ציטוט: |
איזה פוסט מהמם. אני כל הזמן שמח לראות שנשלחו עוד ועוד הודעות בקשר "לאי הבודד" הזה שנבנה ברמה"ש. |
שאלה ראשונה שעולה לי היא לגבי הלקסיקון 480.הוא יצטרף לצד הבריקסטי המהולל? |
שאלה נוספת היא האם למוניטורים שיגיעו יתווסף סאב בדומה לסאב שהבאת ל"די בי" וזה הזמן לציין שלא שמעתי בחיים סאב שמגיב בטבעיות וכהמשך ישיר לתדרים שמעליו אף פעם. (אולי זו תהיה הזדמנות לשלוח קישור לדיון ההוא ולהזכיר.) |
שאלה אחרונה היא לגבי כבלי הכסף והסיכוך שלהם. מסקרן לדעת מה מקורם.איכותם והסיבה לבחירתם. הם בטח לא משהו שרואים בכל יום... |
תעשה השקה..
נבוא נראה נתרשם ונדבר על מחירים יופי של עבודה |
ה Junger מעבר להגברת מיקסים באופן כללי הוא פשוט יודע להגביר את ה low level
information של המיקסים בצורה מדהימה במיוחד, אלגוריתם של Upward\Parallel Compression באמת מהמשובחים ! |
אפשר איזה "הבהרה" על הBBE?
היה לי איתו נסיון קצר בתחילת דרכי (או עם דגם אחר שלהם) וההתרשמות הייתה אז חיובית, לאוזני הצעירות. מצד שני, הקונצנזוס הכללי (משיחות, וגם במקומות כמו גיר סלאטז) הוא בעעעעעעעעע. בדיוק חשבתי לקנות לעצמי איזה אחד כזה (חדש) בגלל המחיר המגוחך שלהם. מה דעתך? |
אם אני זוכר נכון, זה מקביל בעצם לעבודה עם קומפרסור מולטי בנד ביחס סף שלילי,
ברצועה הנמוכה, נכון ? (ניסוי קטן שלי אימת את זה הרגע, אני רק רוצה לשמוע מה יש לך לומר בנידון) |
ארן,אם יורשה לי...עצה קטנה.
הכלים המחוברים בראק שיש להם חוט חשמל קבוע מאוגדים כמו שצביקה יודע. ברגע של קלקול קטן במטרה להוציא את המכשיר ,חוט החשמל הקבוע גורם לפתוח את כל העוגה. מה שאני עשיתי זה חיבור עם מתאם חשמל כ 20 ס"מ מהיציאה מהמכשיר לכבל "גרמני" ומשם להתחברות. |