תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 21:31
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
LED בוואה וואה
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  sagitke  
LED בוואה וואה
הודעה פורסם: רביעי 10 נוב',04 22:36   
ראיתי בבזאר מישהו שמציע להתקין בוואה וואה נורת לד שתחווה כמו בכל אפקט נורמלי שקיים בשוק אם האפקט עובד או לא.האמת אני לא מבינה למה DUNLOP לא עשו את זה בעצמם ואני צריכה לחפש מישהו שיעשה את זה בשבילי/בשבילם.אני ממש חושבת שזה נחוץ נורה כזאת כי לפעמים בסוף שימוש בוואה וואה אני לוחצת לכבות והוואה לא נכבה ,הייתי רוצה לדעת שהוא נכבה ולראות את זה בלי להתרכז בסאונד כי יש לי דברים אחרים להתרכז בהם שאני מנגנת. וגם אם אני מתחילה שיר אז הייתי רוצה לדעת שהוואה לא עובד בוודאות מבלי להוציא צליל ולשחק עם הפדל ,פשוט רוצה להסתכל על הפדל השחור ולראות שהנורה כבויה ואז להתחיל לנגן בראש שקט.
בקיצור השאלה שלי אליכם -האם כדאי לי ללכת אליו שיעשה לי את זה? מישהו כבר עשה את זה? האם זה איכותי לפחות כמו אם היו עושים את זה במפעל? האם זה משפיע על הסאונד?
תחוו דעה ותשתפו אותי אם מישהו כבר עשה זאת.
שגית.
לינק למודעה
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: חמישי 11 נוב',04 08:50   
תלוי מאוד.
- אם מיתוג האפקט נעשה ברמת הסוללה/מתח - עדיף, אחרת זה עלול להוסיף עיוות לצליל.
- אם הנורית (לד) היא מהסוג שצורך מעט מאוד זרם - עדיף, אחרת היא תגמור את הסוללה מהר יותר.
כמה עולה התענוג?
אם זה עוזר לך, אין סיבה שלא.
תומר אסולין
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 11 נוב',04 19:57   
שגית שלום,

ראיתי את המודעה וזה בחור בשם אייל אותו אני מכיר מעבודות שעשה ל 2 מחברי באולפנים הביתיים שלהם, אשף הפתרונות המאולתרים, הבחור ממש מגאיוור של האולפנים הבייתיים מה גם שהוא בנאדם אחלה, הרמתי אליו צילצול לגבי העניין כי גם לי יצא לא מעט פעמים להשאר עם וואה פתוח אחרי סולו בלי לשים לב ובאקורד הראשון קיבלתי את הצליל הצורם של היי מיד מטורלל

הבחור מדבר על סכום של בין 80-100 ש"ח לעבודה כזאת, האמת, נראה לי הוגן לכל הדעות, תגשי תתייעצי איתו כמה שידוע לי הוא גיטריסט בעצמו אז בטח הוא יוכל לייעץ לך פתרונות אלקטרונים נוספים

בהצלחה
תומר
תומר תודה.
הודעה פורסם: שבת 13 נוב',04 13:10   
תומר תודה על המחמאות.
מדובר בלד קטן מאוד שצורך מעט זרם, אבל בכל זאת אני מוסיף עוד חיבור לסוללה במקביל כך שהוואה עובד ע"י שתי סוללות ליתר ביטחון, מהניסיון שלי הוואה יכול לעבוד בערך 20 שעות פלוס מינוס עם ההוספה של הלד ועם שתי הסוללות שלפי דעתי זה מספיק זמן.

יש פרטים ותמונות במודעה בבזאר ואם למישהו יש עוד שאלות שישלח לי פרטית , אני מכבד את הפורום ולא רוצה לעשות בו פירסום.

לבזאר

אייל
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון