פורסם: שבת 22 אוג',09 22:55
אני כבר המון זמן מחפש תוכנה או סוג של פתרון שיוכל להיות גם vsthost כמו הרבה תוכנות שמציעות את זה אבל גם סוג של אריינג'ר או סקוונסר או לא יודע מה.
אני רוצה למשל לעשות לופ תופים נגיד במידי או באודיו זה לא משנה ולהכתיב איזה פאטרן של באס או פאדים או משהו אחר לפי למשל האקורד שאני ינגן ביד שמאל הוא יתן תמקצב וביד ימין אוכל לנגן סולואים ואם ארצה למשל אז אוכל לנגן רק פסנתר וכינור ...סוג של אורגן במחשב חחח מקווה שתעזרו כי נשבר לי הגב לסחוב שלוש וארבעה מקלדות להופעות ואני מאוד רוצה לעבור לסט אפ מבוסס מחשב.
הורדתי כבר את forte v-stack abelton ולא הסתדרתי אולי מישהו יכול לתת לי סוג של כיוון?
פורסם: ראשון 23 אוג',09 14:53
מה לא מובן..בבקשה אני ממש זקוק לעזרה תנסו להגדיל ראש, אני אנסה לכתוב את הכול מהתחלה.
אז, אני מחפש תוכנה או סוג של פתרון שיתן לי מענה לדברים הבאים:
1.להגדיר פאטרן תופים, באס פאדים וכו'...
2.לפי האקורד שאני אנגן עד תו מסוים (שיוגדר באמצעות הsplit) הוא יתן את המקצב , ממש כמו מקצב של אורגן בעל ליווי אוטומטי, אני אתן דוגמא
למשל בלופ של הבאס אם אני אנגן את אקורד Gm ביד שמאל, הבאס יהיה : סול - סי במול - רה
ואם אנגן את אקורד Dm הבאס יהיה : רה - פה - לה
ממש כמו בנייה של מקצב בתחנות העבודה המודרניות, מקווה שמובן.
3. אני גם רוצה להיות כמובן מסוגל לנגן במצב ללא מקצב למשל כל המקלדת רק סטרינג ופסנתר, שאת זה כבר דיי הצלחתי. מכאן ניתן להבין שאמור להיות כמה sessions שאוכל לעבור ביניהם בעת הצורך.
4.יש לי על המחשב מותקנות את התוכנות forte, v-stack, cubase, ואני יכול להתקין גם abelton יש לי מקורי.
בבקשה תענו
פורסם: ראשון 23 אוג',09 15:59
אתם יכולים גם לענות בלי התחכמויות.
יש לי מושג לא קטן בכל התחום פשוט לא הצלחתי כל כך אם מישהו יתן לי כיוון אני ישמח חבל שרק מתחכמים פה
האם זה אפשרי? אם כן באיזה תוכנה ומה הכיוון הכללי שאני אמור ללכת עליו
S.Supporter
פורסם: ראשון 23 אוג',09 20:17
אני מאמין שקיובייס יכולה לעשות לפחות חלק ממה שהעלת:
1. מה זה "להגדיר"? לכל סיקוונסר אתה יכול להעלות לופ אודיו, ובכל אחד אתה יכול ליצור ערוצים שינגנו כלים שונים.
2. יש אפקט בשם ARPACHE בקיובייס שעובד עלערוצי מידי שעושה בדיוק את זה. מנגנים לו אקורד והוא מנגן אותו מפורק. צריך להתעמק בו קצת כדי לתכנת אותו מבחינת הקצב.
3.לא צריך כמה סשנים, מספיק שעל ערוץ אחד תפתח כלי פסנתר ועל ערוץ אחר תפתח כלי אחר. אם המחשב שלך חצי חזק ובמצב STOP ,לא צריכה להיות בעיה לנגן ולהשאיר כלים וערוצים פתוחים. גם אם מנגנים איזה לופ, לא צריכה להיות בעיה.
4.גם לי יש מקורי
פורסם: ראשון 23 אוג',09 20:24
א.jupiter תודה על הקישור אולי תוכל להמליץ על תוכנה שמצטיינת בין כל העשרות שבדף
ב.שחר, דבר ראשון תודה שאתה עונה ברצינות ומנסה לעזור.
"להגדיר כלומר: הלופ של התופים קצב מזרחי למשל הבאס באיזשהו רית'ם מסוים הפאדים נכנסים באיזשהו זמן מסוים.
כאשר אני מנגן את האקורד ביד שמאל ה"ביט" הזה מתחיל להתנגן. וכמו באורגן לא כל פעם שארים את יד שמאל להחליף אקורד ה"ביט" יפסק ויתחיל שוב כשאניח את היד כי זה יעשה בעיות בקצב.
*אני אחקור קצת את האפקט הזה.
*צריך כמה סשנים כי אני רוצה למשל לעשות קצב מזרחית, קצב רוק , קצב לבלדה וכו'' ובכל קצב סאוננדים אחרים וכו'.
אשמח אם למישהו יש משהו להוסיף