תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 02:26
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
DI פסיבי או אקטיבי
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (95) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2, 3
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » DIY, אלקטרוניקה וחיווט
dr_harel
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: ראשון 14 מרץ,10 15:38   
תנסה אצל עודד מסיגנל - 03-6820892, לפי הזכור לי הוא מחזיק במלאי שנאי איכות.

ה RADIAL מדגם JDI אכן טובה מאד אך רק כאשר עובדים איתה ישירות ולא דרך המנחת של ה 15 די בי.
(הדגם הפחות איכותי הוא J48 שהוא המקובל והידוע). אבל מי רוצה לשלם 800ש"ח ויותר רק בשביל שנאי? שנאי JENSEN בכל יחס נדרש, שימנע צורך במנחת וברמה הגבוהה ביותר עולה $54
שנאים אנגליים לא פחות טובים עולים מחיר דומה.
יש לRADIAL ד"א דגם אקטיבי מצויין אבל המחיר מפולפל מהיותו מוגדר כציוד קצה עליון.

אם תרצה לבנות בעצמך (מדובר בפורום DIY כמדומני) דגם אקטיבי, ניתן לעשות מוצר איכותי גם עם "ג'וקים" : LME4980 בכניסה דיפרנציאלית, רצוי מסוג SUPERBAL באם המקור מאוזן (אחרת לא כדאי להשקיע בכך). דרגת מוצא תהיה עם THAT 1646 המאפשרת צימוד ישיר ומוצא צף כך שמקבלים אותו הגבר ביציאה מאוזנת צפה או אם מקצרים לאדמה ליציאה מיוחסת. כמות הרכיבים מסביב מינמליסטית וכך תהיה גם הפגיעה בצליל. LME49860 הוא מגבר אודיו אופרטיבי יוצא מן הכלל.
ספק הכח: רצוי לפחות 18V בספליט אבל לא עם מייצבים קבועים אלא עם 317/337 וקבלים אלקטרוליטיים איכותיים של לפחות 3300 מיקרופרד ביציאה כשבמקביל אליהם קבל 0.22 פוליפרופילן מהיר.
t-kol
S.Supporter
הודעה פורסם: ראשון 14 מרץ,10 20:58   
לגבי יצור שנאים איכותיים בארץ,
לפני לא מעט שנים, הזמנו כמה דוגמאות של שנאים מיוחדים למיקרופונים לצורך פיתוח מערכת כלשהיא.
מדובר בשנאים שיוצרו במיוחד לפרויקט עם תקנים צבאיים/תעופתיים, בתוך מארז סיכוך מיומטל,
אנחנו כתבנו את המפרטים הטכניים, והיצרן היה חברת "אורם" בלוד.
אני לא יודע אם החברה הזו עדיין קיימת בכלל, אבל גם אם כן, אני לא חושב שיעניין אותם יצור כמויות קטנות....
הנקודה היא רק שיש יכולת בארץ !
באופן אישי, ב DI'S שבניתי לשימוש אישי, השתמשתי בשנאי כניסה (מיקרופון) מצויינים של חברת אלטק
ואני מאד מרוצה מהתוצאה.
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » DIY, אלקטרוניקה וחיווט

לך לעמוד הקודם  1, 2, 3
עמוד 3 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון