תומך
פורסם: רביעי 13 מאי,20 18:23
אני לא מצליח למצוא ביקורת \ review אחד נורמלי שלו למרות שהוא כבר בשוק זמן מה , לכאורה זה הממשק עם העכבה הנמוכה ביותר ( או זהה לכרטיסי קול בפורמט pci-e )
מוצע כרגע במחיר ממש טוב ואפילו יש לו יציאות dc coupled .
Expert
פורסם: רביעי 13 מאי,20 19:55
הוא עדיין דיי חדש כנראה. הוא לא הכי מהיר אבל נראה בין המהירים.
ההבדל בינו לכרטיסים עדכניים אחרים בחיבור USB2 צפוי להיות בערך 1ms ב Roundtrip אבל בפרקטיקה זה מאוד תלוי בביצועים\תאימות למחשב ואיכות הדרייבר.
לא יודע אם זה יהיה לך משמעותי אבל אולי כדי לחפש משהו יותר מומלץ עם ניסיון או לחכות ולראות מה אומרים אם אתה לא ממהר.
תומך
פורסם: רביעי 13 מאי,20 20:06
זה בחיבור thunderbolt 3
כרגע יש לי fireface UC אבל אני רוצה עכבה נמוכה עוד יותר לעבודה עם eurorack
יש לי גם ממשק es-3 של expert sleepers
הבנתי גם שיש לו גישה ישירה לזיכרון שזה מקל על המעבד בעכבה נמוכה.
זה מאפשר לעשות טרקינג ישירות עם פלאגינים או במקרה שלי זה לצורך שימוש בVCV ביחד עם ציוד מודולרי גם לצורך שליטה וגם לצורך אפקטים.
תומך
פורסם: חמישי 14 מאי,20 03:31
אני לא ממש סומך על הפיצוי האוטומטי , הקטע עם ה es-3 שאגב יש לי את ההרחבות שלו , שנשאר רק 6 יציאות ברזולוציית אודיו מלאה , ההרחבות עובדות על מולטיפלקסינג של זוג ערוצים וברזולוציות נמוכות יותר , שזה אחלה למלא טריגרים אבל זה פחות אידיאלי למעטפות מהירות או כדי לעשות מודולציית FM לאוסילטור אנלוגי ודברים מהסוג הזה.
לכאורה ההשהיות ב thunderbolt 3 צריכות להיות יותר נמוכות כי זה כמו כרטיס פנימי ולא עובר דרך USB , החברה עצמה מדווחת על roundrip מתחת ל1 מילי שנייה.
תומך
פורסם: חמישי 14 מאי,20 11:01
ב VCV עוד אין הרבה דברים שיש ב daw's , המפתחים עובדים על גירסה 2 שתפעל כ VST
יש לי מחשב אודיו חדש 8 ליבות i9 רץ ב 4.8 ghz כל הזמן ומסוגל להתמודד עם כל באפר ..
כן אני שוקל גם את האופציה של ה digiface או להתקין hdspe raydat ועוד יחידות של es-3