תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 21:55
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
סטנד לנגינה על גיטרה אקוסטית
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
לך לעמוד 1, 2   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  BoazP  
סטנד לנגינה על גיטרה אקוסטית
הודעה פורסם: חמישי 11 דצמ',03 21:17   
אהלן אנשים... חיפשתי ולא מצאתי תשובה למה שאני מחפש. אני רוצה להופיע ולעבור באופן שוטף בין גיטרה אקוסטית לגיטרה חשמלית. יש למישהו שמץ איפה משיגים סטנד לגיטרה אקוסטית עם הגבהה כדי שאוכל לעשות את זה? (לא דרך האינטרנט - חנות בארץ) שמעתי גם שיש איזשהו מתלה שמאפשר להחזיק עליך שתי גיטרות בבת אחת... אני בטוח לחלוטין שאופציית מדמה אקוסטית לא באה בחשבון בכלל בכלל ואנחנו גם לא רוצים להוסיף עוד נגנים להרכב. הגיטרה האקוסטית שלי היא גם מסוג עם גוף דק יחסית... אם יש אופציות רק לגודל סטנדרטי אני אוכל להסתדר גם עם זה אבל הייתי מעדיף משהו בשביל הגיטרה שלי אם אפשר.

הגיטרה:
PARKSONS W-600CE

ואני לא רוצה לשמוע אף אחד יורד עליה בגלל שהיא PARKSONS!!! #smile אני מת על הגיטרה הזו... כל מי שרואה ושומע את הגיטרה הזו ישר אומר שהיא ממש מגניבה עד שהוא שומע את השם של החברה... זה ממש מעצבן... אגב מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הפלסטיק שמחזיק את הסוללה? נשבר לי הצ'ופצ'יק שאיתו אפשר להוציא את המכלול מהפיקאפ ואני לא רוצה סתם לקנות פיקאפ בשביל חתיכת פלסטיק מסכנה. בחנות שממנה קניתי לא יכלו לעזור לי למרות שעדיין יש לי אחריות... למישהו יש רעיון? במצב הנוכחי אני חייב להוציא את המכלול פלסטיק עם מברג וככה אני כל פעם שורט מחדש את הפלסטיק מסביב לתושבת שלו.

בתודה מראש
בועז
  BoazP  
הודעה פורסם: שלישי 16 דצמ',03 22:40   
*הקפצה*
לאף אחד אין תשובה לגבי הסטנד גיטרה? :sad: #ugh #cry

בועז
צופיפניק
S.Supporter
הודעה פורסם: רביעי 17 דצמ',03 00:06   
תראה, פשוט קפוץ לחנות המוסיקה הקרובה לביתך (כלי זמר, חלילית וכו') וחפש שם... אני בטוח שתמצא את מה שאתה מחפש או משהו דומה לו.
  BoazP  
הודעה פורסם: רביעי 17 דצמ',03 00:19   
אני כבר שאלתי את חלילית, כלי זמר, NEW SOUND... בחלילית אמרו לי שהיה מישהו שבא וחיפש דבר כזה ובדק בכל החנויות בארץ ולא מצא. אבל מצד שני חלילית אומרים לא מעט דברים "בטוחים" שמסתברים כלא נכונים.

ראיתי שחברת GRACIE מייצרת סטנדים כאלו. למישהו יש שמץ אם יש להם יבואן בארץ?

הם היחידים שמצאתי - כאילו יש להם מונופול על העסק...

בועז
  BoazP  
הודעה פורסם: רביעי 17 דצמ',03 02:23   
בינתיים אני עושה ניסויים בלהחזיק את שתי הגיטרות בבת אחת... ניסיתי לשים את זה בשני הכיוונים וכשהאקוסטית למטה אז היא לא יציבה. הרצועה מתלבשת על כל אורך הגיטרה ולכן היא חייבת להיות גבוהה כדי להיות יציבה. החשמלית לעומת זאת יכולה להיות ממש נמוכה, כמו שג'יימס הטפילד אוהב את זה... אם הגיטרה החשמלית למטה אני יכול להחזיק את שתיהן יציב.

הבעיה היא שאני ממש לא רגיל לנגן ככה על חשמלית ואני לא מבין איך לעזאזל אפשר כשהמפרקים חייבים להתכופף כדי להשיג איזושהיא גמישות ביד שמאל... #ugh דווקא בגיטרה הזו יותר קריטי שיהיה לי נוח לנגן, באקוסטית הייתי יכול לנגן את הליוויים גם כשהיא נמוכה כי התפקידים שאני מתכנן לעשות עליה לא דורשים להחזיק פנטוטיניקה נורמלית...איך אני יכול להימנע מנגינה לא נוחה במצב שבו הגיטרה ממש נמוכה? (בדיוק מתחת לבטן) זה אפשרי בכלל? אולי בשביל סולואים אפילו ג'יימס מנגן בגובה נורמלי...

בועז
  BoazP  
הודעה פורסם: רביעי 17 דצמ',03 14:16   
טוב הניסוי לא יצא משהו... ניסיתי לשים בגד בין שתי הגיטרות כריפוד כדי שלא אצטרך להימנע ממגע ביניהן ואוכל להגביה אותן עוד קצת אבל זה עדיין לא משהו. #ugh אם למישהו יש טיפים איך לנגן חשמלית נמוך באופן נורמלי, או אם זה אפשרי בכלל - אני אשמח לדעת. חיפוש באינטרנט אחר מצב החזקת גיטרה נכון נתן תוצאות רק לגבי מצב ישיבה עם גיטרה קלאסית... לא מצאתי שום יחס לגבי אנשים שמנגנים נמוך. אפילו חיפוש אחר "לנגן כמו ג'יימס הטפילד" (באנגלית כמובן) לא העלה שום דבר לגבי איך לנגן נמוך... :sad: במקום זה קיבלתי שורות מתלהבות מפגרות של ג'יימס...

אני חושב שבדקתי את כל החנויות:
כלי זמר
חלילית
מרום
מיוזיק שופ
מיוזיק סנטר
סנטרוניקס (כן אפילו אותם שאלתי כדי להיות בטוח)

מישהו יודע אם אולי פספסתי איזושהיא חנות?

בהקשר חיובי מצאתי שמיוזיק סנטר מוכרים את התושבת לסוללה שאני צריך לאקוסטית...

בועז
kobifarhi-studio
Expert
הודעה פורסם: שבת 03 יונ',06 14:08   
במקרה נתקלתי בשרשרת הישנה הזאת ורציתי רק לפרגן לך על ההתמדה#smile חח
אגב...מה התרחש מאז?
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: שבת 03 יונ',06 15:39   
20-30 דקות ב EBAY ותאמין לי אתה תמצא בדיוק את מה שאתה רוצה ובמחיר הוגן, מה גם שלדעתי לא יהיה על זה מיסים כי אחרי הכל זו "ערמת ברזל"
ArielY
Supporter
הודעה פורסם: שבת 03 יונ',06 15:41   
וואי וואי.....רק עכשיו ראיתי את התאריך של ההודעה המקורית...... #biggrin עבר "קצת" זמן מאז...
  BoazP  
הודעה פורסם: שני 05 יונ',06 05:19   
טוב עזבו אתכם שטויות ותראו אותי בדף השער של MSN ישראל בכתבת וידאו על מחווה לפינק פלויד לפני שהם מעיפים את זה...
:razz:
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

לך לעמוד 1, 2   הבא
עמוד 1 מתוך 2

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון