תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 15:09
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
בהרינגר X32
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2, 3   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA
Manny Zagri
תומך
הודעה פורסם: חמישי 21 פבר',13 07:23   
ציטוט:

נקודה שביאסה אותי, היא שתוך כדי הדגמה שמנו לב ששתי גומיות של פיידרים נקרעו.

בהרינגר נשאר בהרינגר
UV
Supporter
הודעה פורסם: חמישי 21 פבר',13 08:21   
"בהרינגר נשאר בהרינגר" זה בדיוק כמו לומר: "רק אוטו מרופא". עבדת על המיקסר? שמעת אותו?

אנחנו מסתמכים כל כך הרבה על שמות של חברות מכובדות לכאורה שמייצרות מוצרים ברמה זהה אם לא נמוכה יותר.

גם המיידאס וניס שעבדתי עליה במשך תקופה שבקה בגלל החלפה יקרה של ספק כוח וגם השמיעה קצת "קרחצים" מדי פעם בכיוון האי קיו והגיין. מיידאס נשאר מיידאס.

עובדה שברינגר קנו את מיידאס, אם כל המוצרים היו גרועים החברה הייתה נופלת למרות המחירים הנמוכים.
abunezek
Act Compatible
הודעה פורסם: שבת 30 מרץ,13 11:04   
ציטוט:
אפשר גם לקחת לדוגמא את המיקסר הדיגיטלי הקודם שלהם שהיה ממש מכת בכורות, זוועה.

טעות!
יש לי אותו עד היום וזה מיקסר אדיר!
http://www.soundonsound.com/sos/apr02/articles/behringerddx3216.asp
עשיתי איתו מאות הפקות, הוא סופר נוח וקל להפעלה, פיידרים מהירים בטירוף,סאונד מצוין ואמין לחלוטין.
עם ממירי ADAT אתה מקבל בקלות עוד 16 ערוצים.
מחירו היה 4500 ש"ח ואם היו מיצרים כאלה הייתי קונה בכיף.
kobifarhi-studio
Expert
הודעה פורסם: שבת 30 מרץ,13 15:12   
מסכים עם אבו-נזק (? ) #smile
ביחס מחיר הדיגיטלית של ברינגר די הפתיעה .. .
לאורך הזמן התגלו בעיות אמינות וזה לא נסלח במיקסר דיגיטלי..כשאין לך איך לעקוף מעבד שנופל באמצע עבודה . ( מתפלא לשמוע ששלך עדין עובד טוב )
אבל בכל זאת , אני זוכר סיטואציה שבאתי לתפעל על ציוד של זילברבויים, חיכתה לי מיידאס עם ראק אפקטים מלא , ואני ביקשתי לנתק הכל ולחבר את הברינגר שהבאתי איתי ליציאות ,
הסתכלו עליי כמו משוגע . בסוף ההופעה שכללה 22 שירים שבכל אחד הרכב אינסטרומנטלי אחר מלא ( שבחיים לא הייתי מדייק ככה עם המיקסר האנלוגי..)
הסאונדמן שהיה שם לחץ לי את היד .
אבל עדיין
המיקסר ההוא לא שרד יותר מכמה שנים, יותר מדי בעיות אמינות . מה שאי אפשר להגיד על קונסולות אנלוגיות שאני עובד איתן . יש לי אותו בצד עד היום כגיבוי, אבל ממש לא ככלי עבודה יומיומי .
שי
Supporter
את רוחות הרפאים
הודעה פורסם: ראשון 31 מרץ,13 01:46   
בברינגר הדיגיטליות שהיו בידע קול אכלתי לא פעם ולא פעמיים....אמינות לוקה בחסר
תובנות חדשות
הודעה פורסם: שלישי 30 אפר',13 15:11   
האמת, סוף סוף יצא לי לעבוד על המיקסר המדובר.

דבר ראשון הוא מפתיע לטובה מבחינת תפעול ומהירות ההסתגלות למיקסר. התחלתי לעבוד עליו תוך 20 דקות. דבש.

יש לו כמה מוזרויות, ואין לו מסך מגע. והאיקיו הגרפי ממש טיפשי שאי אפשר להפוך את כל הפיידרים לשלוחה של הגרף. אבל בתכלס.. לא נעים לומר. יחסית למחירו הוא ממש בסדר.

הפראמפים איפשהו בין הsi compact שהיו נעימים יותר לטעמי לבין הls9 שהיו פחות מוצלחים.

headroom למיקס עצבני אין, אבל גם אין מה לצפות מכך בהתחשב במחיר.
קומפרסיה וגייטים בסדר גמור, איקיו טוב. אפקטים ממש בסדר.

מגבר אוזניות לא משהו לטעמי לפחות על האוזניות שלי hd280.
אבל.. יחסית למחירו, ולמה שהוא נותן ולמתחרים. הוא ממש בסדר.
רק שישפרו את האפליקציה לאייפד. בהקשר הזה ימאהה ופרסונוס עשו עבודה הרבה יותר טובה.

