תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 05:28
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
הארון והדלת השתגעו!
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  eranrund  
הארון והדלת השתגעו!
הודעה פורסם: רביעי 07 פבר',07 11:00   
בוקר טוב לכם.

לאחרונה (אתמול) רכשתי, בין היתר, סאב-וופר - שישלים את המוניטורים אשר גם נרכשו אתמול. ראוי לציין הסט-אפ הזה נועד בעיקר לשמיעת מוסיקה. למה מוניטורים אתם (אולי) שואלים?
אני אוהב את הסאונד שלהם, מאוד קוסם לי העניין של הגברה פנימית, ואין ספק שזה לא מזיק לפעם ב... שאני משחק להנאתי בקיובייס.

ולענייננו. לצערי הרב גיליתי שדלת העץ של חדרי, כמו גם ארון העץ - אינם אוהבים את הסאב. הדלת רועדת כאשר היא סגורה, הארון רועד כמעט תמיד אם הסאב מכוון טיפה גבוה מהמצב הסטנדרטי בו אני רוצה אותו (בווליום האזנה נמוך יחסית. בווליום גבוהה יותר הוא רועד, אך לא שומעים זאת בגלל שהמוניטורים מתגברים עליו), או אם מתנגן לו קטע עם עודף באס.

ניסיתי למצוא מידע בפורום בנוגע להתמודדות עם ריהוט סורר, אך כשלתי. מה הייתם ממליצים לעשות?
אני מניח שלדלת הפתרון קל - איזושהי מסגרת גומי בין הדלת למשקוף אשר תגרום לכך שהדלת נסגרת בלחץ קל, ובתקווה המנעול\ידית שלה מספיק חזקים להחזיק אותה סגורה בלחץ. מה דעתכם על פתרון מצ'וקמק זה?

בנוגע לארון הארור - חוץ מלזרוק אותו, באמת שאין לי רעיון טוב כלשהו. לצערי לזרוק אותו זו לא אפשרות אחרת כבר מזמן הוא היה מוצא את עצמו במזבלה הקרובה למקום מגוריי.

אשמח לספק תמונות, או כל פרט מידע אחר אשר יכול לעזור למבינים בדבר לפתור את הבעיה.

תודה רבה #thumbsup
shem_tov
S.Supporter
הודעה פורסם: רביעי 07 פבר',07 18:43   
כנראה שקלעת לתדר התהודה של הארון והדלת, דבר ראשון באמת תחזק חלקים רופפים ודאג שהדלת תיסגר בלחץ , ניתן להדביק פסי איטום על המשקוף.

לגבי הארון מעבר לעצות הנ"ל נסה לשנות את מיקומו בחדר, או לחילופין את מיקום הרמקול.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון