S.Supporter
פורסם: שני 25 אוק',04 01:04
די והותר עם דגש על הותר.
כרגיל בניבוי בשלט רחוק, אני יכול רק להעריך:
בתנאי ווליום סבירים, וללא סאב בחדר, הייתי מתחיל אפילו רק עם החלק שמאחורי השולחן ובצד ימין של החדר.
לא הייתי מסתפק בפינה אחת, אלא מתחיל עם ואפילו 3 מצד שמאל של המיטה.
בכל אופן, אם אין לך איזה הנחה על קניית ספוגים מאסיבית הייתימנהל את המבצע הזה באופן מתגלגל.
הולך מהמובן מאליו - בודק וממשיך.
Act Compatible
פורסם: שלישי 26 אוק',04 13:23
לא בא לך לתלות משהו על התקרה? בערך מעל המספר 120.
הייתי מפרק מטריה מהידית שלה ותולה אותה מהצ'ופצ'יק של הכיפה. רעיון, דרך אגב, שיורם (שתי הודעות מעלי) נתן לי בזמנו.
או לחילופין בונה איזה מסגרת עץ, ממלא אותה בחומר רך ואוטם עם בד.
(אם אתה שואל אותי זה גם נראה יפה ומקצועי משהו...)
פורסם: שלישי 26 אוק',04 14:50
אני יכול גם לקנות מיורם לב (או מכל מקום אחר, אבל הוא נראה לי הכי מקצועי) ספוגים ולהדביק אותם על התקרה. מה בדיוק היתרון של המטריה הנ"ל?
אסף - אני רוצה לקבל פחות "צבע" מהחדר, בהקלטת קונדנסר C4000B, ואם אפשר - גם לקבל פחות רעשים מבחוץ.
החדר משמש גם להקלטות וגם למיקסים.
S.Supporter
פורסם: שלישי 26 אוק',04 15:32
אוקיי, לפי עצתך אולי אני אשים ספוגים על התקרה מעל מרכז החדר, שם אני מקליט.
(יש שם גם מנורה אז הם יהיו מסביבה, או שאני אעשה חור באמצע)
מקור הרעש הכי רציני הוא אחותי שכל היום צועקת בטלפון ושומעת מוסיקת פופ מזוויעה בפול ווליום.
חוץ מזה, מדי פעם יש איזו מכונית חולפת שנשמעת בהקלטה...
אני משתמש בנויז גייט, וגם כמובן מבצע עריכה על הקטע המוקלט. זה עוזר להעלים רעשים בין קטע לקטע, אך לא בזמן השירה.
נכון שאת הרעש של המכונית לא שומעים במיקס הסופי, כי הוא נעלם ברקע, אך עדיין - הייתי מעדיף שהוא לא יהיה שם מלכתחילה.
בכל מקרה אני מבין שכדי לבודד לחלוטין את החדר איאלץ גם לאטום את החלונות והדלת... לגבי החלונות אני לא חושב זה אפשרי, אך אולי אפשר לדעתכם לגרום לבודד את הדלת ע"י הדבקת ספוגים עליה?
המחשב שלי שקט כמו דג מת, אגב (מארז Sonata + מאוורר Zalman)