תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 16:48
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
אפליקציית אנדרואיד ל QSC touch mix 16
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA
  ammihay  
אפליקציית אנדרואיד ל QSC touch mix 16
הודעה פורסם: ראשון 28 דצמ',14 21:59   
שלום חברים
בשעה טובה הזמנתי מלייטון מיקסר חדש של QSC ואני אמור לקבל אותו בימים הקרובים (אשתדל לכתוב עליו קצת כשיגיע אלי ואשתפשף איתו קצת.אבל רק שתדעו שלדעתי הוא אמור להיות מדהים וכבר שמעתי מהראשונים שקיבלו אותו שהם מאוד נהנים בטח ובטח במחיר של 4990 ש"ח לפני מע"מ אבל זה כבר נושא אחר..)
בתחילה הייתי בטוח שאצטרך להוסיף עוד כמה אלפים למחיר המיקסר כדי לרכוש ipad כלשהו אבל מכיוון שרכשתי לפני כמה חודשים טאבלט של lg שמחתי לגלות כעת ש QSC מפתחים אפליקציה לאנדרואיד והיא אמורה להשתחרר בקרוב.
האם קיימים עוד מוצרים דומים שיש להם אפליקציה לאנדרואיד? והאם אמור להיות הבדל/יתרון כלשהו למוצרים של אפל על פני אנדרואיד לסוגיו לצרכים הנ"ל של שליטה מרחוק במיקסר?
#thankyou
adamp
הודעה פורסם: שני 29 דצמ',14 15:30   
לא יודע מה לגבי אנדרואיד
אבל אני יודע שאתה צריך ממשק אמין שלא יתקע ולא יהווה עבורך בעיה באמצע מופע כי אחרת אתה בבעיה במיוחד במיקסר שכולו מבוסס על אפליקציה

אני יכול להגיד לך ש DL1608 נחל הצלחה גדולה לפחות מהצד שלי עוד אני יכול לספר לך שלי נורא כייף לעבוד עליו והאפליקציה שלו אמינה ובלי תקלות או תקיעות כאלה ואחרות ואני מדבר על שני הגירסאות גם הישנה וגם החדשה..

הדרך היחידה שלך היא פשוט לחכות למוצר ולמה שמגיע איתו ולבדוק את השטח באמת לפני שאתה יוצא לעבודה בלייב
  ammihay  
הודעה פורסם: שני 29 דצמ',14 15:38   
זהו שבניגוד למאקי הוא לא מבוסס אפליקציה אלא יש לו מסך משל עצמו כך שאין בעיה לעבוד גם בלי טאבלט.השאלה אם יש בכלל אפליקציה לאנדרואיד למיקסרים (אני לא מכיר) ואם כן האם היא שונה בתפקודה לטוב/לרע?
giliati
רק IPAD
הודעה פורסם: שני 29 דצמ',14 17:36   
כמו קודמי,מניסיון רק IPAD !
מכשיר אמין ומהיר.
אתה יכול למצוא ביד 2 מלא מציאות
בהצלחה
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון