S.Supporter
פורסם: שלישי 28 יול',09 15:51
עודד - כל עוד המערכת שלך מכויילת לסטנדרט נורמלי (ויש בלינקים שלי הצעה לסטנדרט, ויש עוד כמה פחות מסובכים), ועשית מיקס טוב, 3 דציבלים לא יהרגו אף אחד. בטח לא כשאתה שולח קובץ 24 ביט.
בסופו של דבר, ה3 החסרים האלה, יפוצו בכמה דציבלים אחרים עם הלימיטר. התפקיד של הטכנאי הוא למקסם את מה שהוא מחזיר לך.
בסופו של דבר, מי שיעשה לך מאסטרינג, בהנחה שיהיה מקצוען, יודע מה הוא מבקש ולמה, ובסופו של דבר (וכמובן רצוי בתחילתו) יתן לך דוגמא של העבודה.
לא היית מרוצה? לך למישהו אחר.
היית מרוצה? מה זה משנה אם חסרים לך 3דיבי בסוף המיקס?
S.Supporter
פורסם: שלישי 28 יול',09 19:15
מצב TRIM הוא יעודי לאוטומציות ווליום, זה מה שעושים כשרוצים לשנות עוצמה של ערוץ שיש עליו אוטומציה. הוא מזיז את הפיידר ושומר את הצורה של האוטומציה.
אם לא קראת את ההוראות של הקיובייס, הפיידר נמצא אחרי כל האינסרטים, מלבד שני האחרונים שנמצאים אחרי, ככה שלהוסיף כפתור עוצמה אחרי הפיידר זה שימוש מבריק באמצעי מערכת...
כל השרשור הזה קרה כי אנשים מסתכלים על כלמיני מספרים בלי לדעת מה בדיוק יש מאחוריהם, בלי להקשיב לתוצאות בעצמם ובלי לקרוא את ההוראות.
S.Supporter
פורסם: שלישי 28 יול',09 19:51
אתה שואל לגבי "הסאונד של הפיידר" או לגבי ידידינו פלטשר מונסון והשלישי?
לדעתי 3 דיבי של הנחתה לא יהרגו אף אחד.
מוזר לי שטכנאי המאסטרינג לא הנחיתו את העניין בעצמם, אלא אם המיקס הגיע כבר לאחר קימפרוס/לימיטר על המאסטר, אני בטוח שלממסטר רציני יהיו כלים לעשות הנחתה פשוטה בצורה לא פחות טובה.
אלא אם גם היה לו מה להגיד על המיקס והכוונה שלו הייתה שבמיקס החדש/מתוקן כדאי להשאיר יותר מרווח, והחבר לא חלק את זה איתנו...