פורסם: רביעי 18 אפר',07 12:33
שלום לכם,
יש לי אוזניה עם מיקרופון סטראופוני ממש מגניבה שקיבלתי מחו"ל אבבל...
המיקרפון הסטראופוני (מורכב משני מיקרופונים נפרדים שלכל אחד יציאה סטנדרטית PL) מיועד למחשב בלבד ולא עובד עם מיקסר או ממשק אודיו שיש לי.
אמרו לי שיש מיקרופונים שמיועדים למחשבים בלבד וכנראה זה נכון אבל יש משהו שניתן לעשות בדבר כדי להשתמש במיקרופון הזה למוזיקה?
חיווט - בניית מגבר או דוחף מסויים?
תודה!
פורסם: רביעי 18 אפר',07 17:59
אני אבדוק את הקישור, אבל בעיקרון מדובר במיקרופון כמו כל מיקרופון מחשב!
(אלו שמחברים לשיחות אינטרנט) ניסיתי כמה ולא הצלחתי לשמוע דבר, שאלתי איש מקצוע והוא אמר לי שיש בעיה לחבר את המיקרופונים האלו למיקסר אבל לא הייתה לו תשובה אם ניתן לעשות "קומבינה" כדי לחבר את המיקרופון.
גם אם המיקרופון הוא אשראי וגם קיבולי לדעתי אמור להיות איזה מופע שייתן איזה צליל אבל לא התקבל דבר - שקט מוחלט.
אולי מדובר בחיבורים בקונקטור?
שוב, מדובר במיקרופון מחשב סטנדרטי.
אני לא אתחיל לבנות דברים עד שאני אבין אם זאת הבעיה.
מה מיוחד במיקרופון מחשב?
פורסם: רביעי 18 אפר',07 19:48
המערכת שיש לך היא באמת לצורך תוכנות צט. אם יש לך 2 מיקרופונים אז בהתאם צריכות להיות 2 כניסות לכרטיס קול, לרוב יש כניסת pl אחת.
אם יש לך תוכנת מוזיקה עלייך להגדיר את כרטיס הקול ולבדוק שהכל בסדר ואז תוכל להקליט ולשמוע ללא בעיה.
ספר איזה תוכנה יש לך.
בינתיים אתה יכול לבדוק את האוזניה והמיקרופון דרך נסיון הקלטה ב Windows Movie Maker. פתח אותו ועקוב אחר ההסבר והגדר שם מה שצריך והחל להקליט משהו.
תוכל לבדוק גם באמצאות המסנג'ר, דבר למיקרופון בזמן צט מול חבר ועשה נסיון וראה אם יש חווי.