פורסם: חמישי 04 יול',13 11:44
שלום לחברי הפורום הנכבדים,
במסגרת תביעה נגד הירושה שלנו הציג הצד שכנגד שרוצה לקחת לנו את הירושה, הקלטה שאנחנו בטוחים במיליון אחוז שהיא רוטשה ונערכה על ידי הצד שמנסה לגזול את ירושת אבינו.
הוא השמיט חלקים שמפלילים אותו והגיש הקלטה שמציגה לכאורה, כאילו משתמע ממנה שאנחנו ויתרנו על ירושת אבינו. הוא פשוט הסיר קטעים שאנחנו יודעים שחסרים בשיחה שהוקלטה...
אנחנו רוצים לדעת אך ניתן לראות (עם תוכנה?) שההקלטה בושלה וחלקים של הדברים שלנו נגזרו מסך כל ההקלטה.
האם ישנה תוכנה שיכולה להראות היכן בדיוק הקטעים נגזרו ושולבו מחדש להקלטה אחת?
בתודה מראש משפחת, ג.
S.Supporter
פורסם: חמישי 04 יול',13 12:00
כל תוכנת עריכת אודיו + אוזן מיומנת ומקצועית, יוכלו ללמדך דבר או שניים אודות ההקלטה.
(אך לא בהכרח את המימצא המדויק, אליו אתה חותר).
אתה צריך את האדם, לא את התוכנה, אם אינך מגיע מהתחום.
ישנם כאן לבטח אנשי מקצוע שיוכלו לסייע.
בהצלחה.
נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: חמישי 04 יול',13 21:56
מומחה בפענוח הקלטות הוא בעל מקצוע ממש כמו טכנאי הקלטות... אני יכול להבטיח במאה אחוזים פלוס פלוס שלטכנאי הקלטות אין שום הכשרה בפענוח, בזיהוי הזיוף המוסתר, והכי חשוב בהכנת חות הדעת לבית המשפט בשפה המקובלת, עם הסעיפים הנכונים וההוכחות המתאימות. לא כל טכנאי, מוכשר תופי רגל וגיטרות גילגולים, מסוגל להתמודד עם המשימה, עם כובד האחריות ועור הפיל שצריך כדי לעמוד בבית המשפט בלי לעשות במכנסיים.
זיוף חובבני קל מאד לזהות על פי טעויות העריכה - אולם זיוף מקצועי יהיה קשה עד קשה מאד לגלות וזה לוקח שעות ארוכות עם זכוכית מגדלת באוזניים. המלצתי, במידה וזה מעבר למשחק ילדים ומשחק בנדמה לי, תעביר את המשימה לאחד מהמומחים בתחום שיודע על מה הוא מדבר ויכול לספק את הסחורה - אין הרבה כאלו בשטח.
פורסם: שישי 05 יול',13 08:25
כדאי לשבת ולרשום מהזיכרון את כל הנקודות החשודות בהקלטה, זה יתן רמז חשוב למי שינסה לפענח. עם כלי העריכה הזמינים היום, לא צריך מומחה לזיופים כדי לערוך הקלטה בצורה שקשה לגלות - למשל, בכל תוכנות העריכה שיצא לי לראות, יש אופציה שחיתוך והדבקה תמיד קורים באזור של zero cross, כדי למנוע רעשים באזורי החיתוך. זה בדיוק הדברים שמקשים על הגילוי.
בהצלחה.