תומך
פורסם: שלישי 24 אפר',12 23:25
אני אתחיל בזה שהחברה שלי מפיצה את מוצרי המוניטורינג האישיים של Aviom.
ואני אמשיך בזה שאני לא כלכך מסכים עם זה שה 1350 דולר ינוצלו טוב במקום אחר.
ההבדל בין מגברי האוזניות של ברינגר לאלה של Aviom הוא תהומי. ולנגנים מגיע סאונד טוב באוזניים כי בשורה תחתונה, הם משפיעים על הסאונד יותר מהרבה דברים שאנחנו עושים כטכנאים.
קלות התפעול, הסאונד שלהם והאמינות שלהם היא מעולה. מה שלא בטוח שאפשר להגיד על ברינגר.
כמו בכל דבר, על איכות משלמים, ובמחיר של U87 חדש אתה מקבל מערכת של מוח ו 4 תחנות Aviom.
לדעתי ומניסיוני, המערכת מקצרת זמן בסשנים, גם עם נגנים וגם עם חובבים לא מנוסים (מבינים איך זה עובד מהר מאוד), ונותנת לי כטכנאי שקט ברגעים החשובים של "לעשות סאונד" לרית'ם סקשן מלא בלי שיפריעו לי ב"תרים לי/תוריד לי".
זה שווה יותר מכל מיקרופון שיש לי בארסנל וגם תורם לתוצאה יותר, ואת זה אומר כל מפיק או טכנאי חיצוני שעובר פה באולפן.
אבל מה לעשות שברוב האולפנים בארץ יעדיפו לקנות עוד 1176 או עוד U87, מאשר להשקיע בנגן ואיכות הביצוע שלו כי הם לא חושבים שזה משפיע כלכך על התוצאה הסופית.
Supporter
פורסם: שלישי 24 אפר',12 23:56
אבל נראה לי שיש לי די הרבה זמן במה עם aviom
בתור פיתרון אוויום או הברינגר זה פגז של פיתרון
יונתן האם שמעת את המערכת של ברינגר?
לי טרם יצא אבל זה דווקא מאוד מסקרן אותי כי לדעתי הממירים a/d d/a של האוויום לא משהו...
אם כי אני שוב אגיד שזה פיתרון מדהים קל לתפעול קל לפריסה ומנגנים לא שמעתי תלונות על סאונד מעולם
פורסם: רביעי 25 אפר',12 00:36
הברינגר עוד לא יצאה לפי מה שאני רואה ברשת.
כנראה חודש הבא על פי כל מיני Pre orders
לטעמי המגברי אוזניות באוויום מעולים. הם גם מריצים אוזניות של 600 אום בלוולים שיעשו אותך חרש ומאוד נקי. זה הרבה יותר משמעותי מההמרה לדעתי
יש לי ניסיון רב מאוד עם מגברי אוזניות של ברינגר. הוא תמיד רע. קשה לי להאמין שהמגברים במערכת הזאת יהיו היוצאי דופן.
תומך
פורסם: רביעי 25 אפר',12 07:58
לא יודע בקשר לברינגר, אבל לאוויום יש מקום לכתוב את שמות הערוצים.
וגם טמפלט להדפסת מדבקות באתר שלהם אם זה משתנה בין סשנים.
העניין של השליטה הוא מאוד פשוט. מאוד קל לתפעל את זה וכמו שאני מבין מהתמונות זה זהה בין שתי החברות. אתה מוזמן אלי לאולפן להתרשם מהמערכת בעצמך ולראות ולגעת ולהבין כמה זה פשוט. שלח לי פרטית אם אתה מעוניין.
ומשהו ל klidim, אני לא מנהל חנות מוזיקה, אני מנהל אולפן הקלטות שגם משווק ציוד. במקרה אני גם משווק של טק טופ שמביאים את ברינגר.
אני לחלוטין לא מזלזל בברינגר ופה ושם יושב אצלי ציוד שלהם כי זה זול ופרקטי ונוח. אבל בעולם אולפני ההקלטות מי שמשתמש בברינגר נחשב לחובבן.
אין ספק שתרומתם לזה שבכל אולפן ביתי יש מיקרופון ומוניטורים היא גדולה, אבל מצד שני מאוד ברור למה כשעולים דרגה בציוד ברינגר מפסיק להיות אופציה.