תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 09:33
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תופים וכלי הקשה
  AsiC  
עזרה בכרטיס לתופים אלקטרונים מבית רולנד - אובד עצות! =\
הודעה פורסם: שלישי 25 מאי,10 00:16   
שלום לכולם =)
לפני כחצי שנה רכשתי את מכונת התופים הזאת :

http://www.roland.com/products/en/SPD-S/

המכונה עובדת עם כרטיס זכרון מסוג קומפקט פלאש (לא כלול) כנראה מדור ישן מאוד.

שמתי לה כרטיס זכרון של חברת SanDisk אך רשום לי UNSPORTED - לא תומך !

בעמוד הזה רולנד נתנה רשימה של כרטיסים שבטוח תומכים :

http://www.roland.com/products/en/_support/faq.cfm?PRODUCT=SPD-S&iRcId=1832619&dsp=1

אך אין בארץ אף אחד מהכרטיסים האלה , שימו לב שלכל כרטיס יש מעין מק"ט - שאלתי אפילו אצל היבואן של סאן דיסק והוא אמר שבארץ אין אף אחד מרשימת המקטים האלה,אותו דבר לגבי TRANCED

מישהו אמר לי שהכרטיסים היום הם כאילו דור חדש יותר ומהירים יותר ולכן המכשיר לא תומך אותם, הגיוני למדי.

יותר מ 10 חנויות מחשבים המחזיקים כרטיסים כאלו לא מצאו פתרון,גם לא היבואן הרשמי של רולנד בארץ - חלילית.

אחרים שמשתמשים במכונה כן מצאו כרטיסים, כשביקשתי לראות את סוג הכרטיס נתקלתי בחברה שבכלל לא רשומה ברשימה של רולנד, נראה כרטיס לא קשור לעולם, חברה מוזרה, אבל וואלה עובד - לא הצלחתי לאתר איתם מאיפה קנו....

האם למישהו יש מושג? מאיפה אני יכול למצוא כרטיס שיתאים? מישהו מכיר חנות שמחזיקה כרטיסים כאלה מסוג ישן?או מישהו מכיר את המכונה ויודע לכוון לעזרה?

כל קצה חוט יעזור ממש ממש, תודה רבה !
#doh #doh #doh #doh #doh #doh
הודעה פורסם: שלישי 25 מאי,10 07:44   
כשאתה אומר שרכשת לפני חצי שנה, האם הכוונה שרכשת מוצר חדש בחנות או מיד שניה? מוזר לי שמכשיר כזה אינו תומך בהתקני זכרון נפוצים, וזאת עקב מגבלה בתוכנה שהיצרן כמעט בטוח יכול לסדר.
לפי הנתונים המערכת יכולה לזהות רק 512 MB, כך שאפילו אם תכניס זכרון גדול יותר היא לא תכיר במעב ר לזה, ולא רק, יש לחלק מהזכרונות בעיית זהות עם התופים בעקבות זאת. אם אתה יכול למצוא רכיש של 512 בלבד, אולי זה הפתרון (או שהחברה תבצע/ביצעה עדכון למערכת ההפעלה). אפשרויות הם אולי מאי-ביי.
אני הייתי מנסה, אם יש לך זמין ממישהו, להשתמש בהתקן של "מתאם פלאש" נשלף כדי שישמש מתווך בין הזכרון לתופים. אולי זה עוזר, לא מאמין שמהירות-יתר של זכרונות יוצרת אי תאימות. פלאש גך כך לא מהיר שד.
הודעה פורסם: רביעי 26 מאי,10 01:58   
ראובן תודה על התשובה המהירה.

רכשתי את המכונה חדשה מחלילית יפו.

אין בעייה שהמכונה לא תכיר במעבר לזה, אך פשוט רשום לי Unsported על כרטיס סאן דיסק של 4 ג'יגה.

מתאם פלאש? נשמע כמו משהו שאמור לעבוד .. ! רצתי לבדוק...תודה !
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תופים וכלי הקשה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון