פורסם: ראשון 05 נוב',06 13:53
אני מעוניין להוריד את הווליום במגבר ,אנני רוצה לקנות פאור ברייק כי זה יקר ואין להשיג בארץ.
מה שהמליצו לי זה לעשות מין מעגל במגבר עם נגדים שיורידו את העוצמה שלו ,ויהיה גם אופציה להחזיר את העוצמה אם נדרש.
עכשיו ההצעה הזו התקבלה ע"י מרכז הההגברה ,הוא אמר שאני צריך להביא את המגבר והבוקסות אליו כדי לבדוק התנגדיות וכו..[הוא גם מזמין נגדים מותאמים אישית לצריכם של המגבר] אפילו הוא אמר שאולי צריך שני מעגלים כדי להתאים לבוקסות השונות שלי.
מה שרציתי לדעת האם יש למישהו נסיון עם החנות הזו ?לי הוא נשמע מאוד רציני .
לא קבלתי הצעת מחיר הוא רוצה לראות לקראת מה הוא הולך.
קבלתי גם הצעה מחיים התכנאי שאמר בערך אותו דבר על בנית מעגל והוספה של נוב מאחורה כדי להוריד לווליום הנדרש .קבלתי הצעה של כ 500 ש"ח +-
גם אם יש למישהו נסון איתו אשמח לשמוע.
מה שהפריע לי שחיים אמר שלא צריך להביא את הבוקסות כדי לבדוק מי נגד מי ,וגם הוא אמר שהשינוי לא ישפיע בכלל על הסאונד של המגבר.
לעומת מרכז ההגברה שאמרו כן להביא את הבוקסות וגם את המגבר ,והוא ציין שיהיה אולי שינוי קל בסאונד אבל ישמר האופי שלו.
האם אני צריך לחשוב שחיים בפחות רציני או מבין ממרכז ההגברה?
האם שני התשובות השונות אמורות לגרום לי לחשוש מאיכות הבניה של חיים?
אם יש עוד טכנאים שאתם ממליצים אשמח לשמוע.
מה לעשות ?
תודה נועם
S.Supporter
פורסם: ראשון 05 נוב',06 14:49
נו מה הפלא אם אפילו לכאן אתה לא מביא את המגבר?
מה זה, סוד מדינה?
איזה מגבר, אילו בוקסות, אילו שפופרות (אם יש)?
פורסם: ראשון 05 נוב',06 14:53
תליו בנסיון של הטכנאי, כל אחת מהתשובות לגיטימית.
האם יש לך דוגמא (לינק) לשינוי שאתה רוצה לבצע?
נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: שישי 01 דצמ',06 20:05
שלום.
קראתי את הכתוב והתפלאתי על הכתוב, ברור שחירטוטים זה מעשה לא חכם.
הגבלת עוצמת המגבר כפי השאני הצעתי, למעשה אינה משנה כלל את אופיו של המגבר, משום ששינוי עוצמת היציאה נעשת לפני הדרגה הסופית (EL34) .
שינוי העוצמה מתנהל בדיוק כפי ששולט כפתור העוצמה המקורי.
שינוים בעוצמה עיי שינוי ערכי נגדים הם משחק לא ברור ובטוח שאיטנו נכון, כי עצם התקנת נגדים ביציאה בטור ואו מקביל לרמקול מצביע רק על מעשה שלא יעשה !
הוצאת המנורות המקוריות(EL34) והפעלת מנורות עם הספק והגבר נמוך ביותר משול להתקנת מנוע של טוסטוס למשאית, בנוסף מנורות אלו לא יאריכו ימים משום שנקודת העבודה שלהם שונים והם מסוגלים להחזיק מתח גבוה נמוך מהמנורות המקוריות.
שנאי המוצא הוא בעל עכבת מתאימה למנורות (EL34) ולא למנורות אחרות.
נראה לי שאתה הולך לעשות שטויות אתה מוזמן להתקשר ואסביר לך יות ברור.
בברכה חיים הטכנאי 054-4200094