אוף...קצת מתרגש...
שמי איציק (כמו שכולכם כבר יודעים) ואני בונה פרוייקטים DIY תחת השם MOE - MADEONEARTH.
האפקט הראשון יצא לדרך
MOE Filter זה פילטר SVF 12db אנלוגי שנשמע ומצלצל נהדר בעיקר עם כל התוספות מסביב.
העיצוב לא שלי כך שהקרדיט שייך לכל אותם אנשים גאוניים שיושבים כותבים ומשחררים לעולם.
מה שאני עושה זה שילובים מעניינים של מודולים ע״פ בקשת המזמין או לגחמה הפרטית שלי מתוך סקרנות של התוצר הסופי.
בסרטון הבא תוכלו לראות ולשמוע את השילובים המעניינים עליהם אני מדבר.
הסרטון קצת ארוך, פשוט קצת נסחפתי
ההיס שתשמעו ברקע זה מהiPhone אבל הסאונד הוקלט ישירות לכרטיס הקול ללא כל אפקט נוסף!
מקוה שתהנו ומחכה לפידבקים טובים ורעים.
_________________ MOE - MADEONEARTH
Custom Made Synths And Effects
נ.ב ממש לא חפרת עם הסירטון, נהנתי מכל שניה. _________________ "The loneliness of a long distance runner is nothing compared to that of a computer musician"
תודה חברים.
האמת שעבדתי על זה לא מעט זמן, ההתאמה בין מודול למודול, הרבה מודים בכדי להפוך את הפילטר מ20Hz ל 20kHz.
הבעייתי מכל היה הTube overdrive, כמה רעש רקע עדיין יש קצת אבל לא בצורה מחרידה כמו בהתחלה, כרגע עומד על 60db- , שזה סביר מאוד לאוזני וגם מוסיף אופי מלוכלך שאני מאוד אוהב.
היום בעזרת השם אני יעלה סרטון בו אני מסביר איך עושים אוטומציה לפילטר אנלוגי
בתור ״היוצר״ קשה לי להיות אובייקטיבי בגלל זה דעתכם חשובה לי מכל.
אשמח לביקורת בונה, אקבל זאת באהבה!
שוב תודה חברים _________________ MOE - MADEONEARTH
מעניין יהיה לראות את זה עובד עם כלים וירטואלים....
בכל מקרה, R2D2 ו-ז'אן מישל ז'אר גאים בך, אתה יכול להיות בטוח... _________________ Phase in your means to battle mix haze
-----
An Amateur needs a LOT of options
The Expert needs very few options
אריאל הדמו הוא על סיילנט1, אני חושב שהוא כלי וירטואלי, לא?
האמת שהאפקט נשמע מדהים עם כל כלי שחיברתי, בין אם זה אנלוגי לבין דיגיטלי. _________________ MOE - MADEONEARTH