תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 17:24
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מחפש דגימה של סאונד ממוסיקת הפתיחה של הסידרה "הלב"
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » סינתזה ומבנה צליל
  פסנתר לשירי נעמי שמר  
מחפש דגימה של סאונד ממוסיקת הפתיחה של הסידרה "הלב"
הודעה פורסם: שבת 02 דצמ',06 00:24   
שלום רב,

אני פונה אל המו?מחים ב??פורום הזה שוודאי יו?כלו? לעזור לי - המ?תלמד המתחיל - בשיחזו?ר סאו?נד שמ?תנגן מהשנייה השישית ב??רקע של השיר הבא (סאו?נד מסונטז, כלומר מו?פק מ?סינתי ללא ספק, וכ?נ?ראה מ?סינתי די ישן - קחו בחשבון שהס?דרה נעש?תה ביפן ב-1978!):

http://www.tvclassic.net/programs/halev/halev_heb.mp3

הקטע הזה הוא הפתיח של הסידרה הטלוויזיונית המצו?יירת "הלב" (מרקו), ס?דרת מופת שאני גדלתי עליה.

היום, כמוסיקאי שב??רשו?תו? סינתיסייזר Kurzweil K-2000, אני מנסה לשחזר את הפתיח הזה עבו?ר הופעות שיש לי עם הרכב המבצע שירי-עמים בניחוח אתני (השיר הזה מאוד מתאים לנו, מסתבר). ואני - המ?תעקש תמיד ללכת על העיבו?דים המקוריים - לא מוותר על הכלים האותנטיים שעליהם גדלתי בילדו?ת ושאותם הקהל יכיר מייד ויש?מח ודאי לשמוע.

אגב, מהשנייה ה-20 נ?כנס כלי אחר (שגם אותו חיפש?תי, אבל ייתכן שמצאתי - דווקא אצלי ב??קו?רצווייל היה משהו מאוד דומה.. הממ.. סו?ג של "Whistle" אולי? #search ). אם מישהו מזהה אותו באופן חד יותר, מדו?ייק, מ?קצועי.. - אודה מאוד גם על עזרה לגביו.

תודה רבה על כל עזרה,
ושבת שלום לכולם!

דניאל. #smile
הודעה פורסם: שבת 02 דצמ',06 04:55   
חפש סאונד של זכוכית ("כוס זכוכית", כאשר מלטפים אותה בשפתיים היא נענית בהמייה).
די דומה להנ"ל (כפי שיכלתי לשמוע לפנות בוקר במינימום ווליום...).
בכל אופן, ניתן בהחלט לסנתז משהו דומה.
עוד חומר.

אפשר שהסאונד שאתה שומע בתפקידים הנ"ל הוא כתוצאה מהקלטה לא מוצלחת ביותר, מה שגורם להם להישמע אקזוטיים.
motaboy
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 02 דצמ',06 05:53   
ציטוט:
אפשר שהסאונד שאתה שומע בתפקידים הנ"ל הוא כתוצאה מהקלטה לא מוצלחת ביותר, מה שגורם להם להישמע אקזוטיים.

סליחה שאני עוף-טופיק, אבל לא יכלת לנסח את זה יותר טוב #biggrin
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שבת 02 דצמ',06 10:01   
זה כלל לא עוףטופיק, כי אם היה עלי לנחש על פי הסאונד הכללי, מדובר באורגן פרפיסה זול שהועבר דרך ריוורב מתכתי בצורה מוגזמת, והרבה "סאונדים" נוצרו כך כבדרך המקרה, הניסוי או בכוונה.
  פסנתר לשירי נעמי שמר  
תודה רבה לך ראובן,
הודעה פורסם: שבת 02 דצמ',06 12:44   
הסאונד של "כוס זכוכית" לא בדיוק מתאים ל?סאונד שאני שומע. יכול להיות שזה נ?שמע כך בגלל ההקלטה הגרו?עה שאליה קישרתי. יש לי הקלטה טובה יותר (למעשה היא ההקלטה שעליה אני מתבסס. את הראשונה בכלל חיפש?תי ב??רשת במיו?חד בשביל ההודעה הזאת), ובה ניתן לשמוע טוב יותר את הסאו?נד המבו?קש (וגם לא צריך להגביר למקסימו?ם את הוו?ליו?ם).

הבעייה היא, שאיני יודע לאן להעלו?ת את הקובץ (wav.). למישהו יש מושג?
איך עושים את זה פה כשצריכים?

