תומך
פורסם: שבת 09 פבר',13 23:09
לאחר שרשור קודם שפרסמתי, בנוגע להתלבטות ברכישת מיקסר דיגיטלי למרכז מוסיקה אותו אני מנהל, קיבלתי המלצות חמות ללכת ולראות את ה X32.
ובכן -
מודה שלקח לי זמן להשתחרר מעצם העובדה שרשום "בהרינגר" על הקונסולה, כי תכל'ס מבחינת נגישות ופוקציונליות היא לא פחות ממדהימה.
נקודה שביאסה אותי, היא שתוך כדי הדגמה שמנו לב ששתי גומיות של פיידרים נקרעו.
כמובן שהמדגים תירץ שזה לגיטמי, שזו קונסולה שמלא ידיים מתעסקות איתה כל יום וכו'.
אולי זה מקרה, אבל אם זה בקונסולה שיושבת שמעבדה וכולה מדי פעם משחקים איתה קצת, מה אמור להיות עם כלי שעובד יום יום ומתנייד ממקום למקום?
כמו כן מבחינת סאונד - ההדגמה לא היתה במקום שמאפשר להתרשם.
(קיבלתי כאן הזמנה אישית מיובל - T-KOL, ולא יכלתי להגיע).
אשמח לשמוע חוות דעת מעוד חברים כאן בפורום, שלא רק שמעו על המיקסר הזה,
אלא מכירים אותו בפועל, התנסו בעבודה איתו, יודעים לספר על אמינות, תקלות , סאונד וכו'.
תודה,
בני.
תומך
פורסם: ראשון 10 פבר',13 23:00
תודה לכולם!
עכשיו הרבה לשבור את הראש, והרבה תפילות לעשות את הצעד הנכון,
(בכל זאת אחריות - זה לא לשימושי הפרטי...)
קלידים - קיבלתי כמה הצעות מחיר, יחד עם הקופסת במה שלו זה אמור להיות סביבות ה 20K, אולי מעט יותר, תלוי לאיזו הצעה אתה מתייחס...
אבל זה האזור.
נציג עסק/מוסד/שירות
פורסם: שני 11 פבר',13 00:13
מיקסר דיגיטלי זה הדבר האחרון שהייתי חוסך בו בציוד ההגברה
קורה שיש תקלות וזה בסדר אבל השאלה היא איזה תקלות והאם זה יכול לעבור לסדר היום כלומר אם יש לי תקלה כזו באמצע מופע אני בבעיה?
אני מכיר בעיית לחצנים נוספת שיש למיקסר הנ״ל , בחור שאני מכיר אמר לי שכפתור הפאנטום נלחץ ונשאר בפנים והיה צריך כניסה למעבדה כדי להחליף כפתור.
אין לי שום בעיה עם ברינגר ולי באופן אישי יש כמה מוצרים שלהם אבל הייתי מביא איתי מיקסר גיבוי שישב לידי במהלך המופע.
נכון שמיקסרים דיגיטליים יקרים פי מאה מהמיקסר של ברינגר גם נתקעו ונפלו אפילו במהלך הופעות גדולות ..... אבל זה עניין שאתה לא יכול לחזות או לצפות לו.
על פניו עושה רושם של מוצר שעושה את העבודה במחיר שלו .
Supporter
פורסם: ראשון 17 פבר',13 21:19
זה אמינות לטווח הרחוק,אני חושב שהמיקסר לא מספיק זמן בשוק על מנת לדעת