פורסם: שבת 29 אוג',15 21:17
אני משדרג את המוניטורים שלי (Tannoy) ושמתי עין על Adam a5x אחרי ששמעתי אותם בחנות. את הQuested Sr6 לא שמעתי מעולם אך שמעתי בעבר מוניטורים של quested ואני זוכר שזה היה מדהים. מה אתם אומרים? אגב הQuested הם יד שנייה.
אם יש למישהו הצעה נוספת ששווה בדיקה אני אשמח לשמוע.
בברכה,
זיו
תומך
פורסם: ראשון 30 אוג',15 10:29
הייתה לי התלבטות דומה, בין S7R לבין A7X.
בסוף הלכתי על הA7X, כי היו פה בבזאר במחיר טוב. על הקווסטד שמעתי וקראתי רק דברים טובים, אולם בפעם היחידה שיצא לי לשמוע את הS7R התאכזבתי נורא. זה היה אצל D&D. בכל ווליום, מחזק ועד חלש - כזה שבעיקרון כבר לא אמורים לשמוע את החדר - הם היו נשמעים בוציים ועמומים. שמעתי עליהם שירים שאני מכיר וזו הייתה הפעם הראשונה ששיר של The Jesus Lizard לא היה נשמע לי טוב. יכול להיות שאני מפספס משהו בקשר למוניטור הזה.
מצד שני, הטכנולוגיית טוויטר של ADAM היא משהו שלוקח קצת זמן להתרגל אליו. הם נורא מפורטים מבלי להכאיב, אך עדיין יש תחושה כאילו הם יורקים עליך. הם גם קצת מעייפים (לפחות את האזניים שלי). תדר הקרוסאובר שלהם הוא קצת יותר גבוה מבדרך כלל (2.2 קילו הרץ אם אני זוכר נכון) מה שגורם לאיזור הזה להיות קצת מודגש.
ללא ספק גם ADAM וגם QUESTED יהוו לך שדרוג ותרוויח מהם במחיר שפוי.
תומך
פורסם: ראשון 30 אוג',15 13:53
אם גודל החדר מאפשר (והתקציב) לך על ADAM A7X
את דגם ה 5 לא מכיר אבל ה 7 נותן תוצאות שמצלצלות טוב גם אצל אחרים
פורסם: ראשון 30 אוג',15 21:19
תודה רבה על התגובות! מדדתי עכשיו את החדר שלי והגודל שלו הוא 3.5x2.8.
כרגע המוניטורים שלי הם שישה אינצ׳ ומרגישים קצת גדולים בחדר הזה. אני חושב שחמישה אינצ׳ אמורים להספיק. גם לפי מה ששמעתי הa5x יורדים עד ל50 hz בקלות.
בכל מקרה, מאוד מפחיד אותי לקנות מוניטור יד שנייה וקווסטד חדש לא בא בחשבון מבחינתי כי הוא מאוד יקר לתקציב שלי.
תודה!