תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 08:01
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
פאדים, V-DRUMS ושאר ירקות
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (145) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2, 3   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תופים וכלי הקשה
  yariman  
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 17 דצמ',10 22:30   
ציטוט:
המודול הפנימי, כמה טוב שלא יהיה עדיין אינו ברמה שתספק את המתופף הממוצע ולכן המודול פה
ממש לא קריטי מבחינת ההחלטה שלך, לפחות לדעתי.

ציטוט:
ולכן אני ממליץ לנסות ולקנות 'מוח' (לאו דווקא מודול עם סאונדים) של VDRUMS.

אני ואתה הגענו לאותה המסקנה בדיוק (במיוחד כשTD-9 לדוגמה עולה מעל 4000 שקל)
ואפילו עשיתי בדיקה:
לקחתי את ההמערכת הזאת - TD9K שעולה 6750 שקלים חדשים, ובדקתי כמה עולים כל הפאדים שלה בנפרד (אותה המערכת בדיוק)
אני אחסוך לכם את החישובים על כל אחד מהרכיבים - התוצאה הסופית - פחות מ4500 שקל.
אם נוסיף את המוח של אלסיס שהצעת, ואנחנו מגיעים ל5000 שקלים לאותה המערת בדיוק - חסכון של יותר מאלפיים חמש מאות שקלים (ועוד אלו המחירים של הארץ מחלילית).
ברור שהפתרון הזה הוא עדיף, עכשיו צריך להתמקד בשתי שאלות - אילו פדים יספקו את הצרכים שלי (רגישות ואותנטיות יחסית גבוהות - ממש לא מערכת היי אנד) - והאם שווה להזמין מחול דבר כזה גדול
  yariman  
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 18 דצמ',10 21:57   
אני אמקד את השאלות יותר (וגם אקפיץ כבדרך אגב #wink )
1.) ישנם הרבה פאדים, מרמות שונות..... בהתחשב בפרמטרים הבאים: אוטנטיות למגע (יחסית) ורגישות (טובה) וכמובן במטרה לחסוך - איזה רמה היא המתאימה לי ביותר?
2.) איפה כדאי לרכוש דברים מהסוג הזה - בארץ (ככל הנראה בחללית) או באינטרנט - האם זה שווה למרות המשלוח? איזה אתר כדאי בכלל לרכוש דברים מהסוג הזה?
שבוע טוב, יאיר #biggrin
yoss
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שבת 18 דצמ',10 23:37   
ל-ROLAND יש ממיר טריגר למידי שנקרא TMC6 ובמידי ומה שאתה צריך ליצר זהו אות מידי למחשב , עליך להוסיף את הפדים הרלוונטיים והגיע לתוצר שאתה מבקש . בהצלחה #smile
#thumbsup
  yariman  
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 19 דצמ',10 21:29   
ההודעה נמחקה בטעות ונכתבה מחדש
ציטוט:
ל-ROLAND יש ממיר טריגר למידי שנקרא TMC6 ובמידי ומה שאתה צריך ליצר זהו אות מידי למחשב , עליך להוסיף את הפדים הרלוונטיים והגיע לתוצר שאתה מבקש . בהצלחה

הכל נאמר כאן בשרשרת, ואפיל דובר על "מוחות" אחרים, לא של רולד בנוסף, ובנוגע להוספת הפדים הנדרשים, השאלה היא איזה פדים נדרשים:
ציטוט:
עליך להוסיף את הפדים הרלוונטיים,
- זאת בדיוקק השאלה, מה הם.
השאלה השניה היא האם המחירים פה בארץ באמת יכולים להתחרות במחירים של הזמנה מחו"ל, היתרונות לקניה בארץ ברורים - אבל העלות עולה בחשיבותה על שאר היתרונות
sharonzaz
Expert
הודעה פורסם: ראשון 19 דצמ',10 22:10   
המלצתי לך מה לקנות, או האם פספסת את הפוסט ההוא?
  yariman  
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 19 דצמ',10 22:14   
לא את הפוסט לא - אבל את הלינקים כן #think
אבל השאלה השניה עומדת בעינה - מהי צורת הרכישה הנכונה כלכלית? (או שלהעביר את זה לפורום לפני הדרגות?)
OrenS
תומך
הודעה פורסם: שלישי 21 דצמ',10 05:44   
לדעתי (זה לא מנסיון, כן?) את הפאדים לפחות לא הייתי מביא מחו"ל. אלו חלקים שדי מתעללים בהם, ואם יש איזה שהיא בעיה, אם ייבאתי אישית לא יהיה לך עם מי לדבר. מה גם שהמערכות האלו מגיעות באריזות די ענקיות, ומשלוח יעלה לך הון לא קטן.
מוח - סיפור הרבה פחות בעייתי, אבל קשה לי להאמין שההבדל יצדיק יבוא אישי.
הודעה פורסם: שלישי 21 דצמ',10 09:00   
אני מהטיפוסים המוזרים האלה שמעדיפים ראש שקט, אחריות מול העיניים ולרכוש בעוד כמה גרושים
אבל לעשות זאת קרוב לבית.
חס וחלילה (וזה קורה) אם יש בעיה כלשהי, זו נסיעה קצרה לחנות ולא צריך לארוז הכל (או מה שצריך) מחדש ולשלוח לחו'ל?!
megahertz
הודעה פורסם: שני 27 דצמ',10 21:34   
המחירים של רולנד לא יקרים בהרבה בארץ לעומת בחו"ל - ולכן הייתי ממליץ על רכישה כאן.
בנוסף אתה מרוויח, כמו שאמרת, שקט נפשי.

לגבי הפדים - בתור מתופף הייתי כמובן מעדיף פדים לבנים (Mesh-Heads) ולא את הגומי הזה שיש לו תחושה של פד אימון נוראי.
אבל כמובן שמדובר על שאלה של תקציב.

כמובן שישנה אפשרות להרכיב סט בעצמך לפי מפרט (בוחר את הפדים שאתה רוצה ומודול זול) - אתה לא חייב להשאר מקובע עם הסטים השלמים שרולנד מציעה.

אגב,
אתה יכול גם לרכוש סט זול (למשל ה-Pearl Rhythm Travelr) ולהרכיב לו סט עורות רשת (Mesh) (אולי אפילו המערכת מגיעה איתם) שלא עושים רעש, ועליהם טריגרים.
תוסיף על זה מודול לבחירתך ומצילות אלקטרוניות, וסגרת עניין.

יכול להיות שזה יצא יותר זול יותר.
miko
תומך
הודעה פורסם: שלישי 28 דצמ',10 00:31   
לגבי
ציטוט:
אילו פדים יספקו את הצרכים שלי
:

כל עוד אתה אינך המתופף אתה לא תדע אם זה שיגיע אליך להקליט יוכל להסתדר עם זה.

מהניסיון שלי:
2 חברים מגרמניה + המתופף של הלהקה שלי.
אחד הגרמנים - לא מסוגל לגעת באלקטרוני אבל דווקא מסתדר לא רע עם מערכת פאדים.
הגרמני השני היה בעל מערכת עם מאש ואחרי זמן מה מכר אותה וקנה מערכת יאמהה עם פדים מגומי - תשובתו לשאלתי "למה?" אמר "כי זה יותר מרגיש לי טוב יותר".

למתופף של הלהקה שלי יש בבית מערכת אקוסטית ששודרגה (בעלות לא גבוהה) לאלקטרונית, אני בעבר (וקצת בהווה) מתופף מידי פעם (מרעיש זאת הגדרה טובה יותר) ולי המאש מאוד נוח, אבל למתופף של הלהקה שלי פשוט לא, הוא עבר על מערכות שונות, בדק ובדק והוא פשוט לא מוכן לתופף בהקלטה על סט אלקטרוני.
הוא אומר שפשוט יש ניואנסים שהם אפילו לא כלכך קטנים שגם המערכות היקרות לא מסוגלות לשחזר, מסתבר שיש הרבה כאלה שאולי לנו כנגנים של כלים אחרים זה לא בולט כמו למי שמנגן שנים על מערכת אקוסטית.

לדעתי - השיקול שלך צריך להיות יחס עלות-תועלת-אמינות.
יכול להיות שסט פשוט יתן לך בדיוק את אותו הדבר כמו היוקרתי (כי מתופפים שרגילים למערכת אקוסטית ירגישו לא נוח כמעט על כל דגם אלקטרוני).
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » תופים וכלי הקשה

לך לעמוד הקודם  1, 2, 3   הבא
עמוד 2 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון