הפעלתי את ה-TD8 שלי אחרי כמה שבועות בקרטון עקב מעבר דירה, ויש לי בעיה מוזרה: הטריגר של הסנר מגיב לאמצע בתור Rim ולהיפך. מישהו נתקל בזה ויודע איך לפתור את זה?
דווקא החלק המצחיק הוא שבדיוק החלפתי לה סוללת ליתיום אז היא ממש במצב של Factory Defaults וזה לא משהו שאמור לקרות.
זה נשמע כמו היפוך כניסה של הסנר למודול.
אני לא מכיר איך החיווט של הפדים הולך ב 8 אבל האם יש לך צמה עם קונקטור רחב שמכיל בעצם חיווט של כל הפדים או כל פד הוא בעל כבל ופלאג PL משלו?
אם זה קונקטור אחד שמחבר את כל הסנר אז זה באמת מוזר ואני לא יודע מה יכולה להיות הסיבה.
אם יש לך כבל + פלאג נפרד מכל פד, האם לסנר יש 2 חוטים שיוצאים ממנו או אחד עם פלאג PL סטריאו?
דבר נוסף, איך החוט של הסנר מחובר אליו, הוא ממש יוצא ממנו או שיש לו גם כן פלאג PL אחד או שנים שמתחבר אליו? _________________ ==============
למכירה בבזאר
==============
זה דגם ישן, לפני עידן הצמות או הכבלים שרצים בתוך הסטנד.
זה כבל סטריאופוני רגיל (ניסיתי להחליף באחר) שמעביר את הסיגנל משני הטריגרים.
שכחתי לציין - זה סנר של TD10 ומצאתי איזה פתרון אונליין שמדבר על להגדיר לו את זה בהגדרות של הטריגרים (Setup>Triggers) אבל בינתיים כל מה שניסיתי שם לא עבד.
הקטע המעצבן הוא שזה כן עבד לאורך שנים, עד ה-Factory Reset.. _________________ Oren Gilad | Blog: orengilad.com | YouTube | Facebook