פורסם: שלישי 03 אפר',12 17:30
אהלן חברה, שאלה שאולי תוכלו לעזור לי בה.
לקחתי עכשיו מחבר ג'אז באס יפנית משנת 90 (המספר הסידורי מתחיל בNO, שלא נמצא באתר של פנדר, אבל דיברתי עם אלי מכלי זמר כפר סבא למי שמכיר שאמר לי שNO זה יפניות עד שנת תשעים). הבס נשמעת מגניב, הארקה לפיקאפ ברידג' לא משהו, בטח אחליף פיקאפים לוינטג' סיקסטיז מתישהוא. הבחור רוצה עליה 3000 שקל. האם זה באמת המחיר לג'אז בס יפנית? הרבה אומרים לי שזה מחיר בסדר והרבה אומרים לי גם שג'ז בס יפניות נמכרות באיביי בסביבות ה500 דולר, שאחרי משלוח ובלגאנים יכול לצאת מקסימום 2200 שקל. בחיפוש שלי באיביי לא מצאתי שום ג'אז בס יפנית למכירה בכלל. מישהו יכול לעזור לי עם זה? חוץ מזה איך הJP90 היפניות? הבנתי פיקאפ של פרסיז'ן ופיקא של ג'אז אחד. מישהו ניגן עליהן? מכיר אותן? אני אישית בחיים לא ראיתי חוץ מאיזה מודעה ביד 2. גיטרה נראית מאוד מיוחדת.
תומך
פורסם: רביעי 04 אפר',12 03:35
הכל תלוי איך היא מרגישה בידיים. לי יצא לנגן על ג'אז בס יפנית שהרגישה לי בידים ובתגובה שלה יותר טוב מכל ג'אז בס אחרת (גם וינטאג'). אבל אני לא דוגמה.. אצלי ג'אז בס זה כמו חולצה ממש מגניבה שמישהו לובש ואני אחמיא לו כי זה באמת מתאים לו, אבל אני בחיים לא אלבש כזאת בעצמי. פשוט לא נהנה לנגן על ג'אז בס מה אני יכול לעשות.