נראה איך מבחן הזמן יכריע לגבי האמינות. (אני עדיין זוכר את הדיגיטלית הקודמת לרעה)
רשמים מיום העצמאות
הודעה פורסם: שלישי 30 אפר',13 15:52   
ביום העצמאות עבדתי עליו, מיקסר בן חודשיים, מבחינת אמינות יש במיקסר כבר 7-8 לחצנים שצריך להוציא עם מברג קטן אחרי כל לחיצה כי הם לא מתפקדים (בגלל שזה דיגטלי אפשר הגיע לכל פונקציה מכמה מקומות אז לא השתמשנו בהם).
באמת מכשיר קל לתפעול - תוך 15-20 דקות הרגשתי כאילו אני עובד עליו שנתיים (מה שאני לא יכול לומר על מיקסרים כמו LS9 ששונאים אותי עד היום)

הסאונד היה סבבה, הEQ מגיב על הכיפאק וגם המעבדים הדינמיים, לPA השתמשתי ב DBX חיצוני כך שלא הסתמכתי כמעט על הגראפי הפנימי, למרות שכשהמוניטור של הסקסופוניסט התחיל לפדבק הEQ הפנימי נתן עבודה טובה כשהורדתי תדרים עד לתחתית הפיידר.

אני לא חולה אפקטים בכל מקרה, אבל בשביל ללטף את הכלים עם קצת PLATE זה היה מצויין.

העבודה עם השליחות שעובדות גם כערוץ מול שליחות וגם שליחה מול ערוצים - נוחה בטירוף.

באמצע היה איזשהו קרחץ מטורף כנראה שהSTAGE BOX איבד את עצמו אבל זה הסדר תוך שניה ולא חזר על עצמו כך שלא ממש חיפשתי מה קרה שם (יכול להיות שאחד מתוך 12 הזמרים שהיו שם דרך / משך / WHAT EVER את הכבל רשת.

בקיצור אם הייתי עובר לעבוד על כזה מוצר ביום יום הייתי די מבסוט מצד שני הייתי משאיר איזו ימאהה עם שני אפקטים פנימיים כגיבוי.

http://www.wix.com/assaf_kl/assaf-klein
meirone
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 30 אפר',13 20:26   
לא מכיר את הדיגיטליות של בהרינגר, אבל הנסיון שלי עם החברה הזו (מיקסרים ומוגברים) הוא לא טוב ברמת האמינות. כמה פעמים התפתיתי לקנות (ואפילו להמליץ) בהרינגר בגלל יחס עלות-תועלת, אבל מהר מאוד התחילו זליגות/זמזומים/זיופים ועוד כל מיני דברים שמתחילים בז' וגם נגמרים שם...

מילה טובה בכל זאת על החברה הזו: XM8500 שוכב אצלי בתיק כבר 10 שנים, ונשלף כל פעם כשצצה לה איזה אלטית. הוא ממש עושה להן טוב!
Ohad_A
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 05 מאי,13 23:07   
היום עבדתי בפעם הראשונה עם המיקסר הנ"ל. אני מסכים עם מה שנכתב פה על קלות התפעול והנוחות של המיקסר.
אני גם אוהב את העובדה שלא 'חובה' לקנות סטייג' בוקס, אפשר גם בלי.

מיקסר בן שבוע, הופעה שנייה שלו. הכל עובד כמו שצריך; 8 נגנים, 7 שליחות מוניטורים, במה קטנה ביום שטוף שמש במרכז אמסטרדם. אחרי 8 שירים, אווט אופ דה בלו, המיקסר פתאום קופא...לא מגיב לכלום. פשוט תקוע. #confused
אף אחד לא שם לב. הלהקה המשיכה לנגן והמיקס נשאר כשהיה ב-2-3 דקות הניצחיות הללו. #doh
ביקשתי יפה מהזמרת להודיע על הפסקה קלה ותוך כדיי, המיקסר התחיל את עצמו וחזר לקדמותו רק עם ה-MAIN למטה.
יאמר לזכות המיקסר שאף אחד לא שם לב שהיתה תקלה, חוץ ממני ומהטכנאים של חברת ההגברה. בלי שום פיקים, קרצחים או רעשים של 48V מחפש את מי להדליק.
אין לי מושג מה קרה שם בתוך הקופסא! ורציתי לשמוע עם למישהו קרה משהו דומה עם המיקסר הזה.
  benny schwartz  
תומך
הודעה פורסם: שני 06 מאי,13 13:16   
טוב,

אחרי שכבר השלמתי עם העובדה שזה המיקסר,
במקביל להתלהבות ממה שיש לו להציע,
יחד עם החשש שאנחנו קונים מוצר לא מספיק אמין,
ויחד עם הסטיגמה של 'בהרינגר'...
(למרות שבכל מקרה יש מיקסר קטן בגיבוי...)

אחרי כל זה, הרכישה מתמהמהת כיאה לגופים גדולים,
ובינתיים הסאונדקראפט SI EXPRESSION הספיק להגיע לארץ.
אנחנו הולכים עליו.

אעדכן כשזה ייצא לפועל.

תודה לכולם #thankyou
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA

לך לעמוד הקודם  1, 2, 3   הבא
עמוד 2 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון