרון. אתה שומע כל פרט ופרט. המבחן הוא לשים מיקס מורכב ולראות אם באמת הכל פרוש מולך או שכל התפקידים מסתתרים.
אפשר להגיע איתם לעוצמה מטורפת (ממש PA קטן) רק שיש להם נטיה להשתנות בעוצמות חזקות (כמו, כמעט, כל רמקול) .
הדבר היחיד שמעצבן אותי בהם באמת זה אמינות. חודש אחרי שקיבלתי את המוניטורף נדפק לי הטוויטר. במעבדה בטק-טופ לא האמינו למה שראו על המעגל. מסתבר שקניתי את זה עם הבעיה.
עם רוב מוצרי ברינגר אני לא מסתדר, אבל לדעתי המוניטורים המוגברים שלהם זאת יציאה. הם טובים וזולים. יש להם חסרונות כמו לכל מוניטור אבל שמכירים אותם ומרגישים בטוח איתם- התוצאות הטובות מתחילות לצוץ.
בגדול, אם הם נשמעים לך טוב-לך על זה!! . אז מה אם הם לא הכי סקסיות בעולם. הם מוניטורים נהדרים . ואיך אפשר לשכוח- גם המחיר נהדר.

בדיקות ותיקונים אפשר ומומלץ לעשות אצל יובל (TKOL כאן בפורום) אני אישית פניתי אליו שהייתי צריך והשרות היה יוצא מן הכלל.

לסיכום, אני חושב שלא היתה לי בעיה למכור אותם ולקנות אחרים , למרות שכבר התרגלתי אליהם ואני לרגע לא אומר שהם לא טובים לי . הם כן, במיוחד אל מול המחיר, אבל כמובן שיש, לדעתי, יותר טובים.

אבל זה אני.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי

לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
עמוד 1 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון