סדנה מגניבה ביותר, כל הסדנה פשוט DIY אחד גדול, אפילו התנור יבוש הוא בנה בעצמו!
מטורף
כמה תמונות להתרשמות,
הצורה החדשה של הגיטרות שלו, יש שני סוגים של ראש צוור לגיטרה, האחד כמו שתראו בתמונה והשני הוא בדיוק צייר כשהייתי שם, ממש יפיפה.
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
DIY פיקאפס - פשוט מדהים כמה שהטקסטורה של הקרבון יפייפיה.
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
ראש צוור עשוי קרבון לפני צבע, לקה וכו, של אקוסטית (אגב צורת האקוסטית מדהימה!)
מאיר עושה פינישים לפני שיוף, צבע, לקה וכו.
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
תבנית גוף חשמלית שנעשתה על ידו (היו שם מלא תבניות שהוא הכין, גם של גריפים)
בקיצור הייתה חוויה ממש כפית, ולא טעיתי הבן אדם פשוט מקסים בצורה בילתי רגילה, מה שבטוח זה שיש לי אצל מי לבנות קופסאות לפרוייקטים שלי
ברצוני לתקן את עצמי על מה שאמרתי כמה פוסטים מעל ...
ציטוט:
לא שמעתם עליו כי הוא צנוע מאוד ולא עושה יותר מידי רעש, בחור שומר שבת כזה.
וכנראה גם בגלל שהוא גר במרחב עם, זה חור בדרום.
דיברתי איתו על זה כי ממש סיקרן אותי למה הוא לא מוכר
מאיר אומר שהוא עושה ניסויים כבר 17 שנה, עד לפני שנה וחצי הוא עשה עבודות מחקר מעמיקות, ניסויים ואין סוף ביזבוז כסף על ים חומרים אבל היה דבק במטרה חייו...לבנות גיטרות.
בקיצור רק לפני שנה וחצי הוא היה מרוצה מאוד מהתוצאה (סאונד של המוצר) ורק אז הוא התחיל להוציא את עצמו החוצה.
אני חייב לציין שהוא פדנט ברמות קשות, העבודות שראיתי שם פשוט מטורפות ברמת הדיוק והאסתטיקה.
מה שבאמת קסם לי וזה מנקודת מבט של מתבונן צד זה לראות מה קורה לו בפנים שהוא מעביר יד על הגריף, על גוף הגיטרה, הוא מרגיש כל עקומה כל גבשושית, זה היה נראה כאילו חלק מגופו שלו.
תמיד האמנתי בפרוייקטים של עשה זאת בעצמך, אבל זאת כבר ליגה אחרת.
שלא תבינו לא נכון ...אני לא מנסה למכור לכם כלום אתם פשוט חייבים ללכת ולראות בעצמכם על מה אני מדבר. _________________ MOE - MADEONEARTH
Custom Made Synths And Effects
אתה מנגן ? למה שלא תבקש ממנו לבצע סקירה על אחת החשמליות שלו.
אם אתה לא, שאל אותו בכל אופן אם הוא מוכן להשאיל אחת לסקירה שאני אבצע.
גילוי נאות , אני סקפטי לגבי הרזוננס ודווקא בגלל זה אני מסוקרן כל כך. _________________ ==============
למכירה בבזאר
==============
לשאלתך אני לא נגן גיטרה אלה אם כן לנגן מטאל בגיל 16 נחשב לנגן.
לגבי הרזוננס הוא דיבר לא מעט, מה שלקח לו 17 שנה זה להגיע לאותו רזו שאתה מדבר עליו.
לפי מה הוא אומר הוא הצליח להגיע לסאונד של גיטרה בת המון שנים (כאשר העץ ממש מתיבש) עם קרבון.
לגבי טסט לגיטרה, מאיר אמר לי שיש במאי בגני התערוכה תל אביב איזה תצוגה או תערוכה של מוצרים/יוצרים או משהו כזה ?
בכל מקרה יהיה לו שם דוכן עם חשמלית, באס ואקוסטית, נראה לי ששם תוכל לתת בראש _________________ MOE - MADEONEARTH
אחי התערוכה זה סתם רעיון שהיה לי בכדי שתפגשו מבלי שתתאמצו יותר מידי.
אני שולח לך את הפלא שלו בפרטי, סגור איתו מה בא לך, סבבה? _________________ MOE - MADEONEARTH