פורסם: שלישי 09 דצמ',03 22:32
בעקרון אני חושב שזה רשום גם בספר ההוראות אבל...
אני מצאתי את נורית הDRIVE כמאוד שימושית. ככה אני יכול לראות יחד שאני שומע בדיוק את ההברות וחלקיקי שנייה בהן הדרייב והדחיסה נוצרים. אני ממש רואה איך הדרייב נכנס ויוצא וזה עוזר לי לדעת מה לשנות בהגדרות כדי לקבל את מה שהאוזן שלי מייחלת. אפשר להשתמש בזה כדי לכייל במדויק עד כמה אתה רוצה לכלכך\לחמם את הסאונד.
אחרי שכיילת את עוצמת הINPUT GAIN אתה יכול להשתמש בOUTPUT GAIN כדי לכייל את עוצמת ההוצאה לכרטיס קול. אם הINPUT GAIN נמוך אתה תרים את הOUTPUT GAIN כדי לנצל את הטווח הדינמי במלואו ויצא לך צליל נקי יחסית ולא צבוע. אם הINPUT GAIN גבוה תשים OUTPUT GAIN נמוך מספיק כדי להימנע מCLIPPING ויצא לך סאונד חם או במקרים קיצונים עם אפקט דרייב מעודן.
יש שאמרו שלדחוף את המנורה חזק נשמע מגניב על צלילי אורגן שונים... עדיין לא ניסיתי האמת... (יש לי C5021 של אותה חברה והיה לי פעם FAT1 אבל מהבחינה שתיארתי הם כולם פועלים על אותו עקרון)
בועז
פורסם: רביעי 10 דצמ',03 03:29
מבחינות מסוימות הדגם שלי קצת פחות מתקדם כי הוא מהסדרה הראשונה. מכיוון שחלק מהפרמטרים הם לא המשכיים אלא בחירות מצומצמות, בסדרה השנייה החליטו להוסיף התאמה מסוימת אוטומטית של פרמטרים אלו בהתאם לערכם של פרמטרים אחרים. אם אינני טועה, התאמה זו מיושמת גם בFATMAN אבל לא מיושמת בסדרת IVORY הראשונה.
בועז