ראיתי שמישהו פה קודם, שחיפש? גם-כן סאונד מסו?יים מאיזה שיר, העלה אותו ל-"Yousendit". ניסיתי גם, אבל אצלי משו?ם-מה האתר מבקש כתובת דוא"ל של ה"יעד" שאליו אישית אמו?רה להיו?ת מיועדת ההעלאה (מה שאומר שלא הכל יוכלו לראות אותה..? #doh )

אז איך עושים את זה ? לאן מעלים ?

תודה שוב!
הודעה פורסם: שבת 02 דצמ',06 13:02   
זה סאונד מאוד שגרתי באורגנים הישנים. היה לי בילדותי אורגן קומותיים ישן של ימהה שהיו בו מלא סאונדים כאלה שהם חצי חליל חצי "אורגן" לא ברור עם ויברטו קל וריוורב בשפע.

יש את האורגן ההוא עם המתגים הכתומים, היה להיט. אני משוכנע שהסאונד הזה קיים שם. ולא אתפלא אם מישהו כבר סינטז משהו דומה והעלה לנט. וגם אם לא, זה לא אמור ליהיות בעיה.
נסה לשים ידך על תוכנה חינמית עם הסאונד הכי גרוע . חפש את האופציה "אורגן" #smile ואם זה לא זה אז אולי "אורגן 2" #clap , מעט ויברטו וריוורב ואתה כבר תהיה בכיוון.
תודה עמית. :)
הודעה פורסם: ראשון 03 דצמ',06 04:33   
אני מעדיף להמשיך לחפש את הסאו?נד הזה ב??רשת. אני סומך על מה שאמרת - זה סאו?נד שהיה מקו?בל באורגנים/יו?ת ישנים/ו?ת ו?ודאי ישנו? ב??רשת. בינתיים לא מצאתי בדיו?ק את מבו?קשי.. #sad האם ידו?עים לך אתרים מסו?יימים שהיית ממליץ לי לחפש? בהם?

תודה לך. #smile

כאמו?ר, הייתי מעו?ניין להעלו?ת את הקובץ שב??רשו?תי למען הנוחו?ת שלכם בזיהו?י הכלי (הסאו?נד) המדו?בר. למישהו? יש מידע מו?קדם או לחלו?פין רעיונות יצירתיים איך עושים את זה ?

#flowers
הודעה פורסם: ראשון 03 דצמ',06 06:57   
יש עשרות אתרים המציעים העלאת קבצים. חפש כאן בפורום על "אתרים לאחסון" קבצים.
בחיפוש ברשת או בסינתי שלך נסה למצוא אורגן "Farfisa".
Oded
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 03 דצמ',06 07:28   
איזו הפקה לשיר פתיחה של סדרת טלויזיה לילדים! וואו! כבר שכחתי כמה זה יפה. נגנים זה נגנים, עיבוד זה עיבוד, לחן זה לחן, זמרת שרה כמו ששרים שירים ברדיו באותה תקופה ולא כמו ששרים "לילדים". אין זלזול. איזה יופי.
לאן התדרדרנו?!
הודעה פורסם: ראשון 03 דצמ',06 09:58   
ציטוט:
כאמו?ר, הייתי מעו?ניין להעלו?ת את הקובץ שב??רשו?תי למען הנוחו?ת שלכם בזיהו?י הכלי (הסאו?נד) המדו?בר. למישהו? יש מידע מו?קדם או לחלו?פין רעיונות יצירתיים איך עושים את זה ?

פשוט מאוד: פתח חשבון gmail (אם אין לך, אתה זקוק להזמנה ממישהו שכבר יש לו).
אח"כ כנס ל http://pages.google.com ופתח לך אתר אישי. העלה את הקובץ לאתר, ואז קשר לכאן. כתובת הקובץ תהיה
http ://username.googlepages.com/filename (כאשר במקום username הכנס את שם המשתמש, ובמקום filename את שם הקובץ כולל סיומת).

ציטוט:
איזו הפקה לשיר פתיחה של סדרת טלויזיה לילדים! וואו! כבר שכחתי כמה זה יפה. נגנים זה נגנים, עיבוד זה עיבוד, לחן זה לחן, זמרת שרה כמו ששרים שירים ברדיו באותה תקופה ולא כמו ששרים "לילדים". אין זלזול. איזה יופי.
לאן התדרדרנו?!

מצד אחד אני מסכים איתך, מצד שני אני תוהה איזה תפקיד משחקת פה הנוסטלגיה והגעגועים לאותן סדרות ולילדות בכלל.

בנוגע לסאונד: הסאונד השני (זה שמתחיל ב 0:20) נשמע כמו נסיון לסינתוז של אוקרינה (ocarina).
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » סינתזה ומבנה צליל

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון