המיני הוא מופשט ברור לעין קטן ונוח.
הסלים הוא קצת יותר מורכב ולא מופשט, הוא גדול ומאוד רסטילי.
אתה יכול להגיע עם הסלים לתוצאות שאתה רוצה ויותר, רק צריך ללמוד את המכשיר. _________________ MOE - MADEONEARTH
Custom Made Synths And Effects
המיניטאור איננו מכסה את כל הרגיסטרים אז אם אתה צריך מכשיר שמפיק רק בסים
ומוגבל לשתי צורות גל (מסור ומרובע ) לך עליו ( הוא נותן בסים שהסלים יכול רק לחלום עליהם )
הסלים מאוד ורסטילי ולמרות שהוא לא נשמע כמו הוויאג'ר המפלצתי ( כבעלים גאה ) הוא בהחלט נותן תמורה למחיר.
אם אין צורך במכשיר נייד להופעות הייתי ממליץ על אחד מאמולציות המינימוג כפלאגין.
סביר להניח שהסאונד שאתה מחפש מקורו ממיני D\C או וויאג'ר (שעולה הון). _________________ www.Soundcloud.com/tomervalve - פרויקט מת.
www.Soundcloud.com/tomtomz פרויקט עכשיו.
"זה עולם אלקטרוני, קצת קשה (לסינטים) לדבר"
אם אין צורך במכשיר נייד להופעות הייתי ממליץ על אחד מאמולציות המינימוג כפלאגין.
סביר להניח שהסאונד שאתה מחפש מקורו ממיני D\C או וויאג'ר (שעולה הון).
הפתעת אותי ...
עם כל הכבוד לאמולטורים למיניהם, 13 שנה בערך למהפכת הVST ולמרות כח העיבוד המפלצתי ביחס לאז, אני עדיין חושב ששום דבר לא ישווה לדבר האמיתי.
מה שכן הציורים שלהם באמת דומים למקור
תראה מה קורה בעולם בשנה וחצי האחרונות, אני כנראה לא היחיד שחושב כך. _________________ the vinyl is dead, long live the vinyl
הכוונה היא שאמולטור קרוב יותר לסאונד שאנחנו מדמיינים בראש מאלבומים, של המינימוג.
אין מה לעשות - מאוסילטור אחד או שניים כמו במכשירים המדוברים פשוט אי אפשר להשיג את השומן היפה שיש בשלושת האוסילטורים של המינימוג. בהדמיה הדיגיטלית לפחות יש משהו שבכיוון. הסלים פאטי אמנם אנאלוגי, אבל הסאונד שלו לטעמי קטן ולא מרשים (המיניטאור דווקא די סבבה, למרות שמוגבל מאד), בדיוק כמו הליטל פאטי.
תראה מה קורה בעולם בשנה וחצי האחרונות, אני כנראה לא היחיד שחושב כך.
טרנד?
מוג מיתגו את עצמם יפה מאוד (בוב התחיל למעשה במהלך על הוויאג'ר) כמוצר אנלוגי עלית לאולפן המודרני והם נמכרים יפה אז ההייפ ממשיך לגדול ועליו רוכבות חברות נוספות שמוציאות את התרשימים מהבוידעם.
ניתן גם לראות מעבר של החברות הגדולות (רולנד, קורג) מתחנות עבודה לתחנות סינטזה, היום כשהזיכרון במחשב כה עצום המקלדות לא מסוגלות להתחרות מבחינת כלים דגומים אז הם פועלים בכיוונים אחרים.
לא אתפלא לראות מצד רולנד איזה ג'ופיטר 88 ואני בטוח שהוא ימכר כמו לחמיות עם שומשום גם עם תג מחיר של 4000 דולר
ציטוט:
יש אפשרות להקליט אודיו אבל עדיין לעבוד מידי ?
אתה מתכוון לזה?
[URL=Midi CC Phatty]http://forum.moogmusic.com/viewtopic.php?f=7&t=13070[/URL]
או שאתה מדבר על עבודה דרך הUSB גם בשביל אודיו וגם מידי? _________________ www.Soundcloud.com/tomervalve - פרויקט מת.
www.Soundcloud.com/tomtomz פרויקט עכשיו.
"זה עולם אלקטרוני, קצת קשה (לסינטים) לדבר"