פורסם: שלישי 05 פבר',13 20:38
SL מה שאתה אומר כאן מעט תלוש מהמציאות הארץ-ישראלית.
ברוב החנויות בארץ (חוץ מיחידות סגולה) האחריות והשירות מגיעים רק לאחר מלחמת התשה אם בכלל.
לגבי להחליף מוצר פגום באותו יום...
לרוב לא יחליפו לך אלא ישלחו לתיקון (שייקח חודש), וגם אם יסכימו להחליף
תאלץ לחכות למשלוח הבא.
באופן כללי השירות של חנויות בחו"ל ובמיוחד בארה"ב הוא מעל ומעבר,
ומאוד מצחיק אותי שתמיד נותנים את השירות הישראלי כסיבה למה כן לקנות בארץ.
נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: רביעי 06 פבר',13 00:49
press, או שנשארת עם טעם ממש רע ולא רכשת בארץ כבר שנים רבות, או שאתה פשוט קונה באופן קבוע במקום הלא נכון ו/או שבאמת נפלת על מקרה יוצא דופן באופן קיצוני.
דווקא בעידן האינטרנט שבו ניתן לעשות משפט שדה לכל עסק (ולעיתים גם בלי צדק) - בעל עסק שטיפה שכל בקודקודו יודע שאם השירות יהיה גרוע, כולם יידעו זאת תוך דקות.
אני יכול לחשוב לפחות על 4-5 עסקים מכובדים בתחום שלנו שנותנים שירות מצויין בארץ, אבל מאחר ואני קשור לאחד מהם אני אשאיר את הדברים שלי כאמירה כללית מבלי להצביע על אף אחד ספציפית.
פורסם: רביעי 06 פבר',13 02:35
מסכים עם SL.
אפילו ההפרש שלך בין 2000 ל-1350 הוא גבולי. הזמן שאתה מבזבז על זה שווה גם כסף. אני דווקא מאד בעד לקנות באינטרנט, אבל רק מתי שבארץ החבר'ה מגזימים מאד. אין כמו לקנות מחנות טובה, שאתה יודע שאם יש בעיה מחליפים, לפרוס לתשלומים, לקבל את זה באותו יום, אין בעיות עם מתחים וכוליי.
פעם קניתי מוניטורים מאייביי שבארץ עלו 5700 ובאייבי מצאתי אותם ב 3000. אני חושב שזה כבר הפרש ניכר ששווה קניה באינטרנט. זה חסכון של 2700 ש"ח.
פורסם: רביעי 06 פבר',13 02:42
לא נפלתי על חנות גרועה במיוחד, ולא עשו לי שום עוול.
אבל זה שוק קטן, וחנויות לא יכולות/רוצות להחזיק מלאי גדול.
אם התמזל מזלך והמוצר שאתה רוצה לקנות נמצא במלאי אך התגלה בו פגם, הסיכוי שיהיה אחד זהה במלאי נמוך מאוד.
בלפחות 3 חנויות גדולות ומוכרות לא יחליפו לך למוצר חדש אלא ישלחו למעבדה לתיקון. זו המדיניות.
כשאני עומד לפני קנייה אני משווה בין החנויות בארץ לשאר האופציות.
אני משתדל לקנות מקומי כשההבדל קטן, אבל זה לא קורה לעיתים קרובות.