Expert
פורסם: שישי 05 נוב',10 17:05
אני לא יודע להגיד לך באחוזים כמה ההדמיה קרובה למציאות.
אני רק יודע להגיד לך שהפוד היה ''שערורייתי'' (במובן החיובי) כשהוא יצא בדיוק כמו שה AXE מרים גבות היום.
להשוות את הטכנולוגיה של כמה שנים אחורה להיום זה ממש לא פייר ובטח לא הגיוני ממש
כמו שאי אפשר להשוות את מכוניות ה F1 של היום לאלו של שנות השמונים ועוד יותר אחורה.
גם אמפליוטיוב של היום נשמע מליון דולר לעומת הפלאגין הראשון שלהם, שהיה אגב מעולה לעומת
השאר אבל היום הוא מתגמד לעומת אמפליטיוב 3.
זה ויכוח סרק לגבי ההשוואה כי פשוט אי אפשר להשוות.
נראה כשה HD של ליין6 יעמוד מול ה AXE ואז תוכל להשוות שני מכשירים של אותה ה''עונה'' אחד מול השני.
אני מבטיח לך שעוד 5 שנים ייצא מכשיר שיגרום ל AXE להשמע מיושן ו''פלסטי'' וגם אז אי אפשר יהיה להשוות בינהם.
חוץ מזה שהרי הדמייה של מגבר או בוקסה היא הדמייה של מגבר או בוקסה ספציפיים והרי ידוע שאין שני מגברים
שנשמעים בדיוק אותו הדבר (בדיוק כמו עם גיטרות) ולכן אי אפשר ממש לשפוט את העניין אפילו לא מכשיר מול מגבר אמיתי.
זה שיש לי הדמיית לספול בוריאקס לא אומר שעכשיו אני אפטר מהלספולים שלי (והפנדרים וכן הלאה) כי כבר
ברור לי משמיעה קלה שהלספולים בהדמייה לא נשמעים כלל כמו הלספולים האחרים שלי שגם בתורם לא נשמעים אחד כמו השני.
אין רף לדעתי בנושא ואם יש זה בראש של המשתמש או מילה של נגן אחר.
כל אחד ומה שנשמע לו טוב יותר או פחות, לפחות בזמן נתון.
Supporter
פורסם: שישי 05 נוב',10 17:45
"במה מיוחדים" צריך בשביל לעבוד עם זה בהופעות?
פורסם: שבת 06 נוב',10 00:42
אני לא מאמין שהעניין פה הוא רק כח עיבוד (והאלגוריתמים "ידועים").
הרי למחשב אישי ממוצע (שלא לדבר על שרתים חזקים) יש מעבד רב ליבות שאינו פחות חזק מהמעבדים במכשירים הנ"ל (גם החזקים שבהם).
ובכל זאת, התוכנות השונות נחשבות "פחות" מאשר מוצרי חומרה (אם מודבר בפוד פארם, אמפליטיוב או גיטר ריג).
מצד אחד - יש בזה הגיון. במוצר חומרה אפשר לעשות כל מיני "טריקים" אלקטרוניים שיביאו להתנהגות דינאמית דומה יותר להתנהגות של גיטרה+ מגבר. מצד שני, אני בטוח שיש פה הרבה באז שיווקי סתמי. וכנראה שבסופו של דבר זה הכל באוזני המאזין ותו לא. (למשל, פול ריד סמית' מדגים בוידאו של GTR כמה שזה נשמע בדיוק אותו דבר כמו המגברים האמיתיים. לאוזניים שלי זאת אחת התוכנות שנשמעות פחות "אמיתיות").
פורסם: שבת 06 נוב',10 04:10
מוניטור במה ורמקול פיאי לעולם לא יהיו "פלאט" - יש את הסאונד והחתימה של האלמנטים,תיכנון התיבה וכו,אחרי זה הצבע של המגבר והפרוססור.
הנטיייה היא גם לא לכוון מערכות פלאט בטח לא מוניטורים - דווקא שהכל "אחיד" בספקטרום אנלייזר נוטים למצוא את זה לא בהכרח נעים לאוזן או "מוזיקלי"