תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 03:06
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
הבדלי עוצמת הקול בשידור -!-
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (626) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הסלון

הבדלי עוצמת הקול בשידור
שלחתי/התלוננתי - זה מטריד אותי
80%
 80%  [ 56 ]
לא אתלונן ולא אשלח - אין לי בעיה עם הנושא
7%
 7%  [ 5 ]
לא מענין אותי, או אין סיכוי
12%
 12%  [ 9 ]
סך-הכל הצבעות : 70

Places
Act Compatible
הודעה פורסם: רביעי 21 ספט',05 23:03   
האשכול הזה קיים מאז הבר מצווה שלי, אבל תמיד משמח לראות שמשהו יוצא מצד שני של מטחנות הבירוקרטיה.
בייחוד אם זה 4dB (ומה היחס עכשיו בין הפסקת הפרסומות לזמן שידור רגיל? טוב נו, אני דורש יותר מדי)
daconfused
שלחתי לא מזמן ו...
הודעה פורסם: ראשון 02 אוק',05 13:38   
קיבלתי היום את המכתב הבא בדואר (תסלחו על טעויות כתיב, זה די ארוך ואני עצלן מדי בשביל לעבור על הכל, ותסלחו לי אני בדיליי של כמה שבועות/חודשים מרובכם, רק לא מזמן שלחתי את התלונה #smile מהרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו:

"
שלום רב,

קיבלתנו בתודה את פנייתך לנציב תלונות הציבור של הרשות השנייה מיום 21.9.05 בנושא התגברות עוצמת הקול במעבר לפרסומות.

לטעמנו, תלונתך צודקת. הנושא עולה בכל פעם מחדש ולצערנו לא מוצא את פתרונות. לפני כשנה ערך סמנכ"ל להנדסה בדיקות מדגמיות ומסקנותיו היו כי במקרים רבים עלתה עוצמת השמע על הסטנדרטים המקובלים. הדבר הובא לידיעת הזכיינים ודומה כי לתקופת מה הייתה "נורמליזציה" שכן, התלונות פסקו.

ידוע לנו כי סמנכ"ל התחום ברשות השנייה עוסקת בנושא זה וכן, ידוע לנו ממנה כי משרד התקשורת מנבה להתמודד עם נושא הסטנדרטים מחמת אותה הסיבה. אנו יודעים כי מדובר במטרד של ממש, והעובדה כי העניין אינו מוצא פתרון יצירתי נראה יותר מתמוה.

בתחילת ינואר שנה זו פנה נציב התלונות פעם נוספת ליו"ר מועצת הרשות השנייה בבקשה לקיים דיון בנושא במועצת הרשות השנייה ולהביא לפתרון מהיר ככל שניתן בעקבות התלונות הרבות המגיעות אלינו. המועצה החלה בבדיקה במטרה לגבש מדיניות והנחיות לגופים המשדרים תחת סמכות הפיקוח של הרשות השנייה. בועדה חברים מומחים מתחום הרפואה, הפסיכולוגיה ואיכות הסביבה.

כולנו תקווה, כי הדברים יבואו על פתרונם בהקדם האפשרי, משום שכפי שציין הנציב במכתבו ליו"ר המועצה "נושא טכני זה, טכני לכאורה, הוא אחת מן הצרות הצרורות של השידור הפרסומי."

אנו מודים לך על פנייתך ומאחלים לך המשך צפייה מהנה.

בברכה,

עילי זלצמן,
עוזר נציב תלונות הציבור.

"

מה שאני לא מבין, זה שאם הרשות השנייה בכבודה ובעצמה מודה בבעיה - מה מונע ממנה לפעול נחרצות ובצורה מיידית בנושא?
מדוע צריך היה בינואר לגבש ועדה נוספת (שעד היום ככל הנראה לא הסיקה ולו מסקנה אחת - ולראייה המכתב) שתבחון את הנושא?

הבירוקרטיה בארץ הזו משגעת לפעמים.
למה לא קובעים גבול עליון של כף וכך דציבלים (ולצורך העניין גם גבול תחתון) - ועל כל חריגה מהתחום מטילים קנס על הזכיינית הרלוונטית (רשת, קשת וכדומה)?

כמו כן, בכתבה בווינט שראובן הפנה אליה היה רשום כדלקמן:
"הוועדה תגיש את המסקנות וההמלצות למועצה תוך חודשיים. מנשה סמירה, יו"ר מועצת הרשות השנייה, אמר: "אנו רואים חשיבות בבדיקה של נושא הווליום בזמן פרסומות לנוכח פניות הצופים כחלק מהקשר הישיר והבלתי אמצעי עם הציבור".
(30.01.05, 13:48)

איפה חודשים ואיפה נעליים?
Gantlett
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 02 אוק',05 14:01   
לפחות הם מודים...

חצי מהדרך כבר עשינו.

עכשיו לך תדע אם אי פעם נעבור את החצי השני...
Re: שלחתי לא מזמן ו...
הודעה פורסם: ראשון 02 אוק',05 16:03   
daconfused :
מה שאני לא מבין, זה שאם הרשות השנייה בכבודה ובעצמה מודה בבעיה - מה מונע ממנה לפעול נחרצות ובצורה מיידית בנושא?
מדוע צריך היה בינואר לגבש ועדה נוספת (שעד היום ככל הנראה לא הסיקה ולו מסקנה אחת - ולראייה המכתב) שתבחון את הנושא?

לרשות השנייה אין כוח ממשי,אלא אם כן מדובר בחריגה בוטה מהתקנות. היה לה קצת בתקופת המכרז, אבל עכשיו ולמשך עשר השנים הקרובות היא שוב תשמש כמו סוג של אבא נרפה לילדים מרדנים בגיל ההתבגרות.
תפקידה של הרשות לאכוף תקנות והסכמים, כשבפועל במקרים אפורים כמו במקרה עוצמות השידור בפרסומות, הזכיינית "שומעת" את הרשות, אבל בוחרת לעשות מה שהיא רוצה.
אז תהיה ועדה, שתמליץ להנמיך את העוצמה, וזה יעבור דרך כל כך הרבה ידיים ואינטרסים ששום דבר מעשי לא יקרה.

בתכל'ס, מי שיכול לבצע שינוי חד ומהיר הם הרגולטורים (להלן "קובעי התקנות") של משרד התקשורת. בשביל להגיע אליהם אתה יכול לשלוח מכתב (תקבל "תודה על פנייתך" עוד חצי שנה), לשלוף חבר מרכז מאיפשהו או לארגן עצומה ולשלוח לדליה איציק.
SHARP MOMENT
חבל על הדיבור...כל הכבוד לכם !
הודעה פורסם: שני 16 ינו',06 19:21   
Maorsa
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 16 ינו',06 19:26   
מקווה שהם באמת יפתרו את הבעיה...ולא יקימו ועדת חקירה בשביל לבנות את הגלגל מחדש....

כולה לימיטר לפני היציאה שיעמוד קבוע על LEVEL אחיד...כל מפרסם שמגיש מאסטר בווליום מעל המותר - נמעך ביציאה....

מאור
הודעה פורסם: שני 16 ינו',06 20:02   
ציטוט:
לדברי אייל בוחבוט, יו"ר הוועדה, "למרות שהתכניות והפרסומות המשודרות עומדות בתקן של עוצמת השמע המירבית, קיימת הצדקה לטענות המאזינים לגבי המעברים בין תכניות רגילות ופרסומות בשל אופן דחיסת הפרסומות בהיבטים הטכניים. לפיכך, החלטנו לאשר רכישת ציוד המתאים לבקרה ולניטור ולחייב את הזכייניות לרכוש ציוד מתאים כפי שמחוייב ממכרז ערוץ 2".

מה הקשר לעוצמת השמע שנקבעת ע"י המאזין ולהתגברות העוצמה באופן יחסי בזמן הפירסומות?
בואו נקווה שמי שמציב את הדרישות לציוד הניטור מבין קצת יותר במקצוע שבו הוא עוסק.
אגב אין איזכור לקנסות מזעזעים , זה כנראה הדבר היחיד שיכול לעצור את הסיפור הזה.

ציטוט:
כולה לימיטר לפני היציאה שיעמוד קבוע על LEVEL אחיד...כל מפרסם שמגיש מאסטר בווליום מעל המותר - נמעך ביציאה....

טעות, זה קיים כבר היום (מסיבות טכניות של שידור הרדיו) , הבעייה שהעוצמה הנשמעת עולה ככל שהממוצע עולה ולא דווקא בהקשר לעוצמת השיא שמטופלת ע"י הלימיטר, בקיצור צריך פרופסור כדי להבין בקומפרסור :razz:
Zooot
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 16 ינו',06 22:39   
בלי להרחיב - גם הדו"ח שלנו מתייחס לבעיות, וגם הסברתי זאת בשיחות פנים אל פנים - הבעיה היא רגולטורית, לא טכנית. מכל הגבלה טכנית ניתן להתחמק, ובתרגילים פשוטים למדי. לכן הצענו ניטור מלווה בסנקציה - מטרד הוא מטרד, ואין צורך לקבוע לו תקן, כמו שאין תקן הקובע מהי רמיזה מינית, ואין "מונה פטמות" המחשיך אוטומאטית את המסך.

הנימוק ששכנע לדעתי את כולם - מדוע ברדיו לא מתעוררת כל בעיה?

להתרשמותי מהשיחות, האנשים החדשים ברשות מודעים לבעיה ובאמת רוצים לפתור אותה.

אם יצליחו - זה העתיד יאמר, אבל שתדעו שהלחץ של כולנו פעל את פעולתו, וגם אם לקח זמן - הוא נפל על האזניים המיועדות. בידיהם עתה דו"ח מפורט, והמלצות לפעולה.

ואם זה עדיין לא יפתר - נלחץ שוב, ושוב, ושוב.

ושוב.

Peace,

Zooot
Gantlett
Supporter
הודעה פורסם: שלישי 17 ינו',06 10:05   
כל הכבוד לכל מי שפעל למטרה נעלה זו ! #clap
הודעה פורסם: שלישי 17 ינו',06 14:11   
אומנם זז לאט,ועדיין מוקדם לשמוח אך מקווה שהתוצאה הרצויה לה כולנו מייחלים בוא תבוא.

האתר שלי
www.mrgreen.us
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הסלון

לך לעמוד הקודם  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12   הבא
עמוד 11 מתוך 12

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון