תפריט
שלום Anonymous ::: 2024, 07:26
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
ניו יורק - מבקש המלצות לחנויות
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (150) › תצורת הדפסה
לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה
  SL  
נציג עסק/מוסד/שירות
ניו יורק - מבקש המלצות לחנויות
הודעה פורסם: שבת 27 מרץ,04 15:16   
למרות שכבר ביקרתי בבירת העולם לפני כמה שנים ולמרות שרוב האנשים שאני מכיר נוסעים עכשיו לגרמניה (נו אתם יודעים למה) אני אוטוטו קופץ לניו יורק , ולמרות שאין כרגע שום דבר שאני ממש חייב , אולי יש משהו שחבל לפספס כי אני כבר שם.

קחו בחשבון שיש לי אולפן ביתי שמתעסק אך ורק באלקטרוניקה.
החנות היחידה שזכורה לי לטובה מאז הביקור הקודם הייתה Sam ash שגם לא הייתה ממש זולה. וכמובן רחוב "הישראלים" בקאנאל.

תודה לממליצים.
הודעה פורסם: שבת 27 מרץ,04 18:25   
B&H photo
B&H

b&h = בעזרת השם, החנות המפורסמת של חסידים במנהטן.
הכי זול שמצאתי.

http://www.wix.com/supersonicstudio/site
osho
הודעה פורסם: שבת 27 מרץ,04 21:20   
guitar center on 14 street between the 6 and the 7 av.
תומר אסולין
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 28 מרץ,04 01:15   
יש גיטר סנטר גם בקווינס
בסוף queens blvd. אם אני לא טועה
לא זוכר מה הקו אוטובוס לשם
אין סאבוואיי לשם
ובכלל......

כל רחוב 40 איזור 4TH AV.מפוצץ בחנויות לכלי נגינה
פשוט גן עדן
אמנם הייתי שם לפני יותר משלוש שנים אבל אויש איזה יופי
  SL  
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: ראשון 28 מרץ,04 01:33   
תודה תודה , אל תפסיקו...

מסתבר ש guitar center במנהטן נמצא ממש אבל ממש מתחת למקום שבו אני אשהה , כנראה שלא יישאר לי כסף לחזור.. במקום לרדת לקנות לרדת סיגריות אני ארד לרגע לקנות איזה genelec ... #clap
הודעה פורסם: ראשון 28 מרץ,04 01:42   
עצוב אבל זה מה שקרה לי
כמעט ולא נשאר לי כסף לחזור כי בזבזתי אותו על שטויות

לא נורא, עוד מעט יהיו לי טיסות חינם ליעדים בחו"ל (בזכות האישה #thumbsup ) ואז אני אפצה את עצמי #guitarist
nadex
הודעה פורסם: רביעי 31 מרץ,04 04:48   
if you are realy want to buy and not just to look at all the shiny instrument you have to go to 251 west 30 street tel. no.:212-563-4514
the name is armens's musical instruments and actually it is a repair shop which you can find the best deals you can think of...
the guy knows what he's talking about..and the best thing is that you can find very old stuff in a great condition.
another place is a small guitar shop on bleeckeer street...dont remember bet.which streets
yonataniv56
הודעה פורסם: שישי 25 נוב',05 06:17   
היי,
אני אוסיף כמה משלי:
רח' 48 (באיזור 160W) - איזור משכנם של כמה וכמה חנויות נגינה משובחות. לא צריך לרוץ קילומטרים בכדי להשוות מחירים, ותמיד אפשר לספר למוכר שההוא מ"סאם אש" היה מוכן לתת לך את אותה גיטרה ב 20% הנחה.

חנות יד שניה נהדרת יש באיזור של רח' 8 והשדרה הראשונה או השניה אני מאמין. לצערי אני לא זוכר את הכתובת המדוייקת. לאלה שגיטרות בצבע שנהב מספטמבר 72' ממש עושות להם את זה - כדאי להשקיע ולחפש את החנות.

אם כבר ניו יורק - תבדקו את המודעות שמתפרסמות כל יום בקרייג ליסט. אין סוף כלי נגינה יד שניה. לפעמים ממש בזול, ולעיתים נדירות - בחינם.

פיתחתי סגנון של מדריך תיירים. כדאי שאני אעצור כאן לפני שאני שולח לסיור בפסל החירות.
הודעה פורסם: שבת 26 נוב',05 13:42   
In Manhattan, my personal fave, if I recall correcly, was Ludlow Guitars, on 164 Ludlow st. (F train to Dalencey; between Stanton and East Houston st.). It is right across Earthmatters, a decent restaurant/cafe, where you can enjoy a nice breakfast with a bunch of Israeli MP3s playing in the background (one of the owners is Israeli, what do you know).

There are some stores in Williamsburg if you have the time...

Oh, and if you do end up on 48th st., forget Sam Ash, step into Rudy's instead.

P.S. Pronounciation instructions, just in case you get lost and ask for directions... "Houston" is pronounced (differently from the Texan city) how-sten, and "Ludlow" is pronounced lud-lou (sounds like: but+now; I can't actually use a pronounciation key here).
skewed_chord
Supporter
הודעה פורסם: ראשון 27 נוב',05 10:51   
I know I said there are some spots in Williamsburg, but for better or worse they are just neighborhood stores. Brooklyn (and Williamsburg in specific) hasn't been trendy for that long, you know. I really can't recall anywhere there that's worth visiting. Perhaps it's best to just stick to stores in the Village.

This is a new entry... How about Guitar Man on 147 Orchard st. (F train to Dalencey; between Rivington and Stanton.).
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה

לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
עמוד 1 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון