פורסם: שלישי 31 יול',12 21:33
שלום לאנשי אקט . לצורך הגברת אירוע קהילתי (טקס יום זיכרון ) אני רוצה להתאים את הציוד שיש לי (או לקנות ) ו... נעבור לשאלה- ארוע ל כ200-300 אנשים בשטח פתוח (רחבה/מדשאה) בגודל של כ 1500 מ'ר, איזה רמקולים נדרשים?כמה וואט או RMS.? .... כמו שהבנתם אני לא מבין את המשמעות... אם אפשר להרחיב...אשמח
פורסם: רביעי 01 אוג',12 22:29
א. תודה על ההתיחסות המהירה.
ב. אני מחזיק בתיק ההגברה לארועים בקיבוץ,מה שאומר שיש בהחלט דרישות שונות ומגוונות אבל כרגע אתמקד בארוע יום הזיכרון.
ציוד - יש לא מעט ציוד (כבלים , מיק'ים, סטנדים וכו')מגבר ומיקסר ו משולב של PEAVY ... זה מה ירשתי (PV-20, pv 8.5 , xr 560 ). וזה בד'כ עונה על הדרישות ל: דיבור+ מוזיקה מוקלטת+ פלייבק+ מקהלה+לפעמים הרכב של גיטרה/ חליל. הצליל והדיבור צריך להישמע ברור אבל לא לפוצץ אוזניים. אין לי הרכב רוק אבל בארועים אחרים יש צורך בעוצמות ....
הרמקולים שיש לי הם של PEAVY מדגם 1210 DL לא מצאתי שום מידע עליהם ואני לא יודע מה המפרט שלהם..
מפעיל- אנוכי....לא בעל מקצוע אבל בעל ענין והבנה... עשיתי קורס PA בהד ו..קורא באקט...
פיזור הקהל-כ 200-300 איש אישה וילד...נגיד קשת שהיקף כ50-60 מטר אורך רדיוס של כ20-25 מטר מהמוקד(מקהלה+ קריינים). יש בהחלט אפשרות לקהל גדול יותר.
-איזה רמקולים יתנו מענה ?
-אתה יכול לכוון אותי לחומר שמסביר על התאמה של רמקולים לדרישות ו על התאמה של מגבר לרמקולים?
תודה
תומך
פורסם: חמישי 02 אוג',12 11:14
יש כמה וריאציות על הנושא ואני לא בטוח מה יש לך.
אם זה 3 טוויטרים, אזי הם פיאצו והם מאוד רגישים לעוצמות גבוהות, נטיה להישרף.
אם זה אחד בודד כמו שעושים היום, אזי אולי יש עוד סיכוי.
בכל מקרה, אני מחזק את נושא המוגברים. יש לשמע את המוגברים 15" שהם בסדר לקיבוצים, אם כי אני לא מת על הסאונד שלהם.
מכיוון שתקציב הוא הבעיה פה. הייתי הולך על משהו מוגבר, פלסטיק. ורצוי 15".
דגמים תבחר בהתאם לתקציב. 300-400W לרמקול זה מה שאתה מחפש. בערך.