פורסם: ראשון 15 יונ',14 10:55
נמרוד אתה צודק ה mg 24 הוא לא מיקסר שאמור לגרום לבעיית עודף לו מיד כמו שאני שומע שקיימת. קיבלתי החלטה לשחרר את הפיוים, נזכרתי אגב שגם בהגברה שעשיתי לא מזמן בפאב היו את אותם רמקולים ואת אותו גודש לו מיד. אני בדרכי לשמוע JBL EON515XT שאם יש למישהו משהו לומר עליהם אשמח לשמוע.
תודה רבה :)
פורסם: ראשון 15 יונ',14 21:11
לגבי התקציב שלי משהו כמו עד 8000 לזוג, אבל רק בכלי זמר מיוזיק סנטר או חלילית שם יש לי מחיר טוב. שמעתי היום את ה eon515xt jbl ומאוד התלהבתי האמת.
הם 615W מוגברים ע״י מגבר של crown, נשמעו לי מפורטים כמעט כמו מוניטור אולפני טוב, עוצמתיים ועם תגובת בס טובה ומה שעוד אהבתי זה שהם לא כואבים בווליום גבוה כמו הרבה מוגברים אחרים.
Avig, אפשר לדעת אם יצא לך לשמוע את הדגם הזה ספציפי? כי את הסדרה הישנה של הeon גם אני פחות אהבתי, אבל זה נשמע לאוזניי אחרת, טוב יותר.
נמרוד, לגבי סאב קיבלתי החלטה שאם גם הפעם אני ארגיש שאני לא מקבל נמוכים מספקים אני כנראה אלך על זה.
כבר היום ראיתי את eon sub מוגבר התואם לרמקול הנ״ל, ובנוסף סאב של samson.
אני רוצה קודם כל למקם אותם בחדר ואז להחליט.
מה אתם חושבים? תודה רבה לכם על המידע ועל הרצון הטוב :thumbsup:
Expert
פורסם: שישי 20 יונ',14 08:43
לדעתי, פחות טובים מהרמקולים שאתה רוצה לשחרר. אבל אם לקחת או לא רק אתה תסגור.
פורסם: ראשון 22 יונ',14 12:04
אז זהו שאחרי כמה ימים של חפירות וחיפושים בהם שמעתי לא מעט זוגות כולל rcfים פיוים וג׳ייביאלים, החלטתי להשקיע ונשארתי עם 3 אפשרויות- או eon 515xt + סאב jbl תואם, או jbl prx 715, ה 715 נשמע חלום, אבל אם אקח אותו לא אוכל להרשות גם סאב, ואולי גם לא צריך.
אפשרות נוספת היא רמקול 12 עם סאב. ברמקול 12 אפשר להבחין שהריינג׳ של השירה מקבל מקום יותר נכון, ב 15 לפעמים השירה הולכת קצת לאיבוד בתוך הרמקול והעסק נשמע קצת בוצי, למרות הפעולות שאפשר לעשות כדי לעזור לזה כמו hpf בערוץ, פרמטרי, גראף וכו׳, נראה שה 12 פשוט לוקח מלכתחילה שירה טוב יותר, ושירה בחדר חזרות הרבה פעמים זה העניין.
ובכללי אני מרגיש שאני צריך משהו יותר ממוקד ופחות נמרח, ואני חושב ששני טופים ממוקדים + סאב מאוזן עשויים לתת את אתוצאה הטובה ביותר.
אז אולי באמת זוג 12+ סאב?
כי יש לי כנראה את האפשרות לשני PRX7'12 + סאב תואם של סדרת ה PRX.
אז אני עושה סדר-
1. זוג PRX715
2. זוג PRX712 + סאב PRX18 תואם
3. זוג eon 515xt+ סאב 18 eon תואם
איזו קומבינציה הייתם חושבים שתתן תוצאה טובה יותר בחדר חזרות? החדר 5 על 7 אגב.
תודה לכם, אעדכן בהמשך מה נסגר.