תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 13:22
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
ADK Microphones?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (95) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי
  AZMN  
ADK Microphones?
הודעה פורסם: רביעי 14 יול',04 15:38   
[hi
i'm a pro musician
i own a protools mix*3 system and record both at home and in big studios
i own a rode NTK icrophone (which i like very much...)
i'm intersted in buying a new microphone
has anyone heard of a company called ADK?
i've heard they have great mics,
next month i'm gonna be in london so i can have the chance to get one of those]
DorPere
המיקרופון הפרה והזמר
הודעה פורסם: שני 15 נוב',04 15:43   
ADK כמו המיקרופונים של מרשל, ועוד כמה וכמה יצרנים בעלי שמות משונים הם למעשה אותם מקרופונים סינים ארוזים תחת שם אחר כדי לבלבל את האויב.
מנסיוני עם שני המיקרופונים בעלי הדיאפרגמה גדולה A51 מדובר במקרופונים מצויינים, יותר נכון מדובר במקרופון ממש מצויין בעוד שהשני הוא רק בסדר.
זו הבעיה הגדולה עם המקרופונים של ADK היא אחידות, ניסיתי כמה וכמה שלהם וכל פעם התוצאה נשמעת שונה מהקודם. ככה שזה בפרוש עניין של מזל.
חבגדול אופי הצליל של המיקרופון נוטה להיות רחב על הגבול של העכרת הנמוכים (מאוד תלוי בפרה-אמפ שמניע אותו ) , הוא אינו מומחה גדול לקליטת התדרים הגבוהים ממש, אולם דווקא "פגם" זה מקנה לו איכות משונה שמייצרת להרבה כלים וזמרים רזים, נפח שלא ממש קיים בהם.
בשביל המחיר שלו (עלה משהו כמו 190 דולר וקבלתי במתנה עוד מיקרופון קונדנסר קטן דיאפרגמה נחמד ביותר) מדובר במציאה אדירה, אבל קח בחשבון שהתפס שעליו הוא יושב נוטה להישבר במהירות ואם אין לך חבר בע מסגריה צמודה אתה צריך אז צריך לאלתר כדי לשאת אותו על סטנד המיקרופון (מומלץ להשיג מארז עכביש אם אתה יכול ).
בכל מקרה רק כדי לסבר את האוזן, באחת ההקלטות שעשיתי עמד לרשותי (מהשכרה ) הנוימן המהולל שעליו הקליטו מיטב זמרי ארצינו (כוורת, איינשטיין רק כמה שמות ) ועוד כמה וכמה קונדנסרים בעלי דיאפרגמה רחבה בינהם הAT, AKG 414, SHURE, וRODE CLSSIC. עם כל השמות הכבדים האלו בסופו של דבר המיקרופון שגם הזמר וגם אני העדפנו שוב ושוב היה דווקא הADK שהיה הכי זול מכולם.
בסופו של דבר החיבור בין המיקרופון הפרה והזמר. (שזה בכלל נשמע כמו כותרת לשיר של נושאי המגבעת ) הוא שעושה את הקסם.
מיקרופון פרה וזמר ה

הזמר שהתלהב מאוד מהתוצאה מיהר והזמיןם לעצמו מחו"ל עוד ADK אחד זהה לזה שהיה לי, והתוצאה היתה מקרופון ממש בסדר אבל לא מבריק. ככה שהייתי אומר יותר מכל שמדובר בעניין אקראי, אז תשאל את עצמך האם אתה מרגיש LUCKY?
תומר אסולין
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 15 נוב',04 16:10   
הוי הוי אכן כן השילוש הקדוש המיקרופון הפרה והזמר אכן זה מה שמניע את הקסם הזה שנקרא סאונד שירה...אם עוד הרבה כמו DOR יצאו מהקיבעון שיש להם על שמות גדולים ובמקום זה יקשיבו יתכן שהעולם אולי לא יראה טוב יותר אבל בהחלט ישמע טוב יותר

אני יכול לומר לכם שבימים אלו אני מעורב בהפקה של זמר / שחקן טלנביילות מוכר כשבהתחלה הקלטנו את קולו עם AKG414TL ופרה של NEVE ואח"כ פרה של API ולבסוף הקלטנו בבית עוד טייק על studio project B1 ופרה הבייתי שלי ART V3 והוחלט ששם אנחנו נשארים וזה הסאונד שאנחנו רוצים שכן הליכלוך והאופי של ה 2 האחרונים חיפה על יכולות שירה בינוניות שלהם אותו אומן היה מודע (מוזר אבל זה האומן הראשון שעבדתי איתו שהיה ממש מודע ושלם עם חוסר היכולות הקוליות שלו)

יש לינק לאתר של החברה המדוברת AZMN ?
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון