נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: חמישי 11 מרץ,10 09:37
האם מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה שמוכרת שנאי אודיו?
באיזור תל אביב {שדרות הר ציון}
פורסם: ראשון 14 מרץ,10 11:29
אין לי מושג על מה אתם מדברים. זה נשמע כמו שיח פוליטיקלי קורקט כשלא רוצים לומר את האמת בפורום מצד אחד וחוסר ידע בסיסי או הבנה טכני וטכנולוגי מצד שני.
קופסאות הזנה ישירה הן חלק חשוב בהקלטה - ישירה כמובן. מה הקשר בין אמפג חביב להקלטה ישירה? זה סאונד אחד וזה סאונד אחר. למי שיש אמפג שיקליט דרכו. השאלה המקורית לא היתה גם על מדמי מגברים, לפחות לא ראיתי את הרעיון. העלה אותו מישהו למעלה שבהחלט אינו מבין מה עושה הDI ומבלבל יוצרו.
אין גם מה להשוות בין DI של אבלון כדוגמאת U5 או DI של איי דיזיין כדוגמאת ה REDDI לשום קופסה של רדיאל ובוודאי לא של בהרינגר. עולם אחר - וכסף אחר. בשני מקרים אלו בהחלט שומעים את המחיר בתוצאה. קופסאות הקצה העליון הללו מכילות הרבה מאד - מערכת מתוחכמת שבמקרה הראשון מכילה גם מערכת אי קיו עם מצבים קבועים מראש וגם הגברה כולל יציאת ליין, מערכת שאפשר להפעיל או לבטל על פי הצורך כמובן, בעוד שה REDDI (הטובה יותר לאוזני) מכילה שפופרת ובקר עוצמה. שתי הקופסאות הללו אינן מדמות מגברים - פשוט קופסאות הזנה ישירה ברמה מאד גבוהה. ברור לי משרשור זה שיש כמה כותבים שלא התנסו בקופסאות קצה עליון אלו וכותבים על ענינים שמחוץ להשגתם/הבנתם, וחבל.
לענין ה DI של רדיאל אני חייב לתקן את הכותב מעלי, שה JDI הפסיבית מכילה שנאי ג'נסן מעולה, היא פסיבית ומאסיבית. לטעמי אולי הפסיבית הטובה ביותר כיום. היא מתאימה לכל מקור סאונד חזק כחלש.
שיהיה בהצלחה בהקלטות.