תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 21:42
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
המלצות למערכת עד 3K לחדר חזרות!
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תופים וכלי הקשה
tuvabr
הודעה פורסם: שישי 23 דצמ',11 12:35   
שאלות על אקוסטיקה וגודל חדרים בזה אני לא מבין מספיק בשביל לתת לך תשובה שגם אני יאמין בה #wink אבל דבר אחד בטוח תופים חזקים או משתלטים ביחס ישיר לאדם שמנגן עליהם ועם זה אין לך לך הרבה מה לעשות בהרבה מקרים בייס דראם גדול "חותך" הרבה פחות מאחיו הקטנים יותר ובכל מקרה אם אתה נוסע לקנות סט כדאי שתאסוף איזה חבר מתופף שלפחות יבדוק את האזורים הרגישים
הודעה פורסם: שישי 23 דצמ',11 12:39   
כן זה ודאי שאני יביא חבר!

לא הבנתי כל כך למה התכוונת בתגובה? תוף גדול משתלט על שאר הכלים? או שזה לא קשור לגודלו של התוף אלא לאופיו של המתופף? מבחינת הגודל של התופים כך מושפע הווליום ברמה משמעותית? לא הבנתי בדיוק...

דרך אגב מה אתם אומרים על פרל פורום?
Tuluz Debit
Expert
הודעה פורסם: שישי 23 דצמ',11 15:54   
מעבר לעניין הגודל הפיזי של התופים שישפיע על המקום שיתפסו ועל הנוחות שבסידור, יש משמעות מאד גדולה לחלל שבו שאתה מנגן.

בתור מתופף אני מרגיש שעל בס "20 אני יכול לנגן הכל, ועל "22 ומעלה אני מאבד יכולת תמרון סגנונית מבחינת האופי של התוף והאופן בו הוא "ממלא את החלל" מבחינת אקוסטית. בטח כשמדובר בגדלים כמו "24.
זה הולך ונעשה יותר קריטי בחדרים קטנים, ועם 12 מ"ר אתה בפירוש עונה על ההגדרה #smile
הודעה פורסם: שישי 23 דצמ',11 16:03   
האמת היא במצב שלך לא הייתי הולך על הפורום אלא על מאפקס מרידיאן בירצ', אחד הסטים הכי מפתיעים למחירם. במבצע בכלי זמר קצת פחות מ 3000 שקל (אין לי שום קשר לכלי זמר, חבר מתופף רכש סט כזה והפתיע את כולנו על הבמה). הבעיה היא שהמחיר יהיה בלי מצילות. הייתי ממליץ להוסיף את מה שצריך על מצילות מינימליות או לחכות שיהיה קצת יותר תקציב ולהוסיף אותן. הרי בכל מקרה מתופף יביא מצילות וסנר משלו לחדר חזרות. ואני אומר את זה מתוך היכרות עמוקה עם פרל פורום ואקספורט, כשתשמע את המאפקס (דגש על סט מבירצ' ולא מייפל!) הפרל יישמעו לך כמו תופים מקרטון. שיהיה בהצלחה!
  elya  
הודעה פורסם: ראשון 25 דצמ',11 07:12   
הבנתי, תודה רבה לכם!
אז כנראה שבאמת על גדלים אני לא אתפשר!

יש עוד מערכות שאתם ממליצים לבדוק לפני הקנייה חוץ מהמאפקס?
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תופים וכלי הקשה

לך לעמוד הקודם  1, 2
עמוד 2 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון