תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 19:52
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
ג'אז בניו יורק!
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה
  danny_bar  
Supporter
ג'אז בניו יורק!
הודעה פורסם: שבת 09 יול',05 18:53   
אהלן חברים,

יורם עורר לי את החשק עם הת'רד של ג'אז בים האדום על הופעות ג'אז מענינות במנהטן..
אני נמצא פה לתקופה הקרובה (כמה שבועות +-) ובינתיים פקדתי כמה הופעות מענינות אבל בתחום הג'אז אני מוכרח להודות אני לא עם היד על הדופק ואני יותר מכיר קלאסיקות כגון מילס, קולטריין, דיזי, הוקינס, ווס מונטגומרי (וג'ורג' בנסון! #smile ) וכד'.
מה'חדשים' אני מכיר את אריק טרופז ודטרויט אקספרימנט והמון דברים אחרים שיותר נכנסים לפיוז'ן ואקלקטיקה מאשר פרופר ג'אז אבל אני מאוד אוהב את הכיוון.

האם תואילו ותיתן לי איזה כמה טיפים לגבי מי לפתוח את העיניים והאוזניים ולחפש הופעות, ואם יש מקום (עיתון וכד') שבו ניתן להתמקד ולמצוא הרבה הופעות ג'אז אז בכיף. עד עכשיו מצאתי המון דרך ה village voice המצוין.

*עוד נקודה - אני קורא עכשיו את האוטוביוגרפיה של מילס דיוויס וזה ממש כיף להסתובב בעיר ולראות מקומות שהוא כתב עליהם. מישהו יודע איך או אם בכלל זה קיים עוד היום (אני עדיין באמצע..) נמצא המקום שבו לדבריו התחיל כל הבי-בופ לפני שהוא הגיע ל52st? מילטון זה שם המקום אך בשום מקום בספר לא מצאתי איזכור לכתובת.
בכל אופן טיפים לדברים לבקר ולעשות בעיר בהשראת הספר יתקבלו בכיף גם כן.

תודה אנשים.
הודעה פורסם: שבת 09 יול',05 19:32   
You probably heard already about the Blue note and the BB king... So...
The really classic "jam to the night" places that I recommend are:
The Fat Cat
Smalls (was close for couple of years and reopened)

both, couple of blocks away from each other, on West 4th st. between Bleecker and MCcdeugel.

you sit there in those small places drink wine and see infont of you musicians like William ash , criss chick etc... absolutely amazing...

Have fun.
mandela
תומך
הודעה פורסם: שבת 09 יול',05 23:20   
אני לא מכיר מקומות (לא הייתי בארה"ב...עדיין), אבל אני ממליץ לך לשמוע את ה mingus big band, שעד כמה שידוע לי מופיעים בניו-יורק מדי כמה זמן.
gadigoldman
הודעה פורסם: ראשון 10 יול',05 07:39   
http://www.nyc.com/home.aspx
תהנה בכיף
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון