תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:52
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
אבק
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (185) ›
לך לעמוד הקודם  1, 2
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
Span^kinG
הודעה פורסם: ראשון 22 דצמ',02 19:21   
astond :
ספאנקינג, רק לא הבנתי דבר אחד, למה לא פשוט לשים איזו מפה על המיקסר ושאר הציוד בזמן שאתה לא עובד?
ובקשר למברשות איפור? מאוד שימושי, וטוב גם לניקוי אבק מגיטרות ושאר ציוד רגיש.
וגם למריחת פודרה וסומק... :painting:

בזמן שאני לא עובד אני כנראה ישן או בעבודה (שזה לצערי לא הרבה. העבודה, ז"א... אני ישן יותר מדב גריזלי בשנת חורף...)
מה שאומר שמפה לא שווה. המיקסר דלוק רוב היממה. חוצמזה שעם כל הקאבלים שיוצאים ונכנסים למיקסר לך תשים מפה בצורה נורמאלית.
אולי על קונסולה גדולה כמו שתמצא באולפנים מסחריים גדולים זה מסתדר יפה, אבל על מיקסר קטן וביתי לא כל כך.
אתה יודע מה? גם אם כן היה נוח לא הייתי שם.
תנסה לחשוב לרגע ולהיזכר במחשב הראשון שלך שהבאת הביתה. היית כל כך שמח ומאושר וכיסית אותו (אני מדבר על המסך) כל הזמן עם בגד הניילון הזה שקיבלת איתו...
כמה זמן זה החזיק? אתה עדיין מכסה את המסך עם הדבר הזה?
אני לא...
#smile

---------------------------------------------------------

דרך אגב, עכשיו בנושא טיפה אחר:
חשבתי לשים את הרשת הזאת נגד יתושים על החלון. בקיץ זה גם נגד ג'וקים. (פעם אחרי שהשתחררתי מהצבא יום אחד בשלוש בלילה כשאני שקוע ומהופנט מול האינטרנט, עף לי תיקן ענק ישר על האוזן. :yuck: איך שנבהלתי! כמובן שהוא מצא את מותו במהרה, אבל חייבים להפסיק את ההשתוללות הזאת שלהם!!!! מוות לג'וקים!)

בכל מקרה, סטיתי שוב מהנושא... נראה לכם שהרשת הזאת על כל החלון תמנע כניסת אבק לחדר? אני לא מאמין שכל האבק יישאר בחוץ, בטוח שלא, אבל חלק.
מישהו התנסה? ראיתי כזאת רשת באיזו חנות והיא ממש צפופה.
Span^kinG
הודעה פורסם: שני 23 דצמ',02 00:17   
למי שלא ראה את התמונות בעמוד הקודם, עכשיו זה עובד.
ומי שבכלל לא יודע על מה אני מדבר שיחזור כמה הודעות אחורה ויבין.
בהחלט שווה. (לפחות לדעתי... #biggrin )

אני חייב לברק (צופיפניק) תודה שאיכסן את התמונות באתר שלו!
#thumbsup #thumbsup
צופיפניק
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 23 דצמ',02 00:35   
#biggrin
yochay
הודעה פורסם: שני 23 דצמ',02 15:41   
ציטוט:
בקשר לדיבל הזה, נראה לי שאני אלך לחפש בטמבור קצת יותר טוב מפעם. זה יראה יותר טוב על המיקסר. את רוב הדיבל אני אחתוך ואשאיר רק את הראש + סנטימטר אחד.
דרך אגב, זה רופף על החור או בול במקום ואם אני אהפוך את המיקסר הוא לא יישמט על הרצפה?
ביציאות אינסרט אני מעדיף להשאיר את הקפיצים כי א. גם ככה לא רואים את זה ב. את אלה יהיה הכי קל למשוך החוצה בעת הצורך. למשוך דיבל החוצה לא נשמע לי נעים. עוד יהרסו לי הציפורניים בזמן הניסיונות... ג. הדיבל נכנס לבפנוכו של החור ומעקם את המתכת שמתלבשת על ה"גומה" של ה-PL. עם הזמן המתכת יכולה להתעייף, לאבד את הגמישות ואולי אפילו להישאר "מוזזת" כשתוציא את הדיבל ותרצה לחבר PL וזה מאד לא בריא למיקסר היקר שלך.

הדיבל הזה לא צר מידי ולא רחב מידי, הוא גם די שטוח לאורכו כך שאתה יכול למחוק את סעיף ג'. הפכתי את המיקסר, הוא לא נופל.

את אלה יהיה הכי קל למשוך החוצה בעת הצורך. למשוך דיבל החוצה לא נשמע לי נעים. עוד יהרסו לי הציפורניים בזמן הניסיונות...

ה"ראש" של הדיבל רחב ביותר ומאוד נוח לשליפה החוצה. לא תשבר לך אף לא ציפורן קטנה אחת... #smile

[מצאתי רק דיבל אחד כזה אצלי, אם בא לך עליו שלח לי פרטית. ]

:wink: , יוחאי.
msmrodan
הודעה פורסם: שני 23 דצמ',02 16:40   
דיבלים במיקסר?
כל העניין עם האבק נראה לי קצת מוגזם...
על כל פנים, את כל המכשירים החשמליים (ובמיוחד את המחשב) אני מנקה מדי פעם עם "ספריי טכנאים"
קצת יקר אמנם, אבל מוציא זרם אוויר רציני שמוריד את האבק גם מתוככי מכשירים.
את הבחוץ עם מברשת עדינה ומטלית לחה.
במוניטורים עדיף בכלל לא לגעת (רק בעדינות עם הספריי) מחשש לפגיעה בממברנה.
Span^kinG
הודעה פורסם: שלישי 24 דצמ',02 01:04   
#thumbsup
Seamus
Supporter
שואב אבק וקלידים??
הודעה פורסם: ראשון 09 מאי,04 16:49   
אני מעיר את השרשרת הזאת משנת חורף ארוכה כדי לשאול על עניין השואב אבק שהוזכר פה.
זה לא מסוכן לקלידים (פסנתר חשמלי לצורך העניין) אם אני אצמיד להם שואב אבק אימתני כדי לנקות אבק וג'יפה שהצטברו מתחת לקלידים הלבנים ובינהם? זה לא בשביל לשמור על האסתטיקה כמובן כי זה אבק שנמצא כבר בתוך המכשיר. השאלה היא האם בכלל זה חיוני להעיף משם את הזבל (ואני יודע שהצטבר שם קצת זבל, אמנם לא בכמויות מסחריות אבל עדיין...) כדי שלא יקצר את אורך החיים של המקלדת, והאם שואב אבק לא מסכן את האלקטרוניקה העדינה (אם יש כזאת) בין הפטישים של הקלידים ומתחתיהים?

תודה ושבוע טוב..
הודעה פורסם: ראשון 09 מאי,04 20:59   
Span^kinG בקשר לטיפים שלך,לא יותר פשוט לכסות את החיבורים שלא בשימוש עם חתיכת קטנה של איזולירבנד.
ReuvenM
Administrator
Re: שואב אבק וקלידים??
הודעה פורסם: ראשון 09 מאי,04 22:41   
Seamus :

זה לא מסוכן לקלידים (פסנתר חשמלי לצורך העניין) אם אני אצמיד להם שואב אבק אימתני כדי לנקות אבק וג'יפה שהצטברו מתחת לקלידים הלבנים ובינהם?

לא מסוכן אם נעשה בעדינות ואין חלקים המסוגלים להישלף מהכלי ולהישאב פנימה (תלוי בשואב, יש כאלה שיש להם מחסום מגן מחפצים).
מסוכן לשרוט את הכלי עם הצמדה והולכה של פיית השואב (אם היא שורטת).
הדרך הבטוחה יותר היא להרחיק מעט את השואב, תוך שליטה על עוצמה השאיבה (בדרך כלל יש הדק או פתח בידית, לכיוון עוצמת היניקה), וביד השניה להשתמש במברשת רכה לניעור האבק ממרבצו. משם כבר יהיה לו קל להרומם לציקלון.
ג'יפה תת-קלידית ניתנת לשאיבה צמודה אמנם, אך אני בדרך כלל מנסה להוציא קליד או שניים כל אוקטבה, כדי לבצע חדירה תוקפנית יותר.
canabatz
אבק :) ?
הודעה פורסם: שני 10 מאי,04 06:28   
אולי מישהו כבר יוציא איזה VST VSTI לאבק ?
נראה לי שימושי!!

:yuck:
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

לך לעמוד הקודם  1, 2
עמוד 2 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון