תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 07:49
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
שידרוג גיבסון לס פול למפרט של 59 לס פול +מפוצץ תמונות!
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (230) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  noam32  
הודעה פורסם: שני 04 יול',11 15:21   
תודה.
כן.אני צבעתי.
הודעה פורסם: חמישי 07 יול',11 10:06   
מה לא עוקב, מי לא עוקב... פרוייקט מדהים. אני מת לשמוע אותה כשתסיים.
  noam32  
הודעה פורסם: שני 15 אוג',11 07:33   
בבקשה,עשיתי דוגמא קצרה.בעתיד יש תכנון להקליט בצורה יותר רצינית באולפן ביתי עם מגבר פתוח.

http://www.youtube.com/watch?v=MMbJ0ylhWsU
הודעה פורסם: שני 15 אוג',11 11:31   
איזה כיף! סחטיין, סחטיין, סחטיין ואלף פעם סחטיין על העקשנות ועל המקצוענות ועל הכל. נהנתי לשמוע את ההסבר בסוף, קל להבין שהסאונד בווידיאו לא מעביר את כל מה שצריך לשמוע בעניין.

מה בסוף? התוצאה מבחינת סאונד עומדת בציפיות שלך?
  noam32  
תודה רבה על הפירגון אני מודה לך
הודעה פורסם: שני 15 אוג',11 17:14   
#thumbsup
ציטוט:
מה בסוף? התוצאה מבחינת סאונד עומדת בציפיות שלך?

כן, מאוד. למרות שאני חייב לומר ,שציפיתי ליותר.
אני חשבתי שהאופי ישתנה יותר ,אבל מה שיצא הוא שקיבלתי את אותה הגיטרה רק עם הרבה יותר "אוצר מילים". התחושות השתנו בצורה שהיא מנגנת ,זה יותר "אמיתי" ,ישיר\מידי.ז"א הגיטרה משדרת לי ולמגבר את אותו התחושה-לפעמים יש גיטרות שלא נשמעות אקוסטית וחשמלית אותו דבר ,ז"א שאם אני מנגן ללא הגברה ומנגן אחר כך עם הגברה האופי של הגיטרה לא עובר למגבר-מקווה שזה מובן.
אני יכול לומר בכנות שהגיטרה קיבלה יותר אופי ווינטגי בצורה שהמידריינג מתנהג כשהגיטרה מנוגנת עם קצת גיין.
אין לי הרבה שעות נגינה עליה .כך שככל שנתוודע יותר אחד לשניה ,אני מאמין שהסאונד ישתפר וישתפר יותר עם הזמן.

תודה נועם
הודעה פורסם: שני 15 אוג',11 21:49   
ציטוט:
אני חשבתי שהאופי ישתנה יותר ,אבל מה שיצא הוא שקיבלתי את אותה הגיטרה רק עם הרבה יותר "אוצר מילים".

זה בדיוק מה שחשבתי ...

לכל כל חתיכת עץ יש את האופי שלה , אם אתה אוהב את הצליל הבסיסי , אז מכאן אפשר רק להשתפר , אבל אם הצליל הבסיסי לא מספק אותך , אין מה לעשות...

זה כמו אלה שמנגנים על גיטרה סתומה ומתחילים להתעסק עם הפיקאפים ,
אז הם עדיין מקבלים גיטרה סתומה אבל עם יותר גיין , פחות גיין עוד קצת גבוהים, אבל האופי של הכלי לא משתנה.

מה בדיוק רצית שישתנה , מה השתפר ומה עדיין מפריע לך ?

דרך אגב ,אתה מנגן עם הרבה רגש.
  noam32  
הודעה פורסם: שני 15 אוג',11 22:36   
ציטוט:
מה בדיוק רצית שישתנה , מה השתפר ומה עדיין מפריע לך ?

בהתחלה רציתי שהגיטרה תייצר יותר סיסטיין ושזווית הצוואר תשתנה כי תיארתי לעצמי שהעניין ישפר משמעותית את היכולות האקוסטיות.
תוך כדי הפירוק התחלתי לחשוב: "מה אני יכול לעשות בכדי להוציא את המירב של הכלי מכל הבחינות" .סיסטיין,טון ,הרגשה,ווליום וכו.. וכבר בשלב הזה נכנסתי עמוק לחקר הבניה של גיבסון בשנים היפות ,למה ואיך הגיטרות בתקופה הזו נשמעו כמו שהן נשמעות.
ככל שחקרתי עמוק יותר כך גיליתי עד כמה הייצור של "פעם" שונה מהייצור היום.וזה חיזק אותי עוד יותר להמשיך ולשדרג ולראות באמת מה תורם למה ,ולמה וכמה.

הסאונד של הגיטרה השתנה מקצה לקצה,ז"א האופי נשאר ,אבל בגלל צורת הבניה והחומרים שהשתמשתי הצלחתי להגיע כמעט למירב שהגיטרה יכולה להוציא.
הסאונד של הכלי קיבל יותר "גוון" של עץ,הטרבל נשמע הרבה יותר ברור והרמוני ממקודם ,גם כן הבס - שמן\עגול אבל ברור. הגיטרה נשמעת בכללי יותר ברורה\טרבלית מה שתורם לתווים לצאת בצורה יותר ברורה מבלי "להעלם".
המידריינג יותר מזמר וברור,כל התווים נשמעים באותו הווליום לאורך כל הצוואר,הווליום של הכלי עלה בצורה משמעותית,הכלי יותר רוטט בידיים,הסיסטיין השתפר בצורה משמעותית,כמו שהסברתי לפני : "מה שיוצא בנגינה בלי מגבר מתקבל עם המגבר",הכלי הרבה יותר מגיב מבעבר-ז"א התווים יוצאים בצורה מידית.
מה שעדיין מפריע לי [אבל אני חושב שזה ישתפר עם הזמן] הוא הסאונד של הבס. הייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר טרבלי וברור מעכשיו.אני חושב שבגלל שהלכה לא התרגלה לגוף לכן,זה קצת "חוסם" את הכלי מלהדהד אפילו יותר מעכשיו.
יש לי פתרון לזה ,אבל אני עדיין חושב על דרך לעשות את זה כמו שצריך.אני רוצה לעשות לה ריליק ולזרז קצת את תהליך ההזדקנות הטבעית של הכלי .או שאני אתן לזמן פשוט לעשות את שלו והלכה לאט לאט תשקע ותתצמצם וכמובן תיסדק בסופו של דבר מה שיגרום לעץ "לנשום" קצת יותר בקלות.

אני מקווה שזה עונה על שאלתך.
אגב תודה על המחמאה אני שמח שמישהו שם לב לזה.

נועם
הודעה פורסם: שלישי 16 אוג',11 00:24   
השקעת המון עבודה על הגיטרה וקיבלת גיטרה יפיפיה שמצלצלת נפלא #thumbsup

אהבתי ה"פיל" שלך, בלוזיסט בנשמה #wink
הודעה פורסם: שלישי 16 אוג',11 00:46   
ביבי קינג עם סחוג #biggrin

נשמח אם תעלה כמה צילומים איכותיים של הכלי הגמור ,שנהנה מהמראה...
איתיסהר
הודעה פורסם: רביעי 17 אוג',11 04:26   
שאלה מתוך עניין, נעם, אם זה בסדר:

גיבסון הוציאו אינספור ריאישויים של אגדת 59, כולל קאסטום שופים וסיגנצ'רים ומה לא. אלה באותה רמת דיוק וירידה לפרטים כמו הפרויקט המשוגע שלך?
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

לך לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8   הבא
עמוד 7 מתוך 8

